22 Ekim 2010 Cuma

SACİNİBOYA.COM






TÜRKİYENİN İLK ONLİNE SAÇ BOYASI ALIŞVERİŞ MERKEZİ


EN KALİTELİ EN GÖZDE MARKALARLA SİZLERE ZENGİN SAÇ BOYASI ÇEŞİTLERİYLE KOLAY VE HIZLI BİR ALIŞVERİŞ HİZMETİ VERMEKTEDİR.

LOREAL, WELLA, SCHWARZKOPF, İGORA, GARNİER, MAJİREL, KOLESTON PERFECT, VOİLA GİBİ MARKALARLA EN GÜZEL RENKLERİ VE UYGUN FİYATLARI İLE SİTESİNDE SİZE SUNMAKTADIR...

- saciniboya.com dan satın aldığınız ürünler bir e-mail ile tarafınıza bildirilir ve “Sipariş Takibi”bölümünde kayıtlı tutulur.
- Siparişiniz kargo ya verildiği an tarafınıza mail yolu ile haber verilir.
- Vermiş olduğunuz siparişler 3 iş günü içinde kargoya verilecektir.
- Kargolarınızı ilgili kargo firmasından barcod kodu ile takip edebilirsiniz.



TEN RENGİNE GÖRE SAÇ BOYASI ÖNERİLERİ İLE DE SİTEDEKİ BOYAMA VE RENK SEÇME BİLGİLERİNİ KULLANARAK, KUAFÖRE GİTMEDEN EVDE KENDİNİZ SAÇLARINIZI BOYAYABİLİRSİNİZ.
Her kadın aynaya baktığında kendinde bir değişiklik görmek ister. Bunun da en kolay yolu saç rengini değiştirmektir. Ancak çalışan kadınlar için kuaförde zaman harcamak, bir başka zamandan çalmak anlamına geldiği için çoğu kez böylesi değişiklikler arka plana atılır. Bu nedenle artık her gün daha fazla kadın gerek zamandan ve paradan tasarruf etmek, gerekse sadece denemek amacıyla saçını evde boyamayı tercih ediyor. Siz de markette dolaşırken saç boyası reyonunda takılıp bir türlü karar veremeyenlerdenseniz, işte size mükemmel sonuçlar elde etmenin püf noktaları!

http://www.saciniboya.com/index.php?do=dynamic/view&pid=6
BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ
AYRICA FACE GRUBUNDADA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ



SaçınıBoya.Com
GELELİM SACİNİBOYA.COM LA KAMPANYAMIZA
izleyicim olmanız..

BURDAN SİTEMİZE ÜYE OLMAK VE ARKADAŞLARINIZI DAVET ETMEK


http://www.facebook.com/index.php?lh=01cf739d806df55707e5078c54bbb4dd&#!/pages/SaciniBoyaCom/114294698594768BURDAN FACE GRUBUNA KATILMAK VE DAVET ETMEK


KAMPANYAYI http://www.saciniboya.com LİNKİ İLE BİRLİKTE FACE VE BLOGUNDA PAYLAŞMAK
ŞARTLARI YERİNE GETİRENLER ARASINDA ÇEKİLİŞLE 1 KİŞİ 3 KUTU İSTEDİĞİ RENK VE MARKADA SAÇ BOYASI SEÇİP, KARGO ÜCRETİ OLMAKSIZIN KAZANACAKTIR.
AYRICA EN ÇOK DAVET EDEN KİŞİLER +1 ÇEKİLİŞ HAKKI KAZANACAKTIR.
VEDE KAÇ KİŞİYİ DAVET ETTİĞİNİZİ İSİM SOYİSİM VE MAİL ADRESLERİNİZİ DE EKLEMENİZİ RİCA EDİYORUM.
BOL ŞANSLAR
KAMPANYAMIZ 1 AY DEVAM EDECEK VE 21 KASIMDA SONA ERECEKTİR

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ÇAMAŞIRIM.COM İŞBİRLİĞİYLE ÇOK ŞIK HEDİYEMİZ VAR



Merhaba arkadaşlar sizlere iç giyimde öncü olan çok şık ve kaliteli ürünlerin yer aldığı bir siteyi tanıtmaktan mutluluk duyuyorum. http://www.camasirim.com

Victoria secret, Pierre Cardin, Yeni İnci, NBB, KOM, Orkide, Penti, Le Jardin, Doremi
Penye Mood, Dagi ve Taç gibi ünlü markaların en seçkin modellerini http://www.camasirim.com da bulabilirsiniz.

SİTEDEN BEĞENDİĞİM ÜRÜNLERDEN BİRKAÇI





GELELİM KAMPANYAMIZA

BU ÇOK ŞIK STRAPLEZ GECELİK 1 KİŞİYE HEDİYEMİZ OLACAK!!!



ŞARTLARIMIZ

çok basit
*izleyicim olmak

** http://www.facebook.com/?sk=messages#!/pages/wwwcamasirimcom/121275084559343 buradan beğenmek ve facebooktaki arkadaşlarını davet etmek

son katılım 7 kasım 2010
başarılar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

21 Ekim 2010 Perşembe

SÜRPRİZ

 Blog yazmaya başlamamın 1. ayı doldu bugün. Nasıl mutluyum nasıl.
Bu sevincimi izleyicilerimle de paylaşıyım, paylaşmışken de hediye dağıtıyım dedim.

Uzun zamandır araba süsleri yapıyorum. İlk başta bir arkadaşımın isteği üzerine başlamış ve aldığım olumlu tepkiler sonucunda devam ettirmiştim bu hobimi. Görenlere hem enteresan geliyo, hem de beğeni topluyo.
Özellikle baktıkça sizi hatırlamasını istediğiniz kişiler varsa onlara hediye etmek için birebir bu süsler:)
Ben de bu günün anlam ve önemi nedeniyle hediye çekilişi yapmayı düşünüyordum kiii hediyelerim neden kendi ürünlerim olmasın dedim.

Evet hediyelerim iki kişiye gidecek. Böylece birini ailenizden birine, birini arkadaşınıza hediye ederken birini de kendiniz kullanabileceksiniz.

Birinci Grup: Pembe, Kahve ve Mavi Boncuklar ve altın kaplama aparatlardan oluşuyor.
İkinci Grup: Kırmızı, Yeşil ve Dore Boncuklardan ve altın kaplama aparatlardan oluşuyor.
Gelelim çekilişe katılabilmek için yapmanız gerekenlere:
  • İzleyicim olmanız.
  • Blogunuz veya facebook hesabınızda çekilişi duyurmanız.
  • Duyuru linkini, beğendiğiniz hediye grubunu ve mail adresinizi de yazarak bu yazıya yorum bırakmanız.
Kazananlar 8 Kasım 2010 Pazartesi günü belli olucak.
Herkese Bol Şans :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

21 Ekim 2010 Perşembe

eJOYA &Sitenizitanitiyoruz mükemmel bir kampanya

Yeni ve 3. kampanyamız sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.Kampanyamızın sponsoru
http://www.ejoya.com/ mükemmel takılara sahip ve yeni online satışa geçtiler.Ben hepsini çok begendim :)

Biraz tanıtalım isterseniz


1993 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2003 ten itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur. eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.eJOYA yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır. Ayrıca Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemini de uygulayan eJOYA.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir. Internet'te site sahibi olan herkese eJOYA.com banner veya ürünlerini sayfalarına yerleştirmeleri koşuluyla satışlardan komisyon kazandırmaktadır. 2008 yılı sonu itibari ile eJOYA.com Türkiye’de 58 e-ticaret sitesi ile işbirliği içerisinde, binlerce takı ve mücevheri müşterilerine ulaştırmaktadır. Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren eJOYA.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.

Şimdi gelelim kampanya detaylarımıza kampanyamız 21 Ekimde başlayacak olup 22 Kasımda son bulacaktır.
Kampanya sonunda ise 1 kişi 50tl hediye çeki kazanacaktır.

Katılmak için yapmanız gerekenler ise ,

* sitemize üye olun www.ejoya.com

* Sitemizde beğendiğiniz bir ürünümüze yorum bırakın ve üye adınızı,yorum yaptığınız ürün linkini bu konuya bırakacağınız yoruma ekleyin 

* Facebook sayfamıza katılın http://www.facebook.com/pages/eJOYAcom/117430221989#/pages/eJOYAcom/117430221989 

* Sitemizde beğendiğiniz bir ürün linkini facebook hesabınızda paylaşın.

Bol şanslar...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kamile'nin Dünyası



1993 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2003 ten itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur.
eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.eJOYA yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
Ayrıca Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemini de uygulayan eJOYA.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir. Internet'te site sahibi olan herkese eJOYA.com banner veya ürünlerini sayfalarına yerleştirmeleri koşuluyla satışlardan komisyon kazandırmaktadır. 2008 yılı sonu itibari ile eJOYA.com Türkiye’de 58 e-ticaret sitesi ile işbirliği içerisinde, binlerce takı ve mücevheri müşterilerine ulaştırmaktadır.
Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren eJOYA.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.
Ayrıca ; eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.


size bu guzel fırmanın  urunlerınızden ornek gostereyım kı sıteye gırdıgınde dahada guzelleını goruceksınızdır.Kendınızı alamıycagınız bır sıte


 
 Gelelim şartlarımıza 
1- http://www.ejoya.com/giris agirip uye olmak 
2-facebook sayfasında açılan http://www.facebook.com/group.php?gid=129680378178  a katılmak
 3-sitemizde bulunan ürünlerden en az 1’ine yorum yapmak ve burda o urunun adının veya lınkını yazın  lutfen
4- ürünlerden en az 1’ini facebook sayfanızda da paylaşm5
5- Blogumu izlemeye almanız

 Hediyemiz  50 tl lik  bir cek ve  bir kişiye .İstediğiniz ürünü alabılırsınız 
Son katılım  22kasım

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

derince... yaşama dair herşeyi siz dostlarımla paylaşmak adına..

E-JOYA VE ECE KAMPANYASI:)


Eveet anladığınız gibi e-joya ile yepyeni bir kampanya başlatıyoruz.Önceden beri çok beğendiğim bu siteyle kampanya başlatmış olmak gerçekten keyifli.Önce biraz E-JOYA yı tanıyalım ne dersiniz;
993 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2003 ten itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur.
eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini sizlere ulaştırmaktır.eJOYA yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
Ayrıca Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemini de uygulayan eJOYA.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir. Internet'te site sahibi olan herkese eJOYA.com banner veya ürünlerini sayfalarına yerleştirmeleri koşuluyla satışlardan komisyon kazandırmaktadır. 2008 yılı sonu itibari ile eJOYA.com Türkiye’de 58 e-ticaret sitesi ile işbirliği içerisinde, binlerce takı ve mücevheri müşterilerine ulaştırmaktadır.
Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren eJOYA.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.
Ayrıca ; eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.

İletişim Bilgileri,

E BİLGİ İLETİŞİM HİZMETLERİ VE REKLAMCILIK SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Eğitim mah. Nahitbey sok. Ercan apt. No: 1 Kat: 4 Daire: 7 Kuyubaşı / Kadiköy / İSTANBUL
Tel : +90 216 338 42 33 Fax : +90 216 338 42 53
http://www.ejoya.com/index
sizler için siteyi gezdim bir kaç ürün görseli yayınladım ama bence kendiniz siteyi ziyaret etmeli ve görmelisiniz.



Şimdi gelelim şartlara;
1. siteye üye olunması
https://www.ejoya.com/giris
2. facebook sayfasında açılan profilimize katılım
http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/eJOYAcom/117430221989
3. ürünlerden en az 1’ine yorum yapmak
4. ürünlerden en az 1’ini facebook sayfasında paylaşmak
ve tüm bunları yaptığınızı belgeleyen yorumu bu başlığın altına yorum olarak yazmak hepsi bu:)bunun soncunda 1 şanslı kişi siteden 50tl değerinde beğendiği bir ürünü seçecek ve firmamız ürünü yollayacak.Bu kampanyada yardımlarını esirgemeyen EDA HANIM 'a sonsuz teşekkürlerimle..
son katılım;
22.11.2010
herkese bol şans..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

http://www.bohcam.com.tr/urundetay.php?id=2538

 
 

Bohcam.com ile 1 kişiye Hediyemiz Var!!!


Kampanyamıza katılan 1 kişiye aşağıda gördüğünüz yüzüğü hediye ediyoruz

Once firmamızı tanıyalım mı?

Bohçam ilk Türk network marketing firmasıdır.2003 yılında kurulmuş.Türkiye’nin her yerindeki mevcut temsilcilerine (Damla) gönderdiği kataloglar ile müşterilerden sipariş toplar ve bu siparişleri kargo ile damlalarına göndererek ürünlerin müşterilerine ulaşmasını sağlar.  Bohçam, 6 ayda bir iki ana katalog ve yılda iki adet ara katalog çıkarır. 

DAMLA OLMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?
1- Damla olan kişi kendi işinin sahibidir.
2- Çalışma saatlerini Damla kendi belirleyeceği için esnektir.
3 -Sistemimize dahil olan Damla , sosyal çevresini de genişleteceğinden Bohcam’ın sunmuş olduğu maddi kazançların yanı sıra manevi kazanç elde edecek ve çift yönlü olarak mutlu olacaktır.
4-Damla, minimum risk , minimum maliyet ile maximum kazanç sağlayacaktır.
5 -Bohçam her Damla için kariyer sahibi olma imkanı sunmaktadır.

Siteyi gezdiğinizde gecelik,erkek-bayan ve çocuk ürüleri, züccaciye,ev tekstili,ev gereçleri ve daha birçok kategoride geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu göreceksiniz.

Gelelim şartlarımıza ;
  • Tabii ki blogumuzu izlemeye almanız
  • bohcam.com sitesine üye olmanız ve üye olurken tavsiye eden damla koduna 120341017 yazmanız
  • Siteden beğendiğiniz bir ürünü facebook profilinizde ve blogunuzda  paylaşmanız
  • Kampanyayı blog veya facebook adreslerinizde duyurmanız
  • Duyuru linklerini ad,soyad ve mailiniz ile birlikte yorum kısmına yazmanız
  • Kampanyaya katılım 31 Ekim 2010 sa:12:00 de sona erecektir.                                                          Herkese bolşans

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ÇILGIN ELTİLER

Bohcam.com ile 1 kişiye Hediyemiz Var!!!


Kampanyamıza katılan 1 kişiye aşağıda gördüğünüz yüzüğü hediye ediyoruz

Once firmamızı tanıyalım mı?

Bohçam ilk Türk network marketing firmasıdır.2003 yılında kurulmuş.Türkiye’nin her yerindeki mevcut temsilcilerine (Damla) gönderdiği kataloglar ile müşterilerden sipariş toplar ve bu siparişleri kargo ile damlalarına göndererek ürünlerin müşterilerine ulaşmasını sağlar.  Bohçam, 6 ayda bir iki ana katalog ve yılda iki adet ara katalog çıkarır. 

DAMLA OLMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?
1- Damla olan kişi kendi işinin sahibidir.
2- Çalışma saatlerini Damla kendi belirleyeceği için esnektir.
3 -Sistemimize dahil olan Damla , sosyal çevresini de genişleteceğinden Bohcam’ın sunmuş olduğu maddi kazançların yanı sıra manevi kazanç elde edecek ve çift yönlü olarak mutlu olacaktır.
4-Damla, minimum risk , minimum maliyet ile maximum kazanç sağlayacaktır.
5 -Bohçam her Damla için kariyer sahibi olma imkanı sunmaktadır.

Siteyi gezdiğinizde gecelik,erkek-bayan ve çocuk ürüleri, züccaciye,ev tekstili,ev gereçleri ve daha birçok kategoride geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu göreceksiniz.

Gelelim şartlarımıza ;
  • Tabii ki blogumuzu izlemeye almanız
  • bohcam.com sitesine üye olmanız ve üye olurken tavsiye eden damla koduna 120341017 yazmanız
  • Siteden beğendiğiniz bir ürünü facebook profilinizde ve blogunuzda  paylaşmanız
  • Kampanyayı blog veya facebook adreslerinizde duyurmanız
  • Duyuru linklerini ad,soyad ve mailiniz ile birlikte yorum kısmına yazmanız
  • Kampanyaya katılım 31 Ekim 2010 sa:12:00 de sona erecektir.                                                          Herkese bolşans

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Kamile'nin Dünyası

ceyyiz.com ile 5 kişiye hediyem var



tekrardan merhaba herkese
Yenı kampanyamızı baslatıyorum
Bu kampanyamızda 5kişiye muhteşem bir hediyemiz olacak
Hediyemiz 3 lü makyaj cantası  seti.Eeee makyaj takımını yakaladınyakaladın kampanyamızda hedıye ediyoruz. Bu  kazandıgımız  makyaj setımıze bır canta sart degılmı?



işte hediyemiz.Şartlarımıza gelcek olursak

1İzleyicim olmanız
2-Sitemize üye olmanız www.ceyyiz.com 
3ürünleri incelemeniz ve beğendiğiniz en az 2 ürüne yorum yapmanızı
4-kampanyamızdan blogunuzda veya facebook adresinizde bahsetmenizi istiyorum 

son katılım  30 ekim ve tam  5kişiye hedıyemız
Yalnız kargo ucretı sıze aıt ama sanırım  5 tl ye gecmez  Ama bu guzel canta setı ıcınde deger 5 tlye:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KADINCA KARARINCA

DİLAY KOZMETİKTEN 2 KİŞİYE PUPA MARKA FAR HEDİYE EDİYORUZ



Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu kampanya için görüşmeler yaptık ve sizlere layık çok özel hediyelerle kampanyamızı başlattık:)
Öncelikle blogumuzla kampanya yapmayı kabul eden Dilay kozmetiğe ve Dilek hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.

FİRMAMIZI TANIYALIM
2001 Yılından beri Dünyanın en seçkin ve en kaliteli ürünlerinin Yalova'da ilk ve tek bayiliğini sürdürmekteyiz.Bugün parfümeri sektöründe tamamı özel eğitimli estetisyenlerden oluşan profesyonel ekibimizle beraber Yalova'daki mağazamızdan tüm Türkiye'ye hizmet vermekteyiz..Ürün yelpazemiz tüm dünyada etkinliği kanıtlanmış,tamamı orjinal, kalite ve marka güvenilirliliği ile seçilmiş ürünlerdir. dilaykozmetik.com tanıtımını ve satışını yaptığı tüm ürünlerin yetkili satıcısıdır.dilaykozmetik.com da satışı yapılan tüm ürünler ithalatçı firmaların garantisi altındadır.Mağazımızda yapılan kampanyalar tüm Türkiye'ye sitemiz aracılığıyla yansıtılmaktadır. DİLAY KOZMETİK bugüne kadar hizmet ve kaliteyi en uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.Bundan sonraki hedeflerimiz ilimizde olduğu gibi diğer illerde de kurumsal kimliğimizi genişletmektir..



GELELİM KAMPANYAMIZA

2 KİŞİYE PUPA MARKA FAR HEDİYE EDİYORUZ


BU FARIN YEŞİL VE SOMON RENGİDE VAR KAZANAN TALİHLİYE İSTEDİĞİ RENK YOLLANACAKTIR:)

ŞARTLAR İSE ÇOK BASİT

*İZLEYİCİM OLMAK

*KAMPANYAMIZI BLOGUNDA YADA FACEBOOKTA TANITIP LİNKİNİ BURAYA KOPYALAMAK

*http://www.dilaykozmetik.com/RegisterUser.aspx SİTEYE ÜYE OLUP EN AZ 1 ÜRÜNE YORUM YAPMAK

Son katılım 5 kasım 2010 başarılar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bu Blog
Buradan Verilen Bağlantılar
Web
Bu Blog
 
 
 
 
Buradan Verilen Bağlantılar
 
 
 

Web
 
 
 

20 Ekim 2010 Çarşamba

EJOYA KAMPANYAMA BEKLERİM.....22 KASIM SON.



eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.

eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır.
Hedefi; herkese ve her keseye uygun Takı ürünlerini ulaştırmaktır.


Takı ve aksesuar adına herşey en güzel tasarımlarıyla burada.
Fırsat köşesinde de hergün bol çeşitli ve de uygun fiyatlara ürünler bulabilirsiniz.



Ayrıca Satış Ortaklığı (Affiliate) sistemini de uygulayan eJOYA.com site sahipleri için kazançlı öneriler getirmektedir. Internet'te site sahibi olan herkese eJOYA.com banner veya ürünlerini sayfalarına yerleştirmeleri koşuluyla satışlardan komisyon kazandırmaktadır.

Firmamızın sizler için bir sürprizi var,
eJOYA.com ile yaptığımız yeni kampanya sonucunda çekilişle kazanan 1 kişi
50 TL’ye kadar istediği bir ürüne sahip olacak.

KATILIM ŞARTLARI:
1- Siteye üye olmak http://www.ejoya.com/giris
2- Ürünlerden en az 1’ine yorum yapmak
4- Ürünlerden en az 1’ini facebook sayfasında paylaşmak
ve katıdığınıza dair burada yorum yazmak.

Kampanyamız 22 Kasımda son bulacaktır.
ÇEKİLİŞ FİRMA TARAFINDAN YAPILACAK.

HERKESE BOL ŞANS..

VE BU İMKANI SUNAN EDA HANIMA ÇOK TEŞEKKÜRLERİMİ GÖNDERİYORUM

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=binnaz34




$6.00 Welcome Survey After Free Registration!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ejoya ile 50 tl"ye kadar istediğin ürün hediye

Sizlere satış sitesinden birkaç ürün göstermek istedim hepsi o kadar şık ki hangisini seçeyim karar veremedim.sizlerde muhakkak bunları birbirinden ayırt edemediniz.bakalım benim beğendiklerimi siz beğenecek misiniz?




Bu yüzüğü çok beğendim her bayanın parmağında olması gereken cok şık bir yüzük değil mi?

eJOYA.com, Koçak Gold e-ticaret Türkiye Ana Distribütörüdür. İnternet ortamında satılan tüm Koçak Gold Bar Külçe Altın, Koçak 22 Ayar Bilezikler, Koçak 14 A Ürünler ve Koçak Pırlanta ürünlerin, tedarikini,dağıtımını ve garanti takibini yapmaktadır.

firmamız aranızdan bir kişiye 50 ylye kadar istediğiniz bir ürünü hediye veriyor.
KOŞULLARIMIZ
*BENİ İZLEMEYE ALIN
*http://www.ejoya.com/giris ÜYE OLUN
*http://www.facebook.com/pages/eJOYAcom/117430221989#/pages/eJOYAcom/117430221989 GRUBA KATILIN
*EN AZ BİR ÜRÜNE YORUM BIRAKIN VE BİR ÜRÜNÜ FACEBOOK TA PAYLAŞIN
KAMPANYAMIZ
22 KASIM SON BULUYOR KARGO FİRMAMIZA AİT

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS