ARTİKEL DEKO TIKLA İNDİRİMİ YAKALA.......

19 Ekim 2010 Salı

İğnesiz akupunkturun yerine tercih edebileceğiniz GOLD Slim akupunktur küpelerini kullanarak kilo sorununuzu çözebilirsiniz... Evde, işde, arabada, trende... her yerde… Fazla kilolarınızdan kurtulmak için GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpelerini kullanabilirsiniz... Siz günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken, GOLD Slim akupunktur küpelerinizde kilo vermenize yardımcı olacak... Asla kendinizi aç hissetmeyeceksiniz hem de sinirleriniz bozulmayacak. Artık sizde kilo vermeye sadece küpe takarak başlayabilirsiniz

Gold Slim Akupunktur Küpe 14k altın kaplama olup, hiç bir alerjik reaksiyona yol açmaz, yan etkisi yoktur, güvenle kullanabilirsiniz!!

ince bir vücut için
basit doğal kanıtlanmış bilimsel uzun süreli çözüm....
*GoldSlim Akupunktur Küpesi yaylı ve esnektir. Kullanımı çok kolaydır. İki ucunda toprak mıknatısı bulunmaktadır. İki ucundan tutup yayı esneterek Resimde görüldüğü gibi kulağın kıkırdaktaki akupunktur noktasına yerleştiriniz.
*Günde 3-6 saat kullanmanız yeterlidir.
* Gün içerisinde istediğiniz saat dilimini isteğinize ve kendi düzeninize göre ayarlayabilirsiniz.
* GoldSlim Akapunktur küpesi altın kaplama olup herhangi bir yan etkisi yoktur.

Hemen Zayıflamaya Başlamak için 1 adet GoldSlim Akupunktur küpeyi Sağ veya Sol kulağınıza takmanız yeterlidir.
GOLD Slim bir tek Türkiye’de değil bugün pek çok milletten insanın kilo vermesine destek oluyor. Öncelikli amacı zayıflatmak olan GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpesi, iğneli akupunkturun etkisiyle aynı etkiye sahiptir. Özellikle iştah kesme noktasını uyararak iştahı bastırmaya destek olur ve aynı zamanda manyetik uyarımla birçok noktaya sinyal göndererek mutlu, stressiz zayıflamayı sağlar.
daha detylı bilgi için http://goldslim.com.tr sitemizi ziyaret edin
GELELİM KAMPANYAMIZA
TAM 3 KİŞİ BU ÇOK ÖZEL VE ETKİSİ KANITLANMIŞ ÜRÜNE SAHİP OLACAK
TABİ KÜÇÜK ŞARTLARLA
izleyicim olmak

*Kampanyamızı facebook duvarınızda yada blogunuzda paylaşmak ve linki burda belirtmek

* Kampanya boyunca facebooktaki profil resmini yukardaki küpe resmi olarak değiştirmek ekstra 3 çekiliş hakkı verecektir. (profil resmini değiştirdiğinizi burada belirtinki takip edebilelim)

son katılım 20 Kasım 2010 BOL ŞANS ......................... :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder