KOZMETİK MARKALAR İLE HARİKA BİR KAMPANYA SİZLERLE



Kozmetik düşkünü olarak sizlere yepyeni bir kampanya hazırladım.Kozmetik markalar sitesiyle yapmış olduğumuz bu kampanyamız sizlerin çok hoşuna gidecek.Sitemizi biraz tanıyalım..
2010 yılından beri faliyet gösteren Kozmetikmarkalar.com; 2010 yılında sağlık ve güzellik sektörüne Kozmetikmarkalar.com ile hızlı bir giriş yapmış ve kısa sürede internet üzerinde aranan bir firma haline gelmiştir. Her zaman dürüstlük ve müşterilerine saygı ilkesini kendine amaç edinen Kozmetikmarkalar.com geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı yaklaşımı ve
yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile sağlık ve güzellik sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir.

Sitemizde kozmetik üzerine aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.Vücut bakımından güneş koruyuculara,nemlendiricilerden selülit kremlerine,saç bakımından vücut temizleyicilere kadar daha bir çok ürün yelpazesiyle kozmetik markalar sitemiz kozmetik sektöründe öncüdür..
Kampanyamıza gelecek olursak,
Kampanyamız sonunda 1 kişi resimde görülen n
emlendirici ürünü kazanacaktır.Ürünümüzü biraz tanıyalım..

La Roche Posay Hydreane Legere 40 ml

Normal ve Karma ciltler için Nemlendirici Yeni nesil su taşıyıcılarından olan hidrolipidler,cilt hücreleriyle mükemmel uyumları sayesinde epidermise kolayca nüfuz ederler. Hidrolipidler HYDREANE'ın cildi thermal suyla buluşturmasını ve cildi nemlendirerek,cildin yatışmasını sağlarlar.Selenyum açısından zengin olan Thermal su,epidermise sürekl nüfuz ederek cildin hassasiyetinde günden güne azalma ve ciltte uzun süreli bir konfor sağlar.
- Ferhalatıcı ve hızla emilen dokusu ile ciltte yatışma,yumuşaklık ve esneklik sağlar.
- Siyah noktaya sebep olmaz.

- Dermatolojik olarak kontrol altında test edilmiştir.Parabensizdir. Kullanım Şekli: Yüze ve boyun bölgesine gündüz ve veya/akşam uygulayınız.Mükemmel bir makyaj bazıdır.

Kampanya şartlarımız:

**İzleyicim olun
**www.kozmetikmarkalar.com sitemize üye olun,beğendiğiniz bir ürüne yorum yazın ve burada üye olduğunuz adı belirtmeyi unutmayın
**Kampanyamızı facebook yada bloğunuzda duyurun,duyuru linkinizi burada belirtin.
**Mailinizi bırakmayı unutmayın ;)

Kampanyamız 1 ay sürecektir.7 Kasımda son bulacak.Benimle böyle güzel bir kampanya yaptığı için Kozmetik markalar ayrıca Gökmen Beye teşekkürlerimi sunarım..Hepinize bol şans..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder