http://reyhanlahersey.blogspot.com/

05 AĞUSTOS 2010 PERŞEMBE

SARU ORGANİK' den hediye isteyen var mı?

SARU ORGANİK' ten bu yazımda bahsetmiştim arkadaşlar..Şimdi sıra size SARU' dan hediye vermeye geldi.

Sizlerden 5 kişiye fiyatı 42,00 TL olan 125ml Ciel D’azur Organik Aloe Vera Jel (%97.30 Aloe Vera) hediye gidecek.Facebook sayfasına 2 hafta içerisinde en çok üye getiren 2 kişiye ve bu kişilerin haricinde yarışmaya katılan 3 kişiye de çekilişle olmak üzere toplam 5 kişiye hediye var.Ürün detayı aşağıda..


Katılım şartları=

1-Bloğumu izlemeye alıyorsunuz.
2-Saru' nun sitesini inceliyorsunuz.
3-http://www.facebook.com/saruorganik?ref=ts grubuna katılıp arkadaşlarınıza davet yolluyorsunuz.
4-Kampanyayı bloğunuzda ya da Facebook profilinde paylaşıp, linkini buraya yorum olarak yazıyorsunuz.

19.08.2010 24:00' a kadar katılabilirsiniz.

Ürün detayları=

Aloe Vera Jel - %97.30 Aloe Vera Natif* içerir


Aloe Vera jeli yüzyıllardır yanıklar, kesikler, dermopati, yaralar, yarıklar ve burkulmalar için kullanılmıştır.

Aloe Vera cildin su ihtiyacını karşılar aynı zamanda cildin nemini korumasına da yardımcı olur.

Aloe Vera cildi besler, yeniler ve yaşlanmayla savaşır.

Özellikle güneş sonrası inanılmaz hidrasyon etkisi ile sağlıklı bronzlaşma sürecinde çok etkin güneş sonrası koruma sağlar.

Aloe Vera gözenekleri tıkayan ölü hücreleri temizler. İçerdiği çok sayıda besleyici element sayesinde yeni hücrelerin oluşumuna katkıda bulunur. Bu sayede; çatlaklara, doğum izlerine, karaciğer lekelerine ve kızarıklara karşı mücadele eder.

Aktif içerikler: Organik Aloe Vera Natif*, Organik limon esansiyel yağı.

*Natif: Direkt olarak taze hasatlardan elde edilmiştir.

Dikkat: Kapak açıldıktan sonra kullanım süresi 2 aydır. Her zaman yanınızda taşıyınız, mümkün olduğu anlarda (örneğin geceleri, evde bulunduğuz anlarda) buzdolabında saklayınız!

Ecocert SAS tarafından onaylanmış ekolojik ve organik kozmetik.
125ml.

Aloe Vera kuru, tropikal ülkelerde yetişen zambakgillere ait bir bitki türüdür. Bir yaprağı kestiğinizde uzun kıtlık dönemlerinde hayatta kalmasını sağlayan ve muazzam ölçüde tedavi edici zenginliği bulunan canlı bir öz bulursunuz.

Pur Aloé, organik yaprakların temininden bitmiş ürünlere kadar kendi sınırları içindeki bütün ürünleri kontrol eder. Bütün bu ağ Ecocert tarafından onaylanmıştır ve kontrol edilir. Jel ve suyu elde etmek için yapılan filtreleme işlemi Fransa’da yürütülür.

Elde edilen ürünler organik yetiştirme ve organik kozmetiğin özelliklerine uygun olarak ne ısıtılmış ne de ışın tedavisine maruz bırakılmıştır.

*Pur Aloé aynı zamanda kozmetiklerini Aloe Vera Natif (taze özüt) kullanarak üretir, bu nedenle yüksek oranda Aloe Veralı içeriğin güvencesini verir.

Renksiz ve saydam jeli etkileyici bir dizi farklı moleküller içerir; polisakaridler, tanenler,steroitler, organik asitler, vitaminler, mineraller ve hatta proteinler. Üretici ülkelerde geleneksel olarak yanıklara, güneş yanığına, sıyrıklara, böcek ısırmalarına, kesiklere,dermopatilere, yaralara, yarıklara ve burkulmalara karşı kullanılır.

Aloe Vera’nın yinelenen uygulamaları kaşıntıyı, yanıkları ve acıyı yatıştırır. İyileşmeyi hızlandırır ve anında bir serinleme etkisi yaratır.

Bilimsel araştırmalar Aloe Vera’nın yüksek oranda su içeriği sayesinde ciltte yüksek orandahidrasyon etkisini yarattığı sonucuna varmıştır.

Aloe Vera cildi besler, yeniler ve yaşlanmayla savaşır: Aloe Vera sudan çok daha kolay bir şekilde cilde nüfuz eder. Vitamin ve amino asit bakımından zenginliğinin sonucu olarak derimizi,alt derimizi beslemek ve kanın mikrosirkülasyonunu aktive etmek için kolayca üst deriden geçer. Böylece, yeni hücre oluşumunu hızlandırmış olur.

Protein ayrıştırıcı enzimleri sayesinde, Aloe Vera gözenekleri tıkayan ve cildi oksijensiz bırakan ölü hücreleri ortadan kaldırır. Ardından, barındırdığı pek çok besleyici unsur sayesinde yeni hücrelerin oluşumunu teşvik eder.

Aloe Vera cildi korur: Cildin normal pH değeri biraz asidiktir ve bu durum kendisine karşı savaşan mikroorganizma çeşitlerine karşı koymasını sağlar.

Aloe Vera cildin pH’ıyla olan dengeyi, çok benzer olan kendi pH’ı aracılığıyla korur. Mono- vepolisakarid ve amino asit içeriğine dayalı olarak aynı zamanda güçlü bir sıkılaştırıcıdır.Aloe’nin içinde yer alan polisakaridler yaşlılıkla savaşabilme gücünü açıklayabilir. Üst deriyi güçlendirerek, cildi gençleştirir ve deri böylece harici saldırılardan daha iyi korunmuş olur.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder