Neşeli Günler ~ Saru Organik kampanyası 03/09/2010




Erbaviva Holywood ünlülerinin de kullandığı bir anne-bebek markası. Madonna, Uma Thurman, Catherine-Zeta Jones gibi isimler kendileri ve bebekleri için tercih ediyor. Çatlak Önleyici Krem de bu markanın dünyada en çok satan ürünlerinden biri. Çok etkili bir ürün.


Şimdide ödüllerimize bakalım

ERBAVIVA Çatlak Önleyici Krem
Çatlak Önleyici Krem
Erbaviva’nın en çok satan ürün tecrübesi sayesinde geliştirilen yeni çatlak önleyici kremimiz daha yüksek verim için zengin shea yağı ve deniz akdikeni (yalancı iğde) özleri içerir. Tamamen doğal bir kremdir.
Erbaviva çatlak önleyici krem, cilt gerilmeye başladığında ya da öncesinde kullanılmalıdır. Bel bölgesi büyümeye başlar başlamaz kullanınız.
Hareket halinde olanlar için uygun şekilde paketlenmiştir. En iyi sonuç için Erbaviva Çatlak Önleyici yağı ile birlikte kullanınız.
Hamilelik boyunca günde en az iki kere kullanıldığında cildi daha elastik yaparak eski haline dönmesini kolaylaştırır.
Esans yağ karışımı ateş düşürücü ve cilt yenileyici olarak görev yapar.
Havuç tohumu yağı cildin gerilebilmesi için elastikiyet sağlar.
Esans yağı karışımının kokusu en hassas kişi için bile hoş ve hafiftir.
Erbaviva Çatlak Önleyici yağı ile birlikte kullanınız.
Cildinize, kafa derinize uyguladığınız ve kokladığınız tüm maddeleri vücudunuzdan içeri aldığınızı unutmayınız. Sertifikalı organik ürün kullanarak bebeğinizi ve kendinizi zararlı yapay maddelerden, zararlı kimyasallardan uzak tutmuş olursunuz.


Kullanım: Kremi istediğiniz miktarlarda günde en az bir tercihan iki kere uygulayınız. Hafif masaj ile uygulayarak maksimum emilmeyi sağlayınız. Karın, bel, göğüsler, basen ve kalçalarda kullanınız. En iyi sonuçları almak için Erbaviva Çatlak Önleyici Yağı ile birlikte, kremi sabah yağı gündüz tatbik edecek şekilde kullanınız.

İçindekiler: deiyonize su, organik tatlı badem yağı, vitamin E, seteril buğday kepeği glikositleri (doğal emulgatörler), yosun özü (nem yardımı), gliserin, çay dikeni özleri (yenileyici, anti oksidan, ağrıkesici), shea yağı (koruyucu nemlendirici), krizantem özü (ateş düşürücü), sodyum levilunat (mısır türevi), alantoin (karakafes otundan elde edilir, sakinleştirici yenileyici), potasyum sorbat (gıdada kullanılabilir koruyucu), havuç tohumu, lavanta, mandalinin organik esans yağları ve gül ve sandal ağacının organik esans yağları.

125g. (4.2 oz.)
http://magaza.saru.com.tr/catlak_onleyici_krem/ProductDetails.aspx?ProductID=10


ERBAVIVA Bebek Kremi

Erbaviva’nın çok özel bir formülle geliştirdiği bebek kremi. Şu an piyasadaki ürünler arasında bebekleri için daha saf ve daha besleyici bir krem bulamazsınız

Bebek Kremi
En hassas cilde sahip bebekler için bile son derece hafif, doğal, saf ve besleyicidir.
Tamamen doğal ve bebeğe faydalı kalitede bir formül üretmek için 2 yıl boyunca krem temelleri üzerinde çalıştıktan sonra Mayıs 2002’de sunumu yapılmıştır. En hassas cilt için bile yeterince saf, nemlendirici ve hafif olan buğday kepeğinden elde edilmiş tamamen doğal emülgatörler içeren yüksek kalitede bir kremdir.
Erbaviva’nın organik lavanta ve papatya esansiyel yağları ile kokulandırılmış kremimiz, bebeğin cildini taze ve nemli tutacaktır. Lavanta,papatya organik esans yağları bebeği rahatlatır ve ona faydalı olan hassas bir koku sağlarlar. Tahriş edici katkı maddeleri bulunmaz. Bebeğin narin cildi için yaratılmıştır.
Hassas ciltli yetişkinler için mükemmel bir yüz kremidir. Çok hafiftir ve çok çabuk emilir.

Kullanım: Banyodan sonra bebeğin cildine ve nemlenmesi istenilen kuru alanlara masaj yaparak uygulayınız.

İçindekiler:Su, organik badem yağı, seteril buğday kepeği glukositleri ve seteril alkol, avokado yağı (doğal emülgatör), yosun özü (yüzey nemlenmesini artırır), sodyum levulinat (mısır türevi), alantoin (kara kafes otundan elde edilir, sakinleştirici ve yenileyicidir), potasyum sorbat (gıdada kullanılabilir koruyucu), lavanta ve papatyanın organik esans yağları.

125g (4.2 oz.)
http://magaza.saru.com.tr/bebek_kremi/ProductDetails.aspx?ProductID=29


RESİMDEKİ 100 TL OLAN TAMAMEN ORGANİK ERBAVİVA ÜRÜNLERİ SARU ORGANİK BAKIM SPONSORLUĞUNDA SİTEMİZDEN 2 KİŞİYE HEDİYE...

Gelelim Şartlarımıza

1- izleyicim olmak

2- http://www.facebook.com/saruorganik?ref=ts sitesine üye olmak ve arkadaşlarına önermek

3-Blogunda veya Facebook profilinde kampanyayı paylaşıp linkini yorum olarak buraya yazmak

SON KATILIM: 03 EYLÜL 2010


Herkese bol şanslar...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder