http://gelindamatmasal.blogspot.com/ DAN 50. İZLEYİCİ HEDİYESİ SİZLERİ BEKLİYOR!!!

Merhaba arkadaşlar daha önce Keyifli Günler Pasajından tanıdığımız sevgili Ülgen hanımcım çok özel ve güzel bir blog açtı http://gelindamatmasal.blogspot.com/ ve bu blogun ilk açılışı münasebetiyle SÜPRİZ HEDİYE çekilişle verilecek. 50. izleyiciye ulaşınca çekiliş yapılacak kaçırmayın derim tek şart izlemek ben izledim bile:))http://gelindamatmasal.blogspot.com/ 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kahve Dünyası Yeni Yıl Hediyem :) Mina Karenim 04 Oca 2011

Kapı çaldı... Diyafonda "kargooo" diye bir ses...
Mina Karen heyecanlandı hemen :) Yaşasın kargo geldi, kargo geldi :)

Çok şık bir çantada hediye paketi.
Peki kimden?



Paketin içerisinde ise Kahve Dünyasının yeni lezzeti, çikolatalı atıstırmalık "Bonte".
Hem Bitter Çikolatalı, Hem Sütlü Çikolatalı; Hem De Portakallı Çikolatalı… :)



Kahve Dünyasının bu lezzetli ikramı, yeni yıl hediyesi Bonteleri ancak bu fotoğrafta görebildim :) Kutuyu evde benden köşe bucak saklayan Mina Karen, Bonteleri büyük bir zevkle bitirdi. Çikolata alerjisi olmasına rağmen de hiçbir sorun yasamadık.

Çok teşekkürler Kahve Dünyası.
Yeni yılımızı şık bir hediye paketi ile kutladığınız, ağızlarımızı tatlandırdığınız,
Mina Kareni lezzetli, vitaminli atıstırmalık Bonte ile tanıstırdığınız için...

http://minakarenim.blogspot.com/2011/01/kahve-dunyas-yeni-yl-hediyem.html
 
 
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

30 Aralık 2010 Perşembe

Ordan Burdan Hayattan Yeni Yıl Çekilişi

Herkese merhabalar, 2010 yılının son günlerini geride bırakırken sizler için de sürpriz birşeyler yapayım istedim. Mormani.com işbirliği ile sizlere çekilişle bir hediye vermek istiyoruz.

Çekilişe katılmak için birtakım kurallar var. Onları da belirteyim.

1. Geçerli bir e-posta adresiyle bu yazının altına bir yorum yapan herkes BİR çekiliş hakkı kazanacak.( çekilişte adı bir defa yazılacak )
2. Blogu olan ve bloguna gireceği bir yazıyla bu çekilişi okuyucularıyla paylaşacak ( bana da haber verecek ) herkes BİR çekiliş hakkı daha kazanacak. ( hem yorum hem de blogunda yazı girenler iki defa ismini yazdırmış olacak )
3. Ordan Burdan Hayattan' ın Facebook sayfasını beğenenler, fazladan bir çekiliş hakkına daha sahip oalcaklar. ( zaten beğenmiş olanlar yine de bu yazının altına yorum bırakarak bilgi vermeli.)
4. Ordan Burdan Hayattan blogumu izlemeye alanlar da yorumla da bildirerek BİR çekiliş hakkı daha kazanacaklar.
5. Ordan Burdan Hayattan' ın bu çekilişinden facebook, twitter veya friendfeed' de bahseden ve bu yazının altına yorumla bildirenler BİR çekiliş hakkı daha kazanacaklar.

Not: Blogu olmayanlar da bu çekilişe katılabilirler.Lütfen blogunuz olsa dahi yorumunuza e-mal adresinizi eklemeyi unutmayın.

Çekiliş Ödülleri:
3 tane ödülümüz var
1.Microsoft' tan şahane bir kablosuz fare : Microsoft Wireless 3000 mouse
2. 1000 parçalık bir Puzzle : Anatolian 1000 Parça Puzzle
3. Piranha' dan kullanışlı bir müzikçalar: Piranha Avangard Plus ( 2 GB )

Çekilişle seçilen talihli bu hediyelerden birini seçecek.

Çekiliş Sonuçlarının Açıklanması:

*Çekiliş 30 Aralık 2010'da başlıyor ve 30 Ocak 2011'de sona erecek
*Daha sonra ben, yukarıda saydığım şartlara uyan kişilerin listelerini toparlayıp çekilişi yapacağım. Çekiliş için Random.org adresini kullanacağım ve 1 asil, 1 de yedek talihli seçeceğim.
*4 Şubat 2011 tarihinde sonucu buradan açıklayacağım. Asil talihli, gönderdiğim e-postayı 3 gün içerisinde yanıtlamazsa yedek talihliye e-posta atacağım.


 

İşte hepsi bu kadar. Şimdi hemen işe koyulun ve hepinize bol şanslar diliyorum. Herkese yeni yılın bolluk bereket getirmesini diliyorum ben de.

Peki biraz da Mormani.com nedir ondan bahsedelim.

Mormani Ekim 2010 itibariyle açılmış, Türkiye'nin en eğlenceli, en keyifli, en renklisi olmayı hedeflemenin yanı sıra sosyal hayatta da dijital olarak yer alacak, gücünü kalitesiyle pekiştirecek bir ticaret portalıdr. Yolun henüz çok başında olmamıza rağmen bir çok insandan, çok güzel övgüler almaya başladk bile! Hedefimiz zaman içinde mevcut ürün ağında bulunan fiyatları teker teker morartmak ve bu özelliğiyle çok geniş kitlelere yayılmaktr. Ayrıca projemiz manifestosu olan ilk ticaret portalı olma özelliği de taşımaktadır;



Mormani, kedi olalı bir fare tutmaktrr!


Mormani, düşmüş fiyatların cennetidiiiiir!


"10 lira daha vermem ki ben buna" diyen içindir, zaten bir hayli ucuzdur ki, verdirmez!


Mormani'de ürünler ürünlere baka baka morarır!


İnternetten alışveriş olmaz diyeni bile yoldan çıkartır!...


Mormani müşterilerine birçok güzel özellik de sunuyor. Farklı ve yenilikçi arayüz tasarımı ile çok uygun fiyatlardan faydalanma avantajıyla beraber; farklı ödeme şekillerini tek siparişte kullanabilme, PC toplama sistemi, ürünlerin fiyatı düştüğünde ve stok geldiğinde uyarı sistemleri, müşteri anketleri gibi...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS