Bohcam.com İşbirliğiyle Bir Kişiye Yüzük Hediyeee

Takı bizim vazgeçilmezlerimizdendir..Aksesuarsız kıyafet adeta anlamsız kalır..Eksik kalır :)


Bohcam.com aracılığıyla kampanyamıza katılan bir kişiye yukarıda gördüğünüz yüzüğü hediye edeceğiz..
Bizimle bu kampayayı yapan sitemizi tanıyalım..



BİZ KİMİZ

Bohçam, doğrudan satış firması olarak 2003 yılında kurulmuş olan ilk Türk network marketing firmasıdır. Firmamız, modern bohçacı sloganı ile yola çıktığı ilk günden bugüne kadar, Türkiye’nin 81 iline yayılmış olan onbinlerce temsilciye ulaşmıştır. Tekstilden ev gereçlerine, geniş ürün yelpazesi ile her yaşa ve her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Bohçam, kaliteden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir doğrudan satış firması olarak yoluna devam etmektedir. Aileden biri olarak gördüğünüz Bohçam yeni temsilcilerle ileriki yıllarda da hız kesmeden kurmuş olduğu bu güçlü ağı genişletmeyi hedeflemektedir.


Dünyada 33 milyon, Türkiyede ise 600 bin kişinin tercih ettiği bağımsız, özgür ve çağdaş doğrudan alışveriş dünyasında Bohçam’ın dürüstlük, saygınlık ve içtenlik farkı ile çalışmak üzere sizleri de aramıza davet ediyoruz.
 
SİSTEMİMİZ:



Bohçam, Türkiye’nin her yerindeki mevcut temsilcilerine (Damla) gönderdiği kataloglar ile müşterilerden sipariş toplar ve bu siparişleri kargo ile damlalarına göndererek ürünlerin müşterilerine ulaşmasını sağlar. Bohçam, 6 ayda bir iki ana katalog ve yılda iki adet ara katalog çıkarır.


Çalışma yöntemi ve iş prensipleri ile Bohçam diğer doğrudan satış firmalarından farklı olarak bağımsızdır, istediğiniz her ürünü dergimizde görebilirsiniz. Aktiflik şartı olarak herhangi bir alt limiz yoktur dolayısı ile senede bir defa olsa bile dilediğiniz miktarda sipariş vermek üyeliğinizin aktif tutulması için yeterli olacaktır.Ayrıca, yeni üye kayıt ederken bölge ve şehir sınırlaması yoktur.


Bohcam.com a üye olmak normalde 15 TL ücret karşılığında oluyor..Ancak blogum aracılığıyla üye olduğunuzda herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor..Sizde siteye üye olup referansa papatyadiyarı.blogspot yazdığınızda evinizden ürün satarak kazanç elde edebilirsiniz :)
Siteyi incelediğinizde pijama, gecelikten iç giyime, ev tekstilinden aksesuara, elektirikli ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar pekçok çeşit var.


Kampanya şartlarıma gelecek olursak..

*Blogumu izlemeye almanız..
**Facebook ya da blogunuzda kampanyayı duyurmanız..
***Sitemize üye olmanız,beğendiğinz bir ürüne yorum bırakmanız,sitemizi incelemeniz..

Kampanyamız 20 Ekim gecesi saat 00:00 da sonlanacaktır..
Kazanan şanslı kişiye yüzük hediye edilecektir ve kargo firmamıza aittir..

Katılacak herkese bol şans diliyorumm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder