Evet en son parfüm hediyemizi gönderdikten sonra bu sefer ne vereyim ne vereyim diye düşünüyordum http://www.bakimliolmak.com/ yetkilileriyle yaptığım görüşme sonrası yepyeni bir kampanyayla geri geldim bu seferki kampanyamda 60 Tl değerinde olan Vivol Konserve Sir Ağda Seti 300gr hediye edeceğim bir bayan olarak kendimde kullandığım için bir bayana verilebilecek güzel bir hediye olabileceğini düşünüyorum sizi istenmeyen tüylerinizden kurtarıyorum daha ne istiyorsunuz. :)


Konserve sistem bikini bölgesi ve kaş bıyık yüz bölgesi için idealdir. Sürekli kullanımda kılarlı azaltır ve çok geç çıkartır.

Kampanyaya Katılmak için yapmanız gerekenler:

1- Bloğumu izlemeye almak.


2- http://www.bakimliolmak.com/ sitesine üye olmak. (Üye olurken iletişim bilgilerinizi doğru doldurmanızda fayda var çünkü kazanan talihliye buradaki bilgilerde ulaşılacak ulaşılamazsa yedek talihli aranacaktır.


3- http://www.bakimliolmak.com/ sitesinde 3 farklı ürüne yorum yapmak.


4-Kampanyayı ve http://www.bakimliolmak.com/ linkini eğer bloğunuz varsa bloğunuzda yoksa facebook sayfanızda duyurmak. Sponsorumuz özellikle http://www.bakimliolmak.com/ linkinin olmasını şart koşuyor.


5-Şartlarınızı yerine getirdiğinizi, istek ve önerilerinizi yorumlarda belirtmek.Hepsi bu kadar. :) Kampanya Katılım son tarihi 5 EKİM

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder