Herkese ücretsiz üyelik ve 1 kişiye baharatlık seti hediyee

Türkiye’nin 81 iline yayılmış  on binlerce temsilcisiyle tekstilden ev gereçlerine, geniş ürün yelpazesi ile her yaşa ve her türlü ihtiyaca karşılık vermeyi hedefleyen Bohçam, kaliteden ödün vermeden ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir doğrudan satış firması olarak yoluna devam ediyor.


Dünyada 33 milyon, Türkiyede ise 600 bin kişinin tercih ettiği bağımsız, özgür ve çağdaş doğrudan alışveriş dünyasında Bohçam’ın dürüstlük, saygınlık ve içtenlik farkı ile çalışmak üzere sizleri de aramıza davet ediyoruz ve ilk güzel haberimizle kampanyamıza başlıyoruz.
 Sizde bohcam.com'n satış elemanlarından biri olup istediğiniz saatlerde istediğiniz kadar çalışıp bol kazançlar elde etmeye ne dersinizzz ??? 
  O halde yapmanız gereken çok basit hemen www.bohcam.com.tr adresine girip üye kayıt formunu doldurun referans kısmına www.denemedenalma.blogspot.com yazın vee 15 tl kayıt ücretini ödemedennn tamamen ücretsiz olarak bohcam ekibine katılınnn.Üyeliğiniz onaylandıktan sonraa adresinize ulaşacak olan katalog ile sipariş toplamaya başlayınn...

Şimdide gelelim bir diğer kampanyamıza ve şartlarımıza;

1 Kişiye resimde görmüş olduğunuz baharatlık setini hediye ediyoruz ve katılım şartlarımız da yine çokk basitt;

*İzleyicilerim arasında olmanız

* www.bohcam.com.tr sitesini inceleyip üye olmanız ve facebookta eklemeniz
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000987327166&v=wall&ref=ts

*Kampanyamızı blog veya facebook adresinde duyurmanız

Gerekli linkleri yazımın altına yorum olarak bırakıp katılımınızı tamamlayabilirsiniz ve siteyle ilgili görüşlerinizi de yorumunuzda belirtebilirsiniz

Kampanyamız 16 EKİM 2010 saatler 00:00'ı gösterince son bulacaktır tüm katılımcılarımıza bol şanslar dilerimm....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder