07 Ekim 2010 Perşembe

Kozmetik Markalarla Kampanyama Davetlisiniz

Eveett yeni bir kampanya ile karşınızdayım :) Bu kampanyayı düzenledikleri için Kozmetik Markalar 'a teşekkür ediyorum..

Öncelikle firmamızı tanıyalım...

Kozmetik Markalar 2010 yılından beri faliyet gösteren Kozmetikmarkalar.com; 2010 yılında sağlık ve güzellik sektörüne Kozmetikmarkalar.com ile hızlı bir giriş yapmış ve kısa sürede internet üzerinde aranan bir firma haline gelmiştir. Her zaman dürüstlük ve müşterilerine saygı ilkesini kendine amaç edinen Kozmetikmarkalar.com geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile sağlık ve güzellik sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.
Kozmetikmarkalar.com sizleri ürün fiyatları,güncel kampanyalar ve markalar hakkında sağlıklı bilgilendirmek ve bunları siz değerli müşterilerimize doğru bir şekilde yansıtabilmektir.Bizimle olduğunuz için teşekkürler. http://www.kozmetikmarkalar.com/default.asp

Ve Kozmetik markalardan sizlerden şanslı bir kişiye hediyemiz var...


Nuslank X-tra Sıkılaştırıcı ve İnceltici Jel Krem 75 Ml hediye ediyoruzz...

Krem hakkında detaylı bilgi öğrenmek için burayı tıklayalım :)

Kampanyamıza katılmak için..

*Blogumun izleyicisi olmanız..

**Facebook,blog,twitter veya friendfeed hesaplarınızda duyurmanız..

***Sitemize üye olup.herhangi bir ürüne yorum bırakmanız..

Şartlarımız bu kadar..Kampanyamız 7 Kasım gecesi sona erecek,aranızdan bir kişiye Sıkılaştırıcı ve İnceltici Krem Jel hediye edeceğiz..Kargo firmamıza aittir..
Katılacaklara bol şans diliyorum..Katılımlarınızı bekliyorumm :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder