Bu yıl her beslenme çantasına bir Mini girecek!

Bu yıl her beslenme çantasına bir Mini girecek!
Beni takip edenler bilir, Mina Karen'in anaokulu alısverislerini tamamladım. 
Amaaaa sulugunu ve beslenme kaplarına kadar olan kısmını... Çünkü gecen yıl ki deneyimlerimizden biliyorum, suluk ve beslenme kapları çok önemli. Gecen yıl bunlarla ilgili ben ve sınıfımız çok sorun yasadık. Suluklarımız, beslenme kaplarımız ya koku yapıyor, yada dayanıklı değil. Su içinde kalınca acaba sağlığı için tehlikeli olur mu diye bir sürü sorun ve neden ile bir yılı tamamladık.
Bu yılda bu alışverişimizi yaparken, bu konuda derin bir araştırma içine girdim :)
Ve bu arastırmalarım sonucunda, neden bu kadar geç keşfettim diye kendime kızsamda, Fresh and Enjoy firmasını tanıdım. Kendileri ile bu konuda iletisime gectim ve sorunlarını ne kadar yaşamış olsamda bilmedigim bir çok acı gerçekle yüz yüze geldim. Meğer suluklarımız yalnızca koku değil, birçok zararlı maddeleri de içerisinde barındırıyormuş.
Tamda bu nokta da Fresh and Enjoy devreye giriyor.
Fresh and Enjoy Sağlıklı İçecek Çözümleri


Fresh and Enjoy insan sağlılığına zararlı etkileri bulunan BPA ve benzeri diğer kimyasal maddeleri içinde barındırmayan sağlıklı, fonksiyonel ve şık tasarımlı içecek saklama çözümleri sunuyor. Tüm Fresh and Enjoy ürünleri Amerika Birleşik Devleri’nde BPA içermeyen özel bir malzemeden ve üretilmiş olup, üretim aşamasında da insan sağlılığına zararlı katkı maddelerine maruz bırakılmamıştır.

 BPA Nedir? Kimleri nasıl etkiler?
Pek çok alanda yaşamımıza giren plastik ürünlerin birçoğunda yer alan BPA-bisphenol A maddesi özellikle anne karnındaki ceninlerin, bebeklerin ve çocukların sağlıklı gelişimine olumsuz etkileri var. Dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde içinde BPA ve diğer zararlı maddeler bulunan ürünlerin özellikle sıvı içecek ve gıda ürünlerinin saklanmasında kullanımı yasaklanmış bulunuyor. Doğrudan hormonlar üzerinde etki yapan BPA, vücuda geçerek östrojen hormonu gibi davranır ve zarar verici etkiler bırakır. Araştırma sonuçları BPA maddesi ile yetişkinlerde karşılaşılan ileri derecedeki kalp hastalıkları, diyabet ve akciğer anomalilerinin nedenleri arasında sıkı bağlantılar kurmakta, anne karnındaki cenin, bebek ve çocukların beyin ve hormonların istenmeyen gelişiminde BPA maddesinin etkisine işaret etmekte, lösemi tehlikesini vurgulamaktadır. BPA göğüs kanseri hücrelerin büyümesinde, sperm sayısının azalmasında da rol oynamaktadır.


Beslenme Çantalarından
Kanserojen Maddeli Mataraları Çıkarın,
"Mini'ye" Küçük Bir Yer Açın!



Bu yıl her beslenme çantasına bir Mini girecek! 


Mini sağlıklıdır, koku yapmaz.
 Çocuklarınızın su, süt, meyve suyunu sağlıklı mataradan içtiklerine emin olun.

 %100 A.B.D üretimi olan bu ürün çocukların hormon gelişimini etkileyen, kanserojen etkiye sahip BPA, dioksin, phthalate ve benzeri toksik etkili ağır metaller, katkı maddeleri içermez. Koku yapmaz. A.B.D Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) ve Türkiye Tarım Bakanlığı onaylı sağlığa uygunluk sertifikasına sahiptir.
 

Fresh and Enjoy yetkilileri ile yaptığımız görüşme sonucunda,
sizlerle birlikte etkinlik düzenlemeye karar verdik.
Beğeneceğinizi ümit ettiğim bu etkinliklerimizde Fresh and Enjoy ürünleri ile tanışma fırsatı bulup, çocuklarımıza sağlıklı içecekler sunma olanağı bulacağız.
 

İlk etkinliğimizi hemen açıklıyorum;
Toplamda 2 hafta sürecek olan etkinliğimizin ilk hafta hediyesi,
çekiliş ile 3 şanslı kişiye
Fresh and Enjoy Mini hediye ediyoruz.
Katılım için şartlarımız;


*Blogun izleyicisi olmanız,

* Fresh and Enjoy Facebook sayfasını beğenmeniz 
ve arkadaslarınızı davet etmeniz,

* Fresh and Enjoy web sitesine üye olmanız,

* Şartları tamamladığınıza dair, bloga AD-SOYAD ile birlikte yorumda bulunmanız.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder