16 Ağustos 2010 Pazartesi

Dupont Essence Pure Bayan Parfümü Hediyesi Kampanyası

Evet arakdaşlar heralda parfümü isteyenlerimiz daha çok gibi bende piyasa fiyatı 80 TL değerindeki Dupontun bu orjinal parfümünü vermeye karar verdim yapmanız gerekenler aşağıdaki özellikle kampanyayı duyurusunun yanında http://www.bakimliolmak.com/ linkinide bloğunuzda yada facebbok sayfanızda yaynlamanız gerekiyor. Eğer http://www.bakimliolmak.com/ sitesinde beğendiğiniz almak istediğiniz ürünler varsa benimle temasa geçin ben size özel bir indirim alabilirim. Bol şanslar...
1- St Dupont Essence Pure Edt Bayan Parfüm 30ml : Dünyaca ünlü aksesuar markası olan ST Dupont yeni parfümü Essence Pure ile 2003 yılına damgasını vuracak.
ST Dupont klasik anlayışını Essence Pure ile daha modern bir çizgiye taşıdı.
Transparan, son derece şık şişelerde sunulan Essence Pure un şişeleri de parfümleri kadar göz al
Bayanların çekiciliğini doruk noktasına taşıyacak bir parfüm olan Essence Pure for Women meyve ile yumuşatılmış çiçek esansı içeriyor.
Gül ve yasemin kokusu mandalina ve bergamotla daha mistik bir havaya dönüştürülmüş.

Kampanyaya Katılmak için yapmanız gerekenler:
1- Bloğumu izlemeye almak.
2- http://www.bakimliolmak.com/ üye olmak. (Üye olurken iletişim bilgilerinizi doğru doldurmanızda fayda var çünkü kazanan talihliye burdaki bilgilerde ulaşılacak ulaşılamazsa yedek talihli aranacak.)
3- http://www.bakimliolmak.com/ sitesinde 3 farklı ürüne yorum yapmak.
4-Kampanyayı ve http://www.bakimliolmak.com/ linkini eğer bloğunuz varsa bloğunuzda yoksa facebookta duyurmak. Sponsorumuz özellikle www.bakimliolmak.com linkinin olmasını şart koşuyor.
5-Şartlarınızı yerine getirdiğinizi, istek ve önerilerinizi yorumlarda belirtmek.
Hepsi bu kadar. :) Kampanya Katılım son tarihi 31 AĞUSTOS

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder