Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
Web
Bu Blog
 
 
 
 
Buradan Verilen Bağlantılar
 
 
 

Web
 
 
 

25 Kasım 2010 Perşembe

Maniko Hediye Kampanyam :)



     Maniko' nun ilk hediyesi Playboy marka 29 beden bir jean.. Biliyorum pek genel bir hediye olmadı 29 beden olmayan bir çok kişi vardır. Ama blogumu takip ederseniz 29 beden olmanız için vericeğim tavsiyelere uyarsanız siz de bu jean in içine girebilirsiniz. :)  Şu an o konuyla ilgili yazılarımı stokluyorum. İlerleyen zamanlarda daha genel hediyeler vermeyi planlıyorum ama bu sefer değişik bir şey olsun istedim. Dün sizin için satın aldım bu jean'i.. Umarım beğenirsiniz...

   Gelelim kampanyamızın şartlarına;

* Blogumu tanıtmak (Facebook ve var ise kendi blogunuzda blogum hakkında güzel görüşlerinizi özgün bir dille paylaşmak. Hep güzel yorumlarınız bulunsun, övün beni övün beni demicem zaten beğenmiyorsanız amacıma ulaşmış olmicağım için...)

*Kampanyamı tanıtmak (Yine Facebook ve blogunuzda, hergunkampanyaforumda tanıtan izleyicime +1 çekiliş hakkı veriyorum :) (İlk şartım ile ikinci şartım ayrı ayrı yazılarda yapılmalı.)

*E tabii ki izleyicim olmak

*Beğendiğiniz üç yazıma mantıklı  ve faydalı birer yorum bırakmak (Çok güzel, evet aynen öyle gibi olmasın lütfen...)

*Bu yazının altına isim, soyisim, iletişim adresi ve şartlarımı yerine getirdiğiniz bağlantıları eklemeyi unutmayın lütfen.

*Blogunda tanıtanlara +1 çekiliş hakkı tanıyorum.

** NOT : Çekilişi random.org aracılığı ile yapıcam...

*** İlk kampanyamın süresi 25 Kasımda başlıyor ve 7 Aralıkta sona ericek. Eğer 100 izleyiciye ulaşırsam ayrıca bir kişiye de sürpriz hediye göndericem. Onu da kampanyanın sonuçlanmasına yakın seçicem hanımlar. Umarım kampanya mı beğenirsiniz. Daha da önemlisi blogumu beğenirsiniz ve gerçekten izlemeye devam edersiniz.

+Kampanya katılımcı listesine ulaşmak için +++ http://manikoileguzellik.blogspot.com/2010/11/hediye-kampanyamn-katlmc-sralamas.html

                                                           MANİKO' DAN SEVGİLERLE !

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

maniko dedi ki...

binnazcım kampanyama katıldığın için teşekkür ederim ama şartlarında ufak bir eksiklik var onu yerine getirirsen hemen eklicem seni! yorumunun altında belirttim ne gerektiğini.

Yorum Gönder