yagmurperisinin ruyası

09 Kasım 2010 Salı

Yağmurperisi&Sihirli Elmalar Kampanyamızdan Hediyemiz Var


merhab,harika bir kampanya,sihiri elmalarla ilk defa kampaya yapıyorum ve oldukça da heyecnlıyım,siteyi inceledim, fındıklı,fıstıklı,çikolatalı,karamelli,birbirinden güzel şekee mi şeker elmalarla karşılaştım,aslında elmanın bu halini ilk defa bu sitede gördüm,bana göre süper bir fikir,bunun yanında İstanbul'da çocukları atölye çalışmasına davet ediyorlar ,çocuklar burada yiyorlar içiyorlar kendi elma şekerlerini kendileri yapıp anne ve babalarına hediye ediyorlar .Çok eğlenceli bir aktivite oluyor sanırım,ancak bulunduğum yerde de bir şubeleri olsa süper olurdu hani.Bunun yanında sitede en çok hoşuma giden hediye seçenekleri,ister evilik yıl dönümü,ister doğum günü,bebek hediyesi ya da özür dileme hediyesi olarak veya daha başka nedenlerle farklı birhediye vermek istiyorsanız sihirli elmalar.com a bir uğrayın derim. Benim seçtiklerim,




Öncelikle firmamızı tanıyalım

1995 yılında kurduğumuz firmamızda her şey bir Anneler Gününde annelerimize farklı ne yapabiliriz düşüncesinden çıktı . Neler yapabiliriz diye internetten yurtdışındaki sitelerde araştırma yaparken,bir anda caramel apples ürünleri ortaklarımızdan birinin dikkatini çekti .Gelin bakın bu ürüne ne diyorsunuz diye gelen çağrıya hemen cevap verdik ve ekrana baktığımızda ağzımızdan şu iki kelime döküldü İŞTE BU ……
veeeee SİHİRLİ ELMALAR DOĞDU
Yıl 2007, aylardan Mayıstı hemen kolları sıvadık ve ar-ge çalışmalarına başladık . Baktık elmayı karamelle kaplamışlar sonra çikolata sosu ile kaplamışlar ve kuruyemişlerle şekerlemelerle süslemişler kısa zamanda yaparız bizde dedik . Ancak nedense bu kelimeleri söyledikten tam 1.5 yıl sonra ilk ürünümüzü çıkartabildik. Evet evet yanlış duymadınız basit gibi görünen Sihirli Elmalar’ı ancak 2008 yılının ekim ayında Türk insanı ile buluşturabildik .
Sadece çikolata sosu için 6 ay çalışmalar yaptık ki Türkiye’nin en kaliteli çikolata fabrikaları istediğimiz sosu yapmayı başaramadılar .Baktık ki böyle olmayacak bize hammadeleri verin kendi sosumuzu kendimiz üretelim dedik çikolata fabrikasına .Şaşırdılar ve hammadeleri aldık. Gurme olan ortaklarımız 3 ay boyunca soslar üzerinde çalıştıktan sonra ortaya müthiş bir lezzet çıktı veeeeeee gizli bir formül olarak tarihimizdeki yerini aldı .Sadece firma ortaklarının bildiği bu karamel ve çikolata sosları ustalarımızın bile bilgi dahilinde değildir .Her akşam özenle formüle edilen bu soslarımızı çikolata ve karamel makinelerimiz ile hazırlayıp sabahları ustalarımızın önüne koyuyoruz, her ne kadar bize biraz sitem ediyor olsalarda 9 ay boyunca gece gündüz süren ve sihirli elmaların iki ortağının da haddinden fazla kilo almalarına sebep olan bu soslar daima gizli kalacaktır…..
Formüller çıktı ,yasal izinler alındı ve Amerika’da en fazla 30-40 çeşit olarak satılan caramel apples ürünleri sihirli elmalar ürün kataloğunda 300 çeşite kadar çıktı . Her biri farklı tasarım olan Sihirli Elmalar , %100 Türk malı, %100 el yapımı %100 hijyen ortamda üretilmektedir.
Hikayemizin nihayeti
1950 yılından beri Amerika’da yılda 100 milyon adet satılan caramel apples ürünleri sadece Amerika ile sınırlı kaldı . Peki bu lezzeti bütün dünyaya sunmak kime kaldı dersiniz ?
Tabiî ki Sihirli Elmalar’a ….. Halen bir çok ülkeye ihracat yapan Sihirli Elmalar 2009 yılında Dünya gazetesi, DHL ve Akbank’ ın düzenlediği İHRACATIN YILDIZLARI 2.lik ödülüne layık görülmüştür.
Artık bütün dünya %100 Türk yapımı sihirli elmaları afiyetle yemektedir. Ve biz bununla gurur duyuyoruz.

Kampanyamıza gelince 1 kişiye yukarıda resimde gördüğünüz elmalardan 2 adet hediye ediyoruz.Kargo firmaya ait.
Bu güzel kampanya için sihirlielmalar.com a çok teşekkür ediyorum.

Kampanya şartları

1-İzleyicim olmanız
2-Siteye üye olmanız,
http://www.sihirlielmalar.com/
3-Facebook grubuna katılmanız
http://www.facebook.com/#!/pages/Sihirli-Elmalar/106559792716064
4-Kampanyayı facebook ya da bloğunuzda duyurdum,linkini yorum bölümüne eklemeniz

isim ve mail adreslerinizi yazmayı unutmayın lütfen.Kampanyamız 15 gündür,24 kasım da kampanyamız sona erecektir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

Unknown dedi ki...

mrb siteye ve sayfaya üyeyim
http://www.sihirlielmalar.com/index.php?Uid=393&Kid=12 ürüne yorum yaptım
face duyurum
http://www.facebook.com/profile.php?id=528858840#!/profile.php?id=528858840
herkese bolşans
parmakkurabiye@gmail.com
nihan keçeci tali

Yorum Gönder