Mina Karenim....


Cottonbox Kampanyamız Başlıyor!!!!
 Hiç dikkat eder misiniz bilmiyorum...
Ama ben dizi, film izlerken, ne giymiş, ne sürmüş, odasında hangi objeleri kullanmış, yatak örtüsü acaba hangi marka, kullandığı nevresim ne kadar şık acaba nerden almışlar diye bir sürü şey merak ederim. Belki mesleğimin verdiği dikkatten, belki meraklı kişiliğimden olsa gerek bu huyum :) En son Küçük Sırlar dizisini izlerken nevresimlerine hayran kaldım. Hemen araştırmaya başladım. 

Araştırmalarım sonucunda bu şık nevresimlerin Cottonbox imzası taşıdığını 
öğrendim. Cottonbox, Sümaş Tekstil Aş'nin tescilli markası. 
Pamuklu ev tekstili grubunda geniş bir koleksiyona sahip bir firma. Dünya moda trendlerini takip ederek ve kendi motifleri ile sentezleyerek en kaliteli ve en güzeli üretme çabası içindeler. Bence bunu da çok başarılı bir şekilde gerçekleştirmişler.

%100 pamuktan üretilen ürünleri, Türkiye'de ki en iyi baskı-boya fabrikalarında imal ediliyor. Bu inanılmaz güzellikte ki desenler ise Dünyanın tanınmış desen tasarımcıları ile birlikte titizlikle çalışıp koleksiyonu hazır hale getiriyorlarmış. Ayrıca
Cottonbox sadece Küçük Sırlar dizisinin değil, Adanalı, Çocuklar Duymasın, Kapalıçarşı, Mükemmel Çift, Deniz Yıldızı, Gönül Ferman Dinlemiyor,  Cümbür Cemaat, Papatyam, Küstüm Çiçeği, Bir Kadın Bir Erkek dizilerinin de sponsorları oldugunu öğrendim.

Sizlere bir de güzel haberim var :)
 
Cottonbox
yetkilileri ile yapmış oldugum görüşme sonucunda Mina Karenim blogu izleyicileri ile birlikte bir kampanya düzenlemeye karar verdik. Birbirinden güzel hediyelerin yer alacağı kampanyamızı beğeneceğinizi umuyorum.

Şimdi ilk kampanyamızın startını veriyorum...Şartlarımız çok basit. Sizden yaratıcılığınızı kullanmanızı isteyeceğiz :) 

* Hediyemiz Ranforce Nevresim Takımı. Buradan dilediğinizi seçebilirsiniz...

* Her zaman ki gibi ilk şartımız blogun izleyicisi olmanız,

* Cottonbox Facebook sayfasını beğenmeniz,  

* Cottonbox Facebook sayfamıza, Ranforce Nevresim Modelleri arasından sececeğiniz bir modeli ekleyerek, en çarpıcı 1 adet slogan yazmanızı istiyoruz.

* Bunları gerçekleştirdikten sonra bu posta yorumunuzda facebook adınızı ve paylasım linkinizi yazın ki, sizi aramam uzun sürmesin :) 

* Kampanya sonunda Cottonbox yetkililerinin seçeceği slogan sahibi ödülü kazanmış olacaktır.

*Kampanyamız 25 Ağustos - 15 Eylül tarihleri arasında düzenlenecektir.
*Model seçimi kazanan üyeye, kargo ve masraflar Cottonbox'a aittir.
**AD-SOYAD belirtilmeyen yorumlar, değerlendirmeye dahil edilmeyecektir.
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder