Bir güzellik kat kendine!!! evet sloganımız bu.Günümüzde yaşam o kadar tempoli ki kendimize vakit ayıramaz olduk.Firmamızın sitesinde hem uygun fiyatlı,hem kolay ödeme seçenekleriyle birçok ürün bulunmakta.Tamda sloganımızda belirttiğimiz gibi sizde sitemizi ziyaret edin ve Bir güzellik katın kendinize!!! DeppoCenter..



DeppoCenter 2010 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.

DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığı ile taşıyarak siz değerli üyelerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunmayı hedeflemiştir.


Sitemizde aradığınız birçok kişisel bakım ürünü,sağlık ürünü,spor ürünü,makyaj ürünü bulabilirsiniz.DeppoCenter da biriktirdiğiniz puanlarla rahat rahat alışverişin tadına varın.Puanları depolayın.Puan sistemimiz ile üyelik aşamasından başlayarak,oy verdiğiniz ankette,yorum yaptığınız üründe,tavsiye ettiğiniz üründe ve alışverişiniz de puanları depolayın ve doya doya harcayın.

Deppocenter’ da network marketing sistemi ile karıştırmayacağınız bir temsilcilik sistemi mevcuttur. Bu sisteme dahil olup, alırken kazanır sattıkça kazanırsınız. Ayrıca bu sistem ile işyerinizde arkadaşlarınızla, evinizde komşularınız ile birlikte alışverişinizi bir temsilciniz üzerinden yapar ve indirim kazanırsınız. Temsilcilik şartlarını yerine getirdiğinizde sizde kazancınızı deppolamaya başlayabilirsiniz.
Ödeme de sıkıntı yaşanmaması için her türlü seçenek mevcut..




Firmamızın birde yorum kampanyası mevcut.5 adet birbirinden güzel hediye sitemizde ürünlere yorum bırakanlardan şanslılara verilecek.Sistem şöyle,

250. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2520GSPK


500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2541GSRB


1000. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2648


2500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2545


5000. YORUM Ruby Rose Çeyizlik Makyaj Seti HB-5000W



Yorum Kampanyaları, blog üyeleri arasında ürünlere, öncelikli olarak yorum bulunmayan ürünlere yorum yapılması ve her yaptığı yorumu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmayıp farklı cümleler ile ifade etmesi şartı ile yorumlar geçerli sayılacaktır. Aksi takdirde yapılan yorumlar kontrol sırasında pasif hale getirilip geçersiz sayılacaktır.
Ayrıca üyeler yaptıkları her yorum için puan deppolayacak ve alışverişlerinde bu puanları kullanabileceklerdir.
Kampanya puan sistemi

Puan Değeri:1 TL = 1 Puan 
En düşük hediye çeki oluşturma sınırı:100 TL = 100 Puan 
Üye Olmada Kullan:5 TL
Yorumlarda Kullan:0.05 TL
Tavsiyelerde Kullan:0.05 TL
Ankete Oy Vermede Kullan:0.05 TL
Alışverişte Kullan:KDV hariç 100 TL alışveriş için 1.00 TL = 1 Puan verilir

Kampanyamıza geçecek olursak Ruby Rose Makyaj Seti HB- 2000 firmamızdan size hediye.Kampanya şartlarımız ise şöyle,


DEPPOCENTER.COM Sitesine üye olmak ve ürünlere yorum bırakmak.(Üye olduğunuz kullanıcı adını belirtiniz) 
- DEPPOCENTER.COM Facebook grubuna katılmak ve bir ürünü facebookda paylaşmak.
-  DEPPOCENTER.COM Twitter da eklemek (Twitter hesabı olanlar için)
- Kampanyamızı blog, facebook veya twitterda duyurmanız.Ad,soyad ve duyuru linklerinizi vererek yorum bırakmanız.
-Kampanyamız 28 Mart 00.00 da bitiyor.İstenilen katılım sağlanmaz ise kampanya 1 ay daha uzatılacaktır.Kargo firmamıza aittir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder