11 Aralık 2010 Cumartesi

PELİNEKER PASAJINDAN 120 TL DEĞERİNDE ÖZEL TASARIM GÜMÜŞ KOLYE HEDİYEMİZ OLACAK

Merhaba arkadaşlar sizlerle muhteşem bir kampanyayla daha beraberiz. Sadece size özel, doğal taşlar ve saf gümüş ile tasarlanmış bir aksesuara sahip olmayı kim istemez:) Kendinize özel saf gümüş ve doğal taşlarla hazırlanmış kolyeler, küpeler ve şıklığınızı tamamlayacak bilekliklere http://pelineker.pasaj.com/  pasajından  ulaşabilirsiniz. Ben şahsen tasarımlara hayran kaldım. Öncelikle böyle güzel tasarımları bizlere sunan ve Kadınca Kararınca blogumuzda siz değerli takipçilerimiz için kampanya yapma inceliğini gösteren Pelin hanıma çok teşekkür ederim.

pelineker'in Pasajı Hakkında

Sadece size özel, doğal taşlar ve saf gümüş ile tasarlanmış bir aksesuara sahip olmak ister misiniz? Gümüş çalışmalarımda kullandığım desenler ve tasarımlar özgündür. 925 ayar gümüş ve doğal taşlardan, tamamını el işçiliği ile ve herhangi bir makina kullanmadan kendi atölyemde yapmaktayım. İster spor, ister abiye, Aklınızdan geçen farklı içerikleri de sipariş olarak verebilirsiniz. İsteğinize uygun doğal taşlarla birleştirerek tasarlamak benim için çok keyifli olacaktır.
                             
                                     PELİNEKER PASAJINDAN BİR KAÇ ÜRÜN


       GELELİM KAMPANYAMIZA
1 ŞANSLI KATILIMCI 120 TL DEĞERİNDE RESİMDEKİ ÖZEL TASARIM OLAN      AYTAŞI&KUVARS&GÜMÜŞ KOLYENİN SAHİBİ OLACAK                                      


Ürün Açıklaması

Tek olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.925 ayar Etibank gümüşünden tamamı el işçiliği ile yapılmış ve herhangi bir makina kullanılmamıştır.

ŞARTLARIMIZ İSE ÇOK KOLAY

*izleyicim olmak

**http://pelineker.pasaj.com/ pelineker pasajını ziyaret etmek

***http://pelineker.pasaj.com/ pasajın linkini kullanarak blogunuzda kampanyamızdan bahsetmek(blogu olmayanlarda katılabilir) ve linkini buraya yazmak

****http://pelineker.pasaj.com/ pasajımızın linkini kullanarak fzcebook duvarında kampanyadan bahsetmek ve buraya linkini yazmak

Son katılım 27 Aralık 2010 başarılar:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ!!!

www.keramika.com.tr


 'Mutfaklarınızı Renklendiriyoruz '

Sloganları ne kadar da güzel değil mi? 
Hangi kadın istemez ki rengarenk bir mutfak...

Mutfaklar, biz bayanlar için evimizin en önemli alanlarından biri. 
Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri, yemek sonrası çay keyifleri, yoğun koşturmacanın ardından gelen yorgunluk kahveleri derken, evdeki zamanımızın büyük bir bölümünü mutfakta geçiriyoruz. Beyler için sadece ''yemekte ne var'' diye kontrol etmek yada ''bir bardak su almak'' için kullanılan bir bölüm oldugundan dolayı o konuya hiç değinmeyecegim bile :)

Peki bu yaşam alanlarımızı renkli, cicili bicili, daha eğlenceli, daha enerjik görmek istemez miyiz? İsteriz tabi ki :) İşte tamda bu noktada sizlere Keramika Seramik markasını tanıtmak istiyorum. 
Keramika Seramik, kaliteli, rengarenk ürünleri ile  mutfaklarımızı daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlamış. Birbirinden güzel zarif çizgilerle, renkli tasarımlarla hazırlamış oldukları ürün konseptleri var ki, sizde incelediğinizde benim gibi hayran olacaksınız...




Keramika Seramik Genel Müdürü Sayın Emin Yüce'nin Mina Karenim blogu 
izleyicilerine bir mesajı var.

Merhabalar,

Keramika olarak; genis ürün yelpazemiz, modern çizgiler dogrultusunda hazırladıgımız kaliteli, rengarenk ürünlerimizle mutfaklarınızı daha da eglenceli hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Bu amaç dogrultusunda yemek takımları, kahvaltı setleri, kahve takımları, pasta takımları, çerezlikler, masa takımları ve masa aksesuarları dahil en ince ayrıntısına kadar düsünülmüs farklı dizaynlarla; sizlere en iyisini ve en yenisini sunma arzusu içerisindeyiz. Çalısma prensibimizin ilkelerinin en önemlisi olan, kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak amacıyla, ürünlerimizi kalite testlerine tabi tutarak, ürünlerimizi kullanan hanımların içlerinin rahat olması amacıyla, saglık açısından hiçbir sorun teskil etmeyecegini, bulasık makinelerinde yıllarca rengini kaybetmeden yıkanabilecegini, kir leke tutmayacagını ve uzun süre sorunsuz bir sekilde kullanabilineceginin garantisi veriyoruz.

Yılların kazandırdıgı tecrübeyi ve kaliteyi sizlerle paylaşmak, duygu ve düsüncelerinizin bizim için çok önem arz ettigini bir kez daha yineleyerek, Mina Karenim blogu takipcileri ile bulusmanın ayrı keyfini yaşıyoruz.

Dileriz keyifli bir etkinlik olur ve paylasımlarımız güzel vesilelerle devam eder…

Saygılarımla, 

Emin YÜCE
Genel Müdür


Sayın Emin Yüce'ye, Mina Karenim blogu ve takipcilerimin duygu ve düşüncelerine verdiği önem ve nazik sözlerinden ötürü tesekkurlerimi sunarım.

Evet, değerli Mina Karenim takipçileri; Keramika Seramik ile ortaklaşa yürüttüğümüz ''15 GÜNE, 15 HEDİYE'' etkinliğimizin başladığını sizlere bildirmenin heyecanını, mutlulugunu yaşıyorum.
 15 gün sürecek ve 15 şanslı izleyicimizin mutfaklarını renklendireceğimiz
etkinliğimizde
çekiliş ile belirleyecegimiz;

İLK 8 ŞANSLI ARKADAŞIMIZ Keramika Seramik 7 PARÇA PASTA TAKIMI,
SONRA Kİ 7 ŞANSLI ARKADAŞIMIZ Keramika Seramik 12 PARÇA ÇAY TAKIMI KAZANACAKTIR.


Katılım şartımız ise;
 * Blogun izleyicisi olmanız,
*  Keramika Seramik web sitesini incelemeniz,
duygu ve düşüncelerinizi yorum olarak belirtmeniz,
* Son olarakta AD-SOYAD ve mail adresinizi yazmanızı istemekteyiz.

*Kampanyamız 10 ARALIK - 25 ARALIK tarihleri arasında düzenlenecektir.
*Model/Renk seçimi, kargo ve masraflar KAREMİKA SERAMİK firmasına aittir.
**AD-SOYAD belirtilmeyen yorumlar, çekilişe dahil edilmeyecektir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 Aralık 2010 Cuma

Did'den Hediyeler -Giveaway

Aralık ayı benim için yılın en özel aylarından biri... Hem doğum günüme, hem de blogumun doğum gününe kısa bir süre kaldı. Ben de bu çifte kutlama için ilk defa bir giweavay yapmaya karar verdim ve sizler için birbirinden güzel hediyeler seçtim :) Malum yılbaşı yaklaşıyor işte bu yüzden seçimlerimi o güne özel yaptım. 4 farklı hediye 4 şanslı izleyicimin olacak. Bakalım hediyelerim nelermiş...
1. Mango Clutch

2. Charlotte Russe Topuklu Ayakkabı (39 Numara)
3. Adil Işık Straplez-Tüllü Elbise (S Beden)
.

Eteğinin İç Kısmı Tüllü
 4. Çilek Aromalı Perfume Jewels Seti
Peki çekilişe katılmak için ne yapmanız gerekiyor?
1. Blogumun izleyicisi olmanız
2. Blogunuzda, facebook veya twitter sayfanızda hediye çekilişimden bahsetmeniz (Bunlardan hiçbirine sahip değilseniz bir şart yok tabi ki :))
3. Ve tabiki bu postun altına blogum için önerilerinizi veya görmek istediğiniz şeyleri belirten bir yorum bırakmanız.

Hediyelerin sahipleri doğum günümde yani 20 Aralık 2010 tarihinde random.org sitesinde yapılacak çekilişle belli olacak. Son katılım tarihi 19 Aralık 2010 saat: 23.59'dur.

Not: Lütfen sadece 1 adet yorum bırakın. Adsız yorumlar çekilişe dahil olmayacaktır.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS


Şok Fiyatlara Markali Eşarp ile tanışmamız facebook üzerinden yaptığı bir kampanya sayesinde oldu.O kampanyada tam 42 kişiye eşarp hediye edildi.Firma sahibini facebookda mesajlarımla çok rahatsız ettim kusuruma bakmasın.Kampanyamız netleşsin diye soru yağmuruna tuttum:)Ama artık sık boğaz etmem kampanyamız netleşti.Firmamız oldukca cömert hediye ettiği eşarplardan sonra birde facebook gruplarında 10 kişiye 1kglık yaprak sarma hediye edecekler.Bu kampanyadan faydalanmak isteyenler Nefis Tatli VE Yemekler grubumuza katılacaklar ve arkadaşlarına öneri yapıcaklar.Fan sayısı 1000 olunca çekiliş yapılıp kazananlar belirlenecek.


Kampanyamıza geçmeden önce birkaç ürün örneği paylaşmak istiyorum sizlerle.




Kampanyamıza gelecek olursak 3 kişiye kazak hediyemiz var.Kazaklarımızdan 2 seçenek sunucam sizlere kazanan arkadaşlar o seçeneklerden istediği modele sahip olacak.Kargoyu kazanan kişiler ödüyecek.



Kampanya şartlarımız,
-Nefis tatlı ve yemekler sayfamızı beğenmek ve arkadaşlarınıza önermek.Facebook profilinizde sayfamızı paylaşmak.
-Şok fiyatlara markali eşarp ile facebookda arkadaş olmak.
-Facebook grubuma katılmak ve izleyicim olmak.
-Kampanyamızı facebook veya bloglarınızda duyurmak.Ad-soyad ile birlikte buraya yorum bırakmak.
-Kampanyamız 16 Aralık 00.00 da bitiyor.Herkese bol şans..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bu Blog
Bu Blog
 
 
 
 

09 Aralık 2010 Perşembe

Tadım'dan Yeni Yıl Paketi Hediye



TADIM’DAN TAZELİK DOLU, ÇITIR ÇITIR YENİ YIL PAKETLERİ




Tadım, yeni yıl paketleri ile yılbaşı gecesine ortak oluyor. Partilerin keyifli atmosferine eşlik eden Tadım, yılbaşı akşamını taptaze lezzetleriyle tatlandırıyor.


Tadım yeni yıl paketlerinde beyaz leblebi ile fındığın yanı sıra “Tadım Klasik”in içerisinde yer alan çifte lezzeti ile kavrulmuş sarı leblebi, tadına doyulmaz siyah kuru üzüm, güzellik ve besin dostu yer fıstığıyla badem tazelikleriyle kuruyemiş severlerin damak tadına hitap ediyor.

Tadım’ın 6,90 TL’lik fiyatıyla sadece Migros mağazalarında satışa sunduğu yeni yıl paketleri sizlerin gözdesi olacak.

Tadım şanslı bir izleyicime yeni yıl paketi hediye edecek




Katılım Şartları

*Blogumu izlemeye almak

*Blogunuzda kampanyamı yeni ürünün görselinide ekleyerek yayınlamak(1 çekiliş hakkı)

*Facebook hesabınızda kampanyamı yeni ürünün görselinide ekleyerek yayınlamak(1 çekiliş hakkı)

*Blog ve facebook duyuru linklerinizi ad,soyad ve mail  adresinizide ekleyerek yorum bırakmak

Kargo değerli firmamıza aittir.

Son katılım 28 Aralık saat:13:00

Hepinize bol şans...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

09 Aralık 2010 Perşembe

HEDİYE ZAMANII

Blog yazmaya ilk başladığımda bu olayı bu kadar seviceğimi yazmadığım günlerde bu kadar eksiklik hissediceğimi düşünmemiştim.Ama artık blog benim hayatımdan bi parça oldu:) İlk başlarda yazdıklarımı boşa yazıyomuşum hissine kapıldığım bırakmayı düşündüğüm oldu ama sonraları bu duyguyu üzerimden attım:) Şimdi hazır yeni yıl da gelirken blogumu izleyenlere küçük bi hediye vermek istedim.
Maybelline Volume Express rimel
Sizin için seçeceğim bir Maybelline ruj
Nivea Temizleme Sütü ve
Nivea Canlandırıcı Tonik  den oluşan minik bakım kutusundan oluşan hediyenize sahip olmak için yapmanız gerekenlerse klasik:)
-Hemen sağdaki İZLE ye tıklayıp izleyici oluyor
-Bu posta içinizden gelen bi yorum bırakıyor sadece merhaba bile diyebilirsiniz:)
-Bu şart değil ama blogunuz ya da facebookunuz varsa da bu çekilişin linkini de verebilirsiniz:))


Çekiliş 1 ocakta sona erecek kazanan Random.org da belirlenecek..Kazanan kişiye bir de

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GaleriGold ile Şansınainan

ŞANSINA İNANIPTA KAZANAMAYAN YOKTUR HERHALDE :) işte 2. şansına inan kampanyası;
GaleriGold ile Şansınainan yayında;
GaleriGold dan şansınainan üyelerine çok özel hediyeler, nasıl mı??

ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE ALLOY-GÜMÜŞ MADEN YÜZÜK BAYAN, yetmedimi?

ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE ALLOY-GÜMÜŞ MADEN YÜZÜK BAYAN, dahasımı :)?

ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİYE ALLOY-GÜMÜŞ MEDEN BAYAN YÜZÜK,

TOPLAMDA 3 ADET TANESİ 35 TL DEĞERİNDE BAYAN YÜZÜK GaleriGold ile Şansınainan dan hediye...

YOK BÖYLESİ DİYORSANIZ ACELE EDİN ÇÜNKÜ DAHASI VAR SADECE 15 GÜNLÜK BİR KAMPANYA..

Son katılım tarih 23.12.2010 saat 20.00 dir. ve çekiliş aynı gün saat 23.00da yapılacaktır...

Çekiliş yöntemimizi belirledik. HGK  adminlerinden Gülhan Hanımın da  yardımlarıyla; RANDOM ile
internet saati ve sistem saati eşliğinde,ardarda, video kayıtlı, TAM ADİL ÇEKİLİŞ SÖZÜ VEREREK GERÇEKLEŞECEKTİR...
Gelelim şartlara;
+http://www.facebook.com/profile.php?id=100000847272624 linkten facebook grubuna katılın..
+http://www.galerigold.com sayfasına üye olun,
+http://sansinainan.blogcu.com/ bloğumu izlemeye alın, üye olun
+facebook yada twitter profilinizde kampanyamızı paylaşın...
+son olarak yorum kızmına geçek ad soyad, facebook profil linkiniz ve de email adresini yorumunuzla beraber yazın...
*Hediye edilecek olan p005 kodlu ürün 9.10.11 numaraları mevcuttur...http://www.galerigold.com/urun.asp?kID=595&urun_id=13967&uA=Bayan%20Gümüş%20Yüzük%20%20_alloy%20yüzük&uK=p0005 ürün resmi yukarıda vardır, aynı zamanda bu linktende ulaşılabilir...

Biraz uğraşırsın ama değer..ŞANSINIZ BOL OLSUN... 

ŞANSINA İNAN...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
Severek Takip Ettiğim Bloglar
Bu Blog
 
 
 
 
Buradan Verilen Bağlantılar
 
 
 

Severek Takip Ettiğim Bloglar
 
 
 

06 Aralık 2010 Pazartesi

HEDİYE ÇEKİLİŞİM VAR / Clinique - Seyahat Seti

Clinique
Seyahat Seti: Losyon 2 60ml + Superdefense SPF25 15ml + Maskara + Dudak Parlatıcı + Göz Farı + Çanta 6pcs+1bag
  • Seyahat Seti:
  • 1x Arındırıcı Losyon 2 60ml
  • 1x Superdefense Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici SPF 25 ( Kuru Karma )15ml
  • 1x Yüksek Etkili Maskara - #01 Siyah 4g
  • 1x Tam Potansiyel Dudak Dolgunlaştırıcı ve Parlatıcı - # 11 Şekerleme 2.4ml
  • 1x Different Ruj - #Rose Aglow
  • 1x Colour Surge Üçlü Göz Farı - #Total Neutral 0.9g
  • 1x Çanta
                 Bende ilk çekilimi yapıyorum.,beni yalnız bırakmazsanız sevinirim.:)

Bu güzel Seyahat Setini kazanmak istermisiniz, kazanmak için yapmanız gerekenler;

1.Bloğumun izleyicisi olmalısınız.

2.Blog sahibi iseniz link vererek facebook ve /veya bloğunuzda link vererek  yarışmadan bahsetmelisiniz.

3.Bu posta kazandığınız takdirde size ulaşabileceğim bilgilerinizle birlikte bir yorum bırakmalısınz.

( Eğer bloğunuz yoksa beni izlemeli ve yorum bırakmalısınız.)Yarışma 10 ocak günü son bulacak ve 11 ocak günü çekiliş sonucu kazanan kişi isterse blog bilgileriyle açıklanıcak.

Herkeze başarılar..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

07 Aralık 2010 Salı

SABUN ÇİÇEKLERİ PASAJINDAN 3 KİŞİYE HEDİYEMİZ VAR!!!!


Merhaba arkadaşlar pasaj.com'u gezerken gerçekten çok emek gerektiren El yapımı Sabun Çiçekleri görünce çok beğendim ve tanıtmayı çok istedim. Necmi Beye beni kırmayıp blogumda kampanya yapmayı kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum:)

Necmibilir'in Pasajı Hakkında

Pasajımda, eşimin maharetli elleriyle yapmış olduğu *SABUN ÇİÇEKLER* bulunmaktadır YAPILIŞI: Normal kalıp sabunlar rendelenerek hamur haline getirilir. Renklendirme için sadece gıda boyası kullanılır. El işçiliği ile tekrar çiçek haline getirilir,kalıp kullanılmaz. Klasik,gül,leylak,lavanta gibi kokulu sabunlar kullanılmıştır. 

Toptan siparişleriniz ve detaylı bilgi için ulaşabileceğiniz adresim: necmibilir@hotmail.com www.sabuncicek.com tel:0542 291 14 73


                                                      PASAJDAN BİRKAÇ ÜRÜN

    


                                                     GELELİM KAMPANYAMIZA
                                         3 KİŞİYE BU SEPETLERDEN BİRİ HEDİYE!!!






                                                           

   ŞARTLARIMIZ İSE
 
**http://necmibilir.blogspot.com/ bloğu izlemeye almak
**http://www.facebook.com/profile.php?id=100000208144764&v=photos#!/profile.php?id=100000208144764&v=wall facebookta arkadaş olarak eklemek
*** http://necmibilir.pasaj.com/  pasaj linkini kullanarak blogunuzda yada facebook hesabınızda tanıtım yapmak
**** http://www.sabuncicek.com/  sitemizi ziyaret etmek

son katılım 17 Aralık 2010 başarılar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

07 Aralık 2010 Salı

muharremin birinci günü

Bugün 1 Muharrem 1431. Hicri Takvime göre yeni yılın birinci günü. Hicri Yılbaşını tebrik eder, Kameri 1431 yılının tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Sustilo’dan yılbaşı elbisesi kazanmak ister misiniz?
Geçen sefer şurada Sustilo ile bir yarışma düzenlemiştik,biliyorsunuz.İşte merakla beklediğiniz 2.yarışmamız bugün başlıyor :)
Yine aynı şekilde Facebook hesabı olanlar Bakımlı Kadın Facebook hayran sayfasını beğenecek.Sonra beğendikleri elbisenin numarasını bu yazının altındaki yorum kısmına yazacaklar.
Bu kez  aşağıdaki koşulları yerine getirenlere ekstradan çekiliş hakkı da vereceğim :)
-Yarışma haberini Twitter’da retweet edenlere +1 çekiliş hakkı
-Yarışmayı blogunda duyuranlara +1 çekiliş hakkı
Şartlardan birini yerine getiren ekstradan 1 yorum hakkı daha kazanacak.
Twitter’da retweet edenler 1 yorum daha
Blogunda duyuranlar 1 yorum daha
yazabilecek.Yani toplamda 3 yoruma kadar çıkabilrsiniz.
Bunları kontrol edip onaylayacağım.Böylece kazanma şansınız artacak.
Yarışma 17 Aralık saat 14:00′da sona erecek.Yine aynı şekilde random.org ile şanslı kişiyi belirleyeceğim ve çekilişi videoya çekeceğim.
Hepinize bol şans! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

06 Aralık 2010 Pazartesi

Keşfisin@ & Tablofoni.com işbirliğiyle 2011 (yeni yıl)'in hediyesi

canlarımmmmmm
selamlar:):):):)


sizler için eviniz için yine çok hoş bir kampanyanın daha startını veriyorum:)
yeni yıl hediyesi size bizden:)

kampanyamıza konu olan ; sponsorumuz olan firmamız
www.tablofoni.com

Sizlere harika bi ürün sunuyoruz
kampanyamız için Onur Günalan bey'e sonsuz teşekkürler:):):):)
Onur bey ürünümüzü şu şekilde açıklıyor diyor ki '' %100 ressamlarımız tarafından yapılan el yapımı yağlı boya olup, şaseye gerili olarak gelip hemen asılabilecek özellikte bir ürün'':)

SİTEMİZDEN BİRKAÇ ÜRÜN






aranızdan 1  KİŞİ  
 dekorasyon harikası, el emeği ,sanatın gözbebeği bu gözkamaştırıcı  eserin  sahibi olucak:)


gelelim şartlarımıza:)


KAMPANYA ŞARTLARIMIZ
***siteyi ziyaret etmek http://www.tablofoni.com/ 
***facede tablofoni sayfasını beğenmek ve arkadaşlarınıza önermek
***sitede beğendiğiniz bir tablonun linkini blog- face-twitter vs paylaşmak,
***kampanyamızı blog- face- twitter hesaplarında duyurmak linkini yorumda belirtmek.
***blogumu izlemek





kampanyamız 5 ocak 2011'de sona erecektir:)
kazananı random.org ile belirleyeceğim:)
bol şans herkese:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

06 Aralık 2010 Pazartesi

Fa' dan hediyelerimiz varrrrr

Fa ile Tazelik Hep Yanında!
Bayanlar hayatımız koşturmaca.  Çoluk çocuk, iş güç derken hep ayaktayız, hep koşturuyoruz. Peki bu yoğunlukta kendimize dikkat edebiliyor muyuz? Koltuk altımız kuru mu, tazeliğimiz yerinde mi diye bakabiliyor muyuz? İnsan devamlı kendini kontrol edemez. Ama güvenilir bir deodorantı varsa buna hiç gerek yok zaten.  Siz istediğiniz kadar koşturun, Fa ile  tazelik ve ferahlık daima sizin yanınızda!

Bitti mi? Bitmedi! Fa sadece ferahlığımızı düşünmüyor. Nereye gidelim, ne giyelim, ne dinleyelim, ne izleyelim bunları da düşünüyor. Bunların hepsini koskoca bir portalda bize bir arada sunuyor: www.gencsenfa.com ’u mutlaka takip edin, şehirde gezecek-görecek neler var, en son trendler neler hepsini bir tık’la öğrenin!

Gençsen Fa'yı Facebook ve Twitter’da da takip etmeyi unutmayın! Bu sayfalarda en güzel konserler ve kaçırılmayacak diğer etkinliklere biletler, yüzlerce hediye Fa ürünü ve daha birçok sürpriz sizi bekliyor, hemen tıklayın:

  
Gelelim Fa'dan hediyeler kazanmak için yapmanız gerekenlere:
1-Blogumu izlemeye alıyorsunuz.Bunun için sağda izle yazan yere tıklayınız.
2-Fa’nın Facebook sayfasını beğeniyorsunuz ve arkadaşlarınıza öneriyorsunuz: http://www.facebook.com/GencsenFa
3-Blogunuz varsa blogunuzda, yoksa Facebook profilinizde kampanyayı duyuruyorsunuz. Duyuru linkini ve takip edebilmemiz açısından face adreslerinizi bu yazının altına yorum olarak yazıyorsunuz.


İşte hepsi bu! 18 Aralık’a kadar, GençsenFa Facebook sayfasına en çok arkadaşını davet eden 3 kişi ve bunların haricinde çekilişle 2 kişi, Fa’dan fotoğrafta gördüğünüz muhteşem hediye setini kazanacak. Setin içerisinde hem kadın hem erkek için en güzel Fa ürünlerinden bulunuyor. Hepinize bol şansJ


Fa hediye setinde bulunan ürünler:


Bayanlar için;
·         Blue Romance Deosprey
·         Blue Romance Roll On
·         Fresh&Oil Hibiskus&Cranberry Duş Jeli
·         Caribbean Lemon Kolonya
     Baylar için;
·         Sport Deosprey
·         Sport Roll on
·         Sport Duş Jeli
·         Sport Aftershave
·         Caribbean Lemon Kolonya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

galeri gold ile yılbaşı hediyemiz-20 aralık

06 Aralık 2010 Pazartesi


Herkese merhaba
Uzun bir aradan sonra yeni kampanyalarımla sizlerle birlikte olucağım inşallah.
İlk kampanyamızda hepimizin yakından tanıdığı GALERİGOLD.
Hadi firmamizi tanıyalım.


Türkiye'nin Altın Sitesi  www.galerigold.com Sena Kuyumculuk Ltd'in  1978 yılından bu yana edindiği tecrübe ve bilgi birikiminin eseridir.Sektörün imalat,toptan ve perakende alanlarında,her aşamada,nesilden nesile
süregelen bir deneyime sahip olan firmamız tüm Türkiye'ye hizmet vermek için kurduğu GaleriGold markası ile sürekli yenilik ve devamlılık ilkesini dinamik tutmaktadır.   
Türkiye'nin en kapsamlı online değerli takı alışveriş imkanı sağlayan galerigold.com 2006 yılının Mayıs ayında yayım hayatına başlamıştır.
Yayım hayatı diyoruz çünkü galerigold.com'da sektörle alakalı hazırlanan arşivde istenilen her türlü bilgiye rastlanılabileceği gibi,
altın,pırlanta,kuyumculuk ve alakalı diğer konularla ilgili herşey,merak edilenler mevcuttur.galerigold.com kuruluş amacı Türkiye'de
tam anlamıyla yapılamayan online değerli takı satışını gerçekleştirmektir.Zamanla bu amaç daha da gelişmiş üreticilerden ve tüketicilerden
gelen talepler doğrultusunda her iki tarafı birbiriyle buluşturan bir kurum misyonunu üstlenmiştir.galerigold.com Türkiye'nin her yerinden
gelen talepleri 2006 yılından beri büyük bir hassasiyetle,dikkat ve takiple karşılamaktadır.Her zaman müşteri memnuniyetini esas alan 


ÜRÜNLERİMİZDEN ÖRNEKLER 

İNCİ
PIRLANTA                           












ALYANS

ALTIN BİLEKLİK              












Ürünlerimizde galerigold.com'dan aldığınız tüm ürünler SENA KUYUMCULUK LTD.ŞTİ. garantisi altındadır. Tüm ürünlerimizde 1 Yıl Bakım garantisi vardır. Ürün, faturasıyla birlikte size gönderilmektedir.Tüm ürünlerimiz de ÜRÜN SERTİFİKASI diğer gönderilere ilave edilmektedir.



Hediyemize gelecek olursak



Ürünler sadece 9  10 ve 11 numaralardan mevcuttur.
Ürünler alloy-gümüş madendir.

ŞARTLARIMIZ


  1. Sitemize üye olmanız buradan tık tık
  2. Facebook grubumuza kaıtlmanız buradan tık tık
  3. Blogumu ızlemıyor ısenız ızlemeye almanız
  4. Kampanyamızı bloglarınızda veya facebook da duyurmanız

Lutfen sıze ulasagım ıletısım bılgınızı, ve lınklerı yorum kısmına eklemeyı unutmayınız.

Eksik olan yorumlar kabul edılmemektedir.


Kargo firmamıza aittir.
Kampanyamız 20 aralıkta bitecektir.
Kazanan bir kişidir
Herkese bol şans...............

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS