06 Aralık 2010 Pazartesi

DERİ MARKET.NET'DEN 2 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR..

-
TÜRKİYE'NİN İLK VE TEK DERİ DERİ MARKETİ'DEN SİZLERE HARİA YENİ YIL HEDİYELERİMİZ VAR..

HEDİYELERİMİZE GEÇMEDEN ÖNCE FİRMAMIZI TANIYALIM..






-

 
   Sitemizde satışı yapılan tüm ürünler, özenle seçilmiş koyun ve kuzu postlarının fabrikamızda; alanında uzman teknik kadro tarafından, insan sağlığına zararsız kimyasallarla özenle işlenmesi ve deneyimli dikim ustalarımızın elinde son şeklinin verilmesi ile sizlerin kullanımına sunulur. As Erdoğan Deri San. ve Tic. Ltd. Şti alanında entegre üretim yapan Türk deri sektörünün öncü firmalarındandır. 


   Firmamız, Türkiye’nin en eski deri imalat bölgelerinden olan Balıkesir’e bağlı Gönen'deki deri üretim fabrikasında; konfeksiyon sektörüne yönelik giysilik ve ayakkabılık kürk, boya ve otomotiv sanayisine yönelik rulo ve polish için post, halı ve dekorasyon sektörüne yönelik kürk üretmektedir. Ayrıca bebekler, hastalar ve günlük yaşam için insan sağlığına %100 faydalı medikal kuzu postların üretimini, toptan satışını ve ihracatını yapmaktadır. 1998 yılından bu yana Türkiye’de ilk defa Medikal Kuzu Postu üretimini gerçekleştiren firmamız; bünyesinde bulunan konfeksiyon atölyesinde, bu ürünlerin dikimini kendisi yapmaktadır.


   Geniş ürün yelpazesi ile her zaman müşteri odaklı çalışmayı kendisine misyon edinen firmamız, İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan toptan satış mağazası, ayakkabı & konfeksiyon atölyesi ve showroom'u ile modayı yaratan giyim ve ayakkabı sektöründeki üretici müşterilerine hizmet etmektedir. Tüm üretim aşamalarını bünyesinde bulunduran firmamız; müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı, kaliteli ve makul çözümler sunabilmektedir.
   Alman Standartlar Enstitüsü tarafından test edilerek, TÜV sertifikası verilen Medikal Kuzu Postu ürünlerimiz, ülkemizdeki ve dünyadaki birçok saygın kuruluş ve üniversite tarafından da test edilerek onaylanmıştır. Dericilik Araştırma Enstitüsü, Ege Üniversitesi Deri Mühendisliği ve Hohenstein Enstitüsü bu kuruluşlardandır. Rus Devlet Standartlar Enstitüsü ürünlerimizin tüm üretim aşamalarını yerinde inceleyerek ve test ederek bütün Rus devletlerinde serbest satışını 2004 yılında onaylamıştır. Ayrıca, Amerika gümrüğünde yapılan testlerle kalite ve güvenilirliği onaylanarak serbest girişine izin verilmiştir.


   Derinin sadece moda olması sebebiyle değil, sağlık ve rahatlık açısından kullanılması gerekliliği dünyadaki saygın ve güvenilir birçok tıbbi okulun ve enstitünün araştırmaları ile kanıtlamıştır. En son Marmara Üniversitesinde yapılan " BASI YARALARININ ENGELLENMESİNDE KUZU POSTLARININ ETKİNLİĞİ " isimli araştırma dünyanın en eski deri kültürüne sahip ülkemiz ve bizler için son derece gurur ve heyecan vericidir. Şirketimiz bu tür çalışmaları her zaman desteklemiştir ve desteklemeye de devam edecektir.


   Medikal Kuzu Postu üretiminin %90'lık kısmını Almanya, İngiltere, Amerika ve Rusya’ya ihraç eden firmamız ülkemizde bu ürünlerin yaygınlaşması ve insanlarımızın bu ürünlerden diğer dünya ülkelerindeki insanlar gibi faydalanması için çalışmalarını sağlam temeller üzerinde artırarak sürdürmektedir.

   Dünyanın gelişmiş ülkelerindeki insanların faydalandığı bu ürünlerden Türk halkının da faydalanabilmesi amacıyla www.derimarket.net adresinden e-ticaret yapan şirketimiz Türkiye'nin ilk ve tek, sadece deri ürünlerinin satıldığı bir siteyi siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmuştur.


   Türk deri sanayisinde yeni ve farklı üretimleriyle dikkat çeken, gelişmelere açık yapısı ile ürünlerini en üst kalitede üreten, ihraç eden, yeni istihdamlar yaratan ve Medikal Kuzu Postu üretimi ile sektöründeki öncülüğüne devam eden bir firma olarak; çalışanlarımız ile birlikte ülke ekonomimize katkı sağlamak ve insanlarımıza faydalı olabilmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

   Firmamız sadece internet üzerinden satış yapan bir firma değildir. Özel siparişlerinizi Zeytinburnu merkezimize gelerek isteğinize göre yaptırabilir ve üretim yerlerimizi rahatlıkla gezebilirsiniz. Her türlü soru, öneri ve eleştiriniz bizi geliştirecek ve sizlere daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır.


VEE ŞİMDİ GELELİM HEDİYEMİZE..HEDİYEMİZ 2 KİŞİYE..GELENEKSEL RUS AYAKKABISI VALİNKİ..

-



   Derimarket farkıyla 189,90 tl yerine sadece 118 tl !

   Rusların geleneksel ayakkabısı olan "Valinki", kışın sert soğuklarında ayağınızı sıcacık tutar.

   Boyu 35 cm'dir. Kot pantolonla ya da taytla giyebilirsiniz.

   Dış metaryeli yün kumaş olup, üzerinde işleme vardır.

   Astarında %100 hakiki kürk kullanılmıştır. Bu sayede ayaklarınız sağlıklı bir şekilde solunum yaparken, soğuk havadan etkilenmez.

Satın almak isterseniz www.derimarket.net adresinden ve http://www.derimarket.net/VALINKI-1430-01,PR-409.html linkinden ürünü temin edebilirsiniz..


                           KAMPANYAMIZA KATILIM ŞARTLARIMIZ ŞÖYLE:

*KAMPANYAYI BLOG YADA FACEBOOK HESABINIZDAN DUYURANIZ..+ 1 ÇEKİLİŞ HAKKI..

*DERİ MARKET FACEBOOK GRUBUNA KATILMANIZ..VE EN AZ 50 ARKADAŞINIZA ÖNERMENİZ..

*DUYURU LİNKİNİZ,ÖNERDİĞİNİZ KİŞİ SAYISI VE AD-SOYAD MAİL ADRESİNİZ İLE BU POSTA YORUM BIRAKMANIZ GEREKLİDİR..

KAMPANYAMIZ 15 GÜN SÜRELİ..KARGO FİRMAMIZA AİT..KAZANAN ŞANSLI İSİMLERİ KURA İLE FİRMAMIZ BELİRLEYECEK..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder