Bohcam.com İşbirliğiyle Bir Kişiye Yüzük Hediyeee

Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
Web
Bu Blog
 
 
 
 
Buradan Verilen Bağlantılar
 
 
 

Web
 
 
 

Bohcam.com İşbirliğiyle Bir Kişiye Yüzük Hediyeee

05 Ekim 2010 Salı

Takı bizim vazgeçilmezlerimizdendir..Aksesuarsız kıyafet adeta anlamsız kalır..Eksik kalır :)

Bohcam.com aracılığıyla kampanyamıza katılan bir kişiye yukarıda gördüğünüz yüzüğü hediye edeceğiz..
Bizimle bu kampayayı yapan sitemizi tanıyalım..


DOĞRUDAN SATIŞ SİSTEMİ NEDİR?







Network marketing olarak da tanımlayabileceğimiz doğrudan satış, mal ve hizmetlerin tüketiciler ile yüz yüze gelinerek doğrudan pazarlanması yöntemidir. Doğrudan satış yönteminin en belirgin ve en önemli özelliği, ürünlerin müşteriye doğrudan satış temsilcileri vasıtası ile aracısız olarak üreticiden müşteriye daha hızlı ve daha ucuz olarak ulaştırmasıdır. Sisteme dahil olan temsicilere yeni bir iş fırsatı sunan ve/veya yeni bir ek kazanç kapısı açan doğrudan satış yöntemi dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızla yaygınlaşan bir sistem haline gelmiştir. Bohçam ayrıcalığı ile doğrudan satış sisteminin bir parçası olmaya ve kazançlarla dolu dünyasına sizleri de bekliyoruz.


BİZ KİMİZ

Bohçam, doğrudan satış firması olarak 2003 yılında kurulmuş olan ilk Türk network marketing firmasıdır. Firmamız, modern bohçacı sloganı ile yola çıktığı ilk günden bugüne kadar, Türkiye’nin 81 iline yayılmış olan onbinlerce temsilciye ulaşmıştır. Tekstilden ev gereçlerine, geniş ürün yelpazesi ile her yaşa ve her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Bohçam, kaliteden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir doğrudan satış firması olarak yoluna devam etmektedir. Aileden biri olarak gördüğünüz Bohçam yeni temsilcilerle ileriki yıllarda da hız kesmeden kurmuş olduğu bu güçlü ağı genişletmeyi hedeflemektedir.


Dünyada 33 milyon, Türkiyede ise 600 bin kişinin tercih ettiği bağımsız, özgür ve çağdaş doğrudan alışveriş dünyasında Bohçam’ın dürüstlük, saygınlık ve içtenlik farkı ile çalışmak üzere sizleri de aramıza davet ediyoruz.
 
SİSTEMİMİZ:



Bohçam, Türkiye’nin her yerindeki mevcut temsilcilerine (Damla) gönderdiği kataloglar ile müşterilerden sipariş toplar ve bu siparişleri kargo ile damlalarına göndererek ürünlerin müşterilerine ulaşmasını sağlar. Bohçam, 6 ayda bir iki ana katalog ve yılda iki adet ara katalog çıkarır.


Çalışma yöntemi ve iş prensipleri ile Bohçam diğer doğrudan satış firmalarından farklı olarak bağımsızdır, istediğiniz her ürünü dergimizde görebilirsiniz. Aktiflik şartı olarak herhangi bir alt limiz yoktur dolayısı ile senede bir defa olsa bile dilediğiniz miktarda sipariş vermek üyeliğinizin aktif tutulması için yeterli olacaktır.Ayrıca, yeni üye kayıt ederken bölge ve şehir sınırlaması yoktur.



DAMLA ÜYELİĞİ İÇİN:







Sizlere üye olabilmeniz için 4 farklı seçenek sunuyoruz:


1)Web sitemizden temin edeceğiniz Üye Kayıt Formunu eksiksiz doldurup 15 TL’lik üye kayıt bedelinin makbuzu ile birlikte Bohçam’a gönderebilir, kayıt için gerekli olan 15 TL.yi banka veya PTT hesaplarımızdan herhangi birine yatırabilir veya kayıt bedelini kayıt formu ile birlikte zarfa koyup gönderebilirsiniz.


2) Web sitemizden temin edeceğiniz Üye Kayıt Formunu eksiksiz olarak doldurarak, üyeliğinizin aktif hale gelebilmesi için web sitemizdeki e-kataloğumuzdan seçeceğiniz 150 TL değerindeki ilk siparişi, sipariş formuna doldurak Bohçam’a yollayabilirsiniz.



3) Web sitemizden temin edeceğiniz Üye Kayıt Formunu eksiksiz doldurup 15 TL.lik üye kayıt bedelini kredi kartınızla ödeyerek üyelik başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.



4) İlgili telefonlardan bizi arayarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Üyeliğiniz onaylandıktan sonra adesinize ulaşacak olan katalog ile sipariş toplamaya başlayabilirsiniz.Topladığınız siparişleri dilerseniz web sitemiz aracılığı ile bizlere ulaştırabilir, dilerseniz Bohçam merkezini arayarak temsilcilerimize iletebilirsiniz.

DAMLA OLMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

1 Damla olan kişi kendi işinin sahibidir.


2 Çalışma saatlerini Damla kendi belirleyeceği için esnektir.


3 Sistemimize dahil olan Damla , sosyal çevresini de genişleteceğinden Bohcam’ın sunmuş olduğu maddi kazançların yanı sıra manevi kazanç elde edecek ve çift yönlü olarak mutlu olacaktır.


4 Damla, minimum risk , minimum maliyet ile maximum kazanç sağlayacaktır.


5 Bohçam her Damla için kariyer sahibi olma imkanı sunmaktadır.

KAZANÇ VE KARİYER



Ek iş olarak Bohçam temsilcisi olabileceğiniz gibi tam zamanlı çalışıp bol kazançlar elde edebilirsiniz.Dolayısıla kazanacağınız para, tamamen Damla olarak sizin belirleyeceğiniz çalışma tarzı ve süresine bağlıdır. Uygun tanıtım ve çevre oluşturma çalışmalarınızı ne kadar arttırırsanız kazancınız da doğru orantılı olarak artacaktır. Ayrıca, Bohçam’da kariyer yapmak ve mevcut hediye, prim ve kampanyalardan da faydalanmak yine sizlerin elindedir.


Bohcam.com a üye olmak normalde 15 TL ücret karşılığında oluyor..Ancak blogum aracılığıyla üye olduğunuzda herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor..Sizde siteye üye olup referansa papatyadiyarı.blogspot yazdığınızda evinizden ürün satarak kazanç elde edebilirsiniz :)
Siteyi incelediğinizde pijama, gecelikten iç giyime, ev tekstilinden aksesuara, elektirikli ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar pekçok çeşit var.

Sitemizden birkaç ürün görselleri aşağıdadır..Daha fazlası için sitemizi ziyaret edelim..











Kampanya şartlarıma gelecek olursak..

*Blogumu izlemeye almanız..
**Facebook ya da blogunuzda kampanyayı duyurmanız..
***Sitemize üye olmanız,beğendiğinz bir ürüne yorum bırakmanız,sitemizi incelemeniz..

Kampanyamız 20 Ekim gecesi saat 00:00 da sonlanacaktır..
Kazanan şanslı kişiye yüzük hediye edilecektir ve kargo firmamıza aittir..

Katılacak herkese bol şans diliyorumm

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder