Masum İnciler & Else Silver Kampanyası

Yepyeni kampanyalarımız devam ediyor. Firmamız Else Silver. Firmamızı yakından tanıyalım:
ELSE GÜMÜŞ

2005 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2009 dan itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur.

elsesilver.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.elsesilver .com yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
Ayrıca Satış Ortaklığı sistemini de uygulayan elsesilver.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir.

Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren elsesilver.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.
ELSE GÜMÜŞ
Molla Fenari Mah. Tavuk Pazarı Kısmet Han No:3/24-25 Çemberlitaş-Eminönü/İSTANBUL
Tlf :0212 520 72 91 Fax : 0212 526 81 50


Sitede satışta olan birbirinden güzel ürünlerden örnekler:





Kampanya sonunda 5 kişiye bu güzel kolyeyi hediye edeceğiz :)


Katılım Şartlarımız:1- İzleyicim olmak ve Else Silver'a üye olmak.
2- Else Silver'ı facebookta arkadaş olarak eklemek.
3- Kampanyamızı blog, facebook veya twitter'da paylaşıp linkiyle birlikte buraya yorum bırakmak. (Siteye üye olduğunuz kullanıcı adını ve facebook hesap adınızı yazmanız gerekmektedir)

Kampanyamız 14 Aralık'ta sona erecektir ve kargo ücreti Else Silver'a aittir. Herkese keyifli akşamlar ve bol şanslar :) :)

http://masumkedi87.blogspot.com/2010/11/masum-inciler-else-silver-kampanyas.html

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder