NETSTORE İLE PEMBE MASKE HEDİYE(2-30 HAZİRAN)

Posted by: DENİZ KAYRA on: 02 Haziran 2011

Öncelikle Oğuzhan Bey’e teşekkürlerimi sunup kampanya  detaylarına geçmek istiyorum..Kısaca firmamıza tanıyalım isterseniz..
Günümüz teknolojisinde artık milyonlarca insan internet üzerinden alışveriş yapma imkanına sahiptir ancak internette alışveriş yapmak her zaman insanların kafasında bazı soru işaretleri bırakmaktadır. En çok sorulan soruların başında kredi kartı güvenliği ile ilgili olanlar gelir. İnsanlar çoğu zaman kredi kartı bilgilerini vermekten çekinirler. Sanılanın aksine kredi kartıyla internette alışveriş yapmak, herhangi bir lokantada kredi kartınızı garsona vermekten daha güvenlidir. Çünkü internette girmiş olduğunuz kredi kartı bilgileriniz siteden bağımsız olarak Türkiye’ nin en güvenli online ödeme altyapısına sahip olan Garanti Sanal Pos tarafından 128 bit SSL (Secure Sockets Layer) protokolü ile şifrelenip sorgulanmak üzere bankaya ulaşır. Kartın kullanılabilirliği onaylandığı takdirde alışverişe devam edilir. Kartla ilgili hiçbir bilgi site tarafından görüntülenmediğinden ve kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgilere ulaşması engellenmiş olur.
Tüm bunlara rağmen yine de kredi kartıyla alışveriş yapmak sizi rahatsız ediyorsa, bir çok bankanın sunduğu sanal kart imkanından yararlanabilisiniz. Sanal karta sahip olmak için bankanızda bir hesabınızın olması ve sanal kart başvuru formu doldurmanız yeterli olacaktır. Bir başka ödeme sistemi ise havale / EFT’ dir. Bu sayede almış olduğunuz ürünün ödemesini havale yoluyla yapmış olursunuz ve havalenin onaylandığı andan itibaren siparişiniz hazırlanıp kargoya verilir.
Diğer bir soru işareti ise, satın alınan ürünün beğenilmeme durumunda ne yapılması gerektiğidir. Bu gibi durumlarda ürünü istediğiniz bir başka ürün ile değiştirme hatta iade etme hakkına sahipsiniz. Üstelik aradaki fark ise kredi kartınıza hemen iade edilir.
Artık küreselleşen dünyamızda ticaretin büyük bir bölümü internet üzerinden yapılmaktadır. 2005 yılının 2 çeyreğinde çalışmalara başlayan Netstore ekibi sizlere bu alanda daha iyi hizmet verebilmek için 7 gün 24 saat çalışmaktadır. 2006 yılının son çeyreğinde yayın hayatına başlayan Netstore, e-alışveriş denilince akla gelen ilk isimlerden olmuştur. Güvenilirliği ile sağlam bir ekibe sahip olan mağazamızın bu tarihten sonraki hedefi ise Türkiye’ de en çok tercih edilen e-ticaret sitesi olmak ve daha çok insanı internet ile tanıştırmaktır. Sadece mağazamız hakkında değil aklınıza gelebilecek her türlü konuda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Tüm soru ve eleştirileriniz için info@netstore.com.tr e-posta adresinden veya “ Canlı Destek ” aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz…

SİTEDE BULUNAN ÜRÜN KATEGORİLERİ..
Bilgisayar-Ofis ,Telefonlar ,Anne-Bebek Ürünleri,Tüketici Elektroniği ,Kozmetik-Moda,Oto Aksesuar,Ev Gereçleri,Hobi – Eğlence,Spor-Fitness,Takı-Mücevherat,Pet Market,Mobilya,Foto-Kamera,Motosiklet-Scooter,Halı,Saat..
 
KAMPANYAMIZA GELİNCE…Katılıma  göre pembe maske hediye edilecektir..200 katılımcıda 10 kişiye pembe maske hediye..
 
 
PEMBE MASKE NEDİR
Son zamanların en popüler cilt yenileme ürünü olan pembe maske bir çok ünlü tarafından da yoğun olarak kullanılmaktadır.
Yüzdeki kırışıklıklar, sivilce ve sivilcelerin sebep olduğu deformasyonları gidermede kullanılan yüz maskesi ve inceltici, selülit giderici olarak kullanılan vücut maskesi olmak üzere iki farklı ürün mevcuttur.
Her iki ürün de minimum beş seans olarak uygulanmakta ve cildin yıpranma durumuna göre uygulama sayısı arttırılabilmektedir İç ve dış etkenlerin ciltte yol açtığı yaşlanmayı önleyen pembe maske yağ ve nem dengesini düzenleyerek gençlik iksiriniz oluyor.
Pembe Maske havanın mevsimsel değişiminden kaynaklanan zararlı etkileriyle ciltte oluşan nem kaybı, pullanma, hassasiyet, kızarıklıklar gibi sorunları yok ediyor.
Yüzünüzdeki ve cildinizdeki su, vitamin ve kolajen eksikliğini tamamlayarak tazelik ve canlılık kazandırıyo

KAMPANYA ŞARTLARI..
1.Netstore sayfasına üye olun.
2.Netstore facebook sayfasını beğenin
3.Kampanyayı duyurup linklerle beraber yorum olarak buraya bırakın..
Herkese bol şanslar.Kargo değerli firmamıza aittir..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder