Kamile'nin Dünyası



1993 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2003 ten itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur.
eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.eJOYA yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
Ayrıca Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemini de uygulayan eJOYA.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir. Internet'te site sahibi olan herkese eJOYA.com banner veya ürünlerini sayfalarına yerleştirmeleri koşuluyla satışlardan komisyon kazandırmaktadır. 2008 yılı sonu itibari ile eJOYA.com Türkiye’de 58 e-ticaret sitesi ile işbirliği içerisinde, binlerce takı ve mücevheri müşterilerine ulaştırmaktadır.
Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren eJOYA.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.
Ayrıca ; eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.


size bu guzel fırmanın  urunlerınızden ornek gostereyım kı sıteye gırdıgınde dahada guzelleını goruceksınızdır.Kendınızı alamıycagınız bır sıte


 
 Gelelim şartlarımıza 
1- http://www.ejoya.com/giris agirip uye olmak 
2-facebook sayfasında açılan http://www.facebook.com/group.php?gid=129680378178  a katılmak
 3-sitemizde bulunan ürünlerden en az 1’ine yorum yapmak ve burda o urunun adının veya lınkını yazın  lutfen
4- ürünlerden en az 1’ini facebook sayfanızda da paylaşm5
5- Blogumu izlemeye almanız

 Hediyemiz  50 tl lik  bir cek ve  bir kişiye .İstediğiniz ürünü alabılırsınız 
Son katılım  22kasım

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder