MyDressy Giyim den 3 kişiye harika bilezik



Yepyeni bir kampanya ile başlıyoruz tekrar MyDressy modanın yeni ayak sesleri ile 3 kişiye siteden istediği bileziği hediye ediyoruz. Bu kampanya için MyDressy firmasına teşekkür ediyorum.


Öncelikle size MyDressy sitesini tanıtmak istiyorum 


Sibel ve Yola hanım yurtdışından beğenerek aldıkları değişik ürünleri sizlerin beğenisine sunuyor. Sitede gerçektende uygun fiyata harika ürünler var. 


Üniversite yıllarından tanışan Sibel ile Yola, birlikteyken en çok seyahat etmek ve alışveriş yapmaktan keyif aldıklarını belirtiyorlar. İki yakın dost, bu zevklerinden yola çıkarak, yurtdışına yaptıkları gezilerde, buldukları değişik ürünleri insanların beğenisine sunmak için bir internet sitesi kurmaya karar verir. Böylecewww.mydressy.com adıyla kurdukları internet sitesinde sadece bayanlar için tekstil ürünleri satmaya başlarlar. Şimdilik sadece bayanlara yönelik tekstil ürünlerinin yer aldığı sitede; ikilinin Avrupa’nın her yerinden özellikle Paris’ten seçtikleri çeşit çeşit çantalar, şallar, bluzlar, elbiseler ve montlar satışa sunuluyor. Mydressy’de ayrıca Sibel ile Yola’nın kendi zevklerine göre tasarladıkları takılar da yer alıyor. Sibel ile Yola, şimdilik sadece hobi olarak ilgilendikleri internet sitelerini günün birinde büyüterek, sanal ortamdan butiğe dönüştürmeyi ve çok daha fazla kişiye ulaşmayı amaçladıklarını dile getiriyorlar.


İşte size siteden beğendiğim birkaç ürün görseli hepsini koyamadım:)










Ve işte sizden 3 kişinin kazanabileceği bileziklerden birkaç tanesi










Şartlarımız ise
- İzleyicim olmanız
MyDressy sitemiye üye olmanız
- Kampanyayı blog, facebook veya twitter da duyurmanız
- Siteye üye olduğunuz ismi ve duyuru linki ile birlikte isim soyisim ve mail adresiniz 
   ile yorum yazmanız


Kazanan kişiler istedikleri bileziği seçebilecekler fakat beğendikleri ürünün tükenmesi 
halinde kendilerine başka bir bilezik gönderilecektir...

Kampanyamız 25.11.10 tarihinde sona erecektir. Kargo ücreti değerli firmamıza aittir...


Katılan herkese bol şans

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder