05 Ocak 2011 Çarşamba

EKSTRAFİYAT.COM VE SİZLERE HARİKA HEDİYELERİ 1. HAFTA



YENİ KAMPANYAMIZ SİZLERE EN GÜZEL ÜRÜNLERİ EN EKONOMİK FİYATLARA SUNAN ÇOK UYGUN ÖDEME KOŞULLARI İLE KALİTELİ HİZMET SAĞLAYAN WWW.EKSTRAFİYAT.COM FİRMASI İLE ARKADAŞLAR....



Ekstrafiyat.com, internet üzerinden satış yapmak üzere, Türkiye'nin yükselen değerlerinden biri olan sanal mağazacılık sektörüne yeni bir soluk getirmek üzere kurulmuştur. Dinamik bir yapıya sahip olan Ekstrafiyat.com, sanal ortamda sizlere en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini yenilemeyi siz müşterilerine taahhüt etmektedir. Ekstrafiyat.com, sanal mağazacılık sektöründe kök salmak ve kalıcı olmak amacı ile daima müşterilerini düşünen, en iyi hizmeti en uygun fiyata sunan kampanyalar ile daima göz önünde olacaktır.

Ekstrafiyat.com'un temel prensibi, müşteri memnuniyeti ve tüketi haklarına saygıdır. Ekstrafiyat.com hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. Ekstrafiyat.com'un hedefi istediğiniz ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaktır.

Ekstrafiyat.com'a duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.

Ekstrafiyat.com müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetini arttırarak sürdürecektir.

Saygılarımızla,
Tabsan Elektrik Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.
www.ekstrafiyat.com
KAMPANYAMIZ 4. HAFTA SÜRECEKTİR HER HAFTA HARİKA HEDİYELERİMİZ VAR SİZLERE
1. HAFTA HEDİYEMİZ...
 

Mini Mp3 Player - Clip Mp3 Player

Mini Mp3 Player ile istediğiniz zaman istediğiniz her yerde müzik dinleyebileceksiniz. Üstelik klipsi sayesinde cebinize ya da gömlek ya da kazanığınızın koluna iliştirmeniz dahi mümkün. İddia ediyoruz Mini Mp3 Player'dan daha küçüğü yok. Ayrıca pil derdi de yok. Mini Mp3 Player'ı takın diz üstü bilgisayarınıza bırakın şarj olsun. Daha sonra müzik dinlemenin keyini yaşayın. 8 Gb'a kadar uyumlu mini sd card yuvası ile saatlerce müzik keyfi yaşayın.



 
KAMPANYAMIZA KATILIM KOŞULLARI
1- WWW.EKSTRAFİYAT.COM  SİTESİNE ÜYE OLMAK VE YORUM BIRAKMAK (Yorum bıraktığınız linki burada belirtmeniz ve facebook profilinizde paylaşmanız)

2- WWW.EKSTRAFİYAT.COM FACEBOOK GRUBUNA KATILMANIZ VE ARKADAŞLARINIZA ÖNERMENİZ

3- WWW.EKSTRAFİYAT.COM TWİTTERDAN TAKİBE ALMANIZ (Twitter hesabı olanlar içindir)
KARGO DEĞERLİ FİRMAMIZA AİTTİR... KAMPANYAMIZIN 1.HAFTA KATILIMI  13 OCAK 2011 DE SON BULACAKTIR

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS