04 Kasım 2010 Perşembe

MutfakCinleri - Yakaladinyakaladin.com ile 3 kişiye PROFESYONEL MAKYAJ SETİ

Merhaba Arkadaşlar,
İlk kampanyamız yakaladınyakaladın.com ile yaptık..Hediyemiz çok güzel eminim hiç bir bayan buna hayır demiyecektir ! :)

Firma yetkilisi Yasemin hanıma çok teşekküler !!


YakaladinYakaladin.Com Aslında Kimdir? 
Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edindik. İddia ediyoruz kendi ithalatı veya imalatı olmayan sadece piyasadan parça parça mal toplayan 3-5 kişilik firmalar size  dünya standartında hizmet veremezler.

Her öğlen 12:00'de yeni ürünüyle sizleri bekliyor.
Bizim seçtiğimiz satış modeli gereği her gün tek ürünü emsalsiz bir fiyata satıyoruz.Bu sayede bizim için o gün satılan ürün toptan satılmış gibi oluyor, aynı ürün binlerce adet satılıyor.Bu sayede toptancılara verdiğimiz fiyattan sizede satış yapıyoruz. Hatta birçok ürüne en düşük fiyat garantisi veriyoruz bu yüzden bizde gördüğünüz ürünün araştırmasını yapmanıza gerek kalmıyor çünkü sizin için her yeri araştırıyoruz ve piyasadan çok aşağılarda satıyoruz.

En Ucuz Fiyat Garantiniz Nasıl İşliyor?
En Ucuz fiyat garantisi verilmiş ürünlerde, alıcı aldığı ürünün daha ucuzunu bulup ispat etmesi durumunda aradaki ücret farkının 5 katı alıcının yakaladinyakaladin.com hesabına kredi olarak yüklenir. Bu fiyat mukayesesi Vergi mükellefi olarak resmi satış yapan firmaların ürünleri için geçerlidir. Açıkarttırma siteleri veya bireysel olarak internetten satış yapan kişilerin sattığı ürünler fiyat mukayesesinde kullanılamaz.
İŞTE HEDİYEMİZ !!!


KATILIM ŞARTLARI:
2- Yakaladın yakaladın.com sitesine üye olmak.
3-Facebook sayfasına katılmak ve arkadaşlarınıza önermek.
4-Kampanyayı blogunuzda veya facebook'da duyurmak.
5- Katıldığınıza dair bu posta, katılım linkleriyle beraber yorum bırakmak.
SON KATILIM: 17 KASIM
 NOT: KARGO ÜCRETİ KAZANAN TARAFINDAN ÖDENECEKTİR. 3,50 TL. ( BENCE FAZLASIYLA DEĞER )

 HERKEZE BOL ŞANS..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder