Burada Yer aLmak isteRmisiniz ? enguzeliburada@hotmail.com

Yonca Gıda'dan 5 Kişiye Lezzetli Bir Hediyemiz Var





YONCA RENDELENMİŞ DOMATES ŞİMDİ 3’Ü 1 ARADA

Lezzetle tükettiğiniz Yonca Rendelenmiş Domates şimdi daha ekonomik…

Yonca Gıda’nın, sizler için mevsiminde özenle yetiştirilmiş domateslerden ürettiği katkısız Rendelenmiş Domates ürünü şimdi ekonomik paketlerde, kampanyalı fiyatıyla, özel ambalajlarında marketlerde yerini aldı.

Yonca Rendelenmiş Domates ürünü ile yemeklerinizi her zaman güvenli, taze ve sağlıklı domatesler ile hazırlayabilirsiniz. Vakti olmayan, çalışan ve mutfakta pratik olmak isteyenler için domatesi yıkama, soyma, doğrama, rendeleme zahmetine vakit harcamadan harika lezzetler yaratabilirsiniz.

Yonca Rendelenmiş Domates, Ege bölgesinin verimli topraklarında yetişen, tam kırmızı, sağlam, olgun ve lezzetli domateslerinden yapılmaktadır. Fabrikaya gelen domatesler bekletilmeden, havuzlarda ve taşıma kanallarında yıkanıp, seçme ve ayıklaması yapılarak, kaliteyi olumsuz etkileyecek unsurlardan ayrılmaktadır. Yıkanmış, ayıklanmış domatesler hijyen ve sanitasyon kurallarının sağlandığı, modern tesislerde otomatik makinelerde işlenip, pastörize edilip cam ambalajlara alınarak lezzetli ve sağlıklı ürünlerden biri olan Yonca Rendelenmiş Domates haline gelmektedir.


Kontrollü tarımla, her mevsim en lezzetli ve sağlıklı sebzeler ile üretimini gerçekleştiren Yonca Gıda ürünleri ile hazırlayabileceğiniz birbirinden harika yemek tariflerine www.yoncagida.com.tr  adresinden ulaşabilirsiniz.



KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 


         * sitemizi ziyaret edin  www.yoncagida.com.tr

         * bizden bahsedin ! kampanyamızı blog,facebook gibi araçlarda duyurun 


             Kampanyamız 20 Ekim tarihinde sona erecek ve 5 kişi yukarıda görseli ve açıklaması bulunan ürünü kazanacaktır.Gönderlerimizin kargo bedeli değerli firmamız Yonca Gıda'ya aittir.Herkese bol şanslar arkadaşlar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder