KOZMETİK MARKALARLA SELÜLİTLERİNİZDEN KURTARACAK KAMPANYA


Selülitlerinden şikayet edenler, bölgesel incelmek isteyenler... yeni kampanyamız tam size göre. Aranızdan 1 şanslı kişi Nuslank X-tra Gel (Extra Jel) Sıkılaştırıcı ve İnceltici Jel Krem 75 ml kazanacak...

Firmamızı tanıyalım ;
2010 yılından beri faliyet gösteren Kozmetikmarkalar.com; 2010 yılında sağlık ve güzellik sektörüne Kozmetikmarkalar.com ile hızlı bir giriş yapmış ve kısa sürede internet üzerinde aranan bir firma haline gelmiştir. Her zaman dürüstlük ve müşterilerine saygı ilkesini kendine amaç edinen Kozmetikmarkalar.com geniş ürün yelpazesi, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi servislerin geliştirilmesi konusundaki becerileri ile sağlık ve güzellik sektöründeki yerini sağlamlaştırmaya devam etmektedir. 
 Güvenliğiniz için

Web sitemiz üzerinden yapılan tüm kredi kartı işlemleri güvenliğiniz açısından 128 bit SSL güvenlik alanı içinde yapılmaktadır ve kırılması mümkün olmayan bir şifrelemedir. Günümüz bilgisayar teknolojisi ile 128 bitlik bir şifrenin kırılması onlarca yıl alabilmektedir. Sitemizde yaptığınız alışverişlerde kredi kartı bilgileriniz gibi özel bilgilerinizin 3.Şahısların eline geçme ihtimali günlük hayatta ödeme yaparken kredi kartınızı herhangi bir kişiye vermenizden daha azdır.. Kredi kartı numarası girişi yaptığınız ekran sadece siz ve banka arasında görüntülenebilmektedir. SSL güvenlik protokolü sayesinde sitemize verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz şifrelenerek bankaya gönderilir ve bu işlem sırasında bizimde bilgilere ulaşabilmemiz mümkün değildir.
İletişim
: mail@kozmetikmarkalar.com  Şikayet,öneri ve sorularınızı e mail yoluyla iletebilirsiniz.İlgili Uzmanımız tarafından en kısa zamanda cvp verilecektir.

Resimdeki hediyemiz Nuslank X-Tra Gel kazanmak için şartlarımız : 
*Blogumu ve facebook grubumuzu izlemeniz 
*Sitemize üye olup, yorum bırakmanız
*Kampanyamızı facebook, twitter, friendfeed yada blogununuzda duyurup linkini yoruma eklemeniz
Şartlarımız bu kadar. Aranızdan 1 kişi  bu güzel sıkışaltırıcı jele sahip olacak. Kampanyamız 8 KASIM'a kadar sürecek ve kazanan kişiye hediyesi kargo firmadan olmak üzere ulaştırılacaktır...
Herkese bol şanslar...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder