22 Kasım 2010 Pazartesi

OLTUTAŞI MARKET.COMDAN ÇOK ŞIK GÜMÜŞ KOLYE HEDİYEMİZ


Merhaba arkadaşlar Bayram dönüşü sizlerle yine dopdolu kampanyalarla beraberiz :)

Sizlere çok şık ürünlerin bulunduğu, Erzurumun meşhur oltutaşı ürünlerininin sergilendiği ve çok daha farklı ürünlerinde yer aldığı bir siteyi tanıtmaktan mutluluk duyuyorum http://www.oltutasimarket.com/

FİRMAMIZI TANIYALIM

2009 yılından itibaren www.oltutasimarket.com e-mağazamızdan güvenle alışveriş yapılabilmektedir. Her ne kadar e-mağazamız, OltutaşıMarket tescilli markamız ismiyle adlandırılsa da, ürün yelpazesi öncelikle gümüş takı ve oltutaşı tesbihin her çeşidi olmak üzere, son zamanların trendine uygun olarak özellikle erkek takısı olarak çelik takı, saat, ve sair ürünlerden oluşmaktadır.

Temelde dürüstlük ilkesiyle, "müşteri lehine empati kurmak vazgeçilmezimizdir" düsturuyla, "ayrıcalıklar ayrıntıda saklıdır" parolasıyla yola çıktığımız için, müşterilerimizi ayrıcalıklı addediyor ve her zaman daha iyiyi onların beğenisine sunmak için elimizden geleni yapıyoruz..

İster kapıda ödeyerek ister kredi kartına taksitler yaparak ürünlerinizi güvenle teslim alabilirsiniz.PTT Kargo, Sürat Kargo ve yurtiçi kargo le anlaşmalı olan firma 100 TL ve üzeri alışverişte ücretsiz kargo ile ürünlerinizi göndermektedir:)

SİTEDEN BEĞENDİĞİM BİRKAÇ ÜRÜN







GELELİM KAMPANYAMIZA



1 ŞANSLI KATILIMCIYA RESİMDEKİ GÜMÜŞ OLTUTAŞI KOLYE HEDİYEMİZ OLACAK!!!

ŞARTLARIMIZ İSE

*izleyicim olmak

**http://www.oltutasimarket.com/ siteye üye olup 2 ürüne yorum yazmak

***http://www.facebook.com/pages/Kadinca-kararinca/143303419049029#!/event.php?eid=132828813437509 facede beğenmek

ve facebook duvarında yada blogunda kampanyadan söz etmek:)

son katılım 6 aralık 2010 başarılar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder