Bir güzellik kat kendine!!!LOGO


 http://www.deppocenter.com


firmamızı kısaca tanıyalım:
DeppoCenter 2009 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.
DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığıyla taşıyarak siz değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunmayı hedeflemiştir.

deppocenter da spor ürünlerinden makyaj ürünlerine,kişisel bakımdan sağlık ürünlerine kadar birçok ihtiyacınızı bulabilirsiniz,ayrıca deppocenterde alışveriş yaparak puan toplayabilir topladığınız puanları alışverişinizde kullanabilirsiniz..burada herşeye karşılık puan var üye olun,anketlere katılın,yorumlar yapın,ürün tavsiye edin ve puanları deppolayın sonrada deppoladığınız puanlarla  doya doya alışveriş yapmanın keyfini çıkarın..dilerseniz Deppocenter’da temsilci olarakta kazanmaya başlayabilirsiniz..Deppocenter’ da network marketing sistemi ile karıştırmayacağınız bir temsilcilik sistemi mevcuttur. Bu sisteme dahil olup, alırken kazanır sattıkça kazanırsınız. Ayrıca bu sistem ile işyerinizde arkadaşlarınızla, evinizde komşularınız ile birlikte alışverişinizi bir temsilciniz üzerinden yapar ve indirim kazanırsınız. Temsilcilik şartlarını yerine getirdiğinizde sizde kazancınızı deppolamaya başlayabilirsiniz.Hadi durma sende deppocenter ile bir güzellik kat kendine…


GELELİM HEDİYEMİZE…

1 KİŞİYE BU GÜZEL MAKYAJ SETİ HEDİYEMİZ…

HB-2000
ŞARTLARIMIZ:
  • *sitemize üye olmanız deppocenter (üye olduğunuz kullanıcı adını ve mailide belirtmeniz)
  • * Ürünlere yorum bırakmak (diğer blog kampanyalarınada katıldıysanız farklı ürüne yorum yapmanız gerek,her blog için ayrı yorum)
  • * Facebook Sayfasını beğenip arkadaşlarınızla paylaşmanız deppocenter facebook
  • * twitter Kullanıcı iseniz takip etmeniz deppocenter twitter
  • * kampanya linkimizi facebook,twitter ve blogunuzda duyurmanız
  • * birde izleyicim olursanız sevinirim :)
kampanyamız 1 ay sürecektir,kargo ücreti firmamıza aittir ve kazanan firmamız tarafından belirlenip facebook ve blogumuzda duyurulacaktır..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 yorum:

ayse akça dedi ki...

merhabalar..hayırlı olsun kampanyanıza bayıldım,ürünlerin hepsi birbirinden güzeller..üyeyim siteye..sayfayı beğendim ve paylastım,kampanyayı duyurdum..ürünlere yorum yaptım ve birkaçını paylastım facebookta..71. izleyicinim..
http://www.deppocenter.com/index.php?do=catalog/product&pid=70

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100002049910441 profil linkim..
ayse akça ayyns2705@hotmail.com

Yorum Gönder