26 Şubat 2011 Cumartesi

Hediye Max Factor Makyaj Seti İsteyen?


Max Factor'un 108 Parça Makyaj Seti. Bir alışveriş sitesinden aldım, ertesi gün de aynı paletten hediye geldi. Yani elimde 2 adet var. Birisini izleyicilerime hediye olarak vermek istiyorum. Paletlerin kalpli olması makyaj yapma isteğinizi arttırabiliyor, çok eğlenceli :) Özellikle farlar çok güzel kokuyorlar.



Palet içerisinde ; 81 adet göz farı, 6 allık, 2 pudra, 12 adet ruj, 1 ruj fırçası,  3 tane çift taraflı pudra, 1 allık fırçası bulunuyor.

Katılmak için yapmanız gereken tek şey; izleyici olup, yazının altına katılmak istediğinizi belirten bir yorum bırakmak. Herhangi bir yerde (blog, twitter, facebook.. vs.) duyurmak isteğinize bağlı. Katılmak için son gün ; 5 Mart.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA

27 Şubat 2011 Pazar

DeppoCenter.Com ile Bir Güzellik Kat Kendine




Sevgili blog izleyicilerim
Bir güzellik kat kendine!" sloganıyla yola çıkan sitemiz ile 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışverişte sizler için  .hizmet vermeye başlamıştır. Bende sizin için sitemizle  harika bir kampanya başlattım.  kampanyamıza geçmeden önce sizlere sitemiz hakkında bilgi vermek istiyorum.


DeppoCenter 2009 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığıyla taşıyarak siz değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş sunmayı hedeflemiştir..

Deppocenterde aradığınız bir çok kişisel bakım ürününü, sağlık ürününü, spor ürününü, makyaj ürününü bulabilirsiniz. Ayrıca deppocenterde puanlarınızı depolayarak ya da  temsilcilik sistemi ile alışverişlerinizi kazanca dönüştürebilirsiniz

Puanlarınızı deppolayın.
.Puan sistemimiz ile üyelik aşamasından başlayarak, oy verdiğiniz ankette, yorum yaptığınız üründe, tavsiye ettiğiniz üründe ve alışverişinizde puanları kazanın ve doya doya harcayın... Online alışverişin keyfini deppolayın....

Temsilcilik sistemi Deppocenter’ da network marketing sistemi ile karıştırmayacağınız bir temsilcilik sistemi mevcuttur. Bu sisteme dahil olup, alırken kazanır sattıkça kazanırsınız. Ayrıca bu sistem ile işyerinizde arkadaşlarınızla, evinizde komşularınız ile birlikte alışverişinizi bir temsilciniz üzerinden yapar ve indirim kazanırsınız. Temsilcilik şartlarını yerine getirdiğinizde sizde kazancınızı deppolamaya başlayabilirsiniz.

Gelelim kampanyalarımıza firmamız 2 şekilde hediye kazanma fırsatı sunuyor...

1inci kampanya
Bloğumda Şartları tam olarak yerine getiren 1 kişiye firmamız yapacağı çekilişle güzel bir makyaj seti verecek. İşte hediyemiz

Kampanya Şartlarımıza gelince...
1.DeppoCenter' a üye olun
 ve ürünlere yorum bırakın kısa yazılan beğendim vs gibi basit yorumlar kabul edilmeyecek olup başka bloglarda kampanyaya katılmanız durumunda her blog için ayrı yorum yazmanız
2.Firmamızın facebook
 beğenin ve profilinizde paylaşın
3.Twitter hesabınız var ise firmamızı takibe alın ,
4.Kampanyamızı, facebook profilinizde duyurmak şarttır   varsa twitter hesabınızda yada blogunuzdada duyurun ve kaç kişiye duyurduğunuzu yazın. Linkleri buraya yazın
5.sitemize üye adınızı kampanya duyuru linkinizi ad soyad ve mail adresi ile birlikte buraya not olarak bırakmanız gerekmektedir.
Kampanyamız 1 ay sürecek olup süre sonunda firmamız gerek gördüğü takdirde kampanyayı 1 ay daha uzatma hakkına sahiptir. Çekililiş firma tarafından yapılacak ve kazananlara mail yoluyla bilgi verilecektir.
kampanyamız 27 martta son bulacaktır.
Kargo ücreti DeppoCenter tarafından karşılanacaktır.


ikinci kampanya

Bloglar arasında yapılacak bu kampanyada sitedeki ürünlere yapılan yorumlardan 250. 500. 1000. 2500. ve 5000. yorumu yapan aşağıdaki birbirinden güzel makyaj malzemelerini kazanacak...
250.yorum için Yorum Kampanyaları, blog üyeleri arasında ürünlere, öncelikli olarak yorum bulunmayan ürünlere yorum yapılması ve her yaptığı yorumu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmayıp farklı cümleler ile ifade etmesi şartı ile yorumlar geçerli sayılacaktır. Aksi takdirde yapılan yorumlar kontrol sırasında pasif hale getirilip geçersiz sayılacaktır..





250inci yorum

 500inci yorum
 1000inci yorum
 2500inci yorum
 5000inci yorum

Ayrıca kampanya sonrasında dahi, firmamızın facebook sayfasına katılan ve twitter hesabını izlemeye alan arkadaşlar özel indirim çeklerinden yararlanma fırsatı bulabilecek

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Bir güzellik kat kendine!!! evet sloganımız bu.Günümüzde yaşam o kadar tempoli ki kendimize vakit ayıramaz olduk.Firmamızın sitesinde hem uygun fiyatlı,hem kolay ödeme seçenekleriyle birçok ürün bulunmakta.Tamda sloganımızda belirttiğimiz gibi sizde sitemizi ziyaret edin ve Bir güzellik katın kendinize!!! DeppoCenter..



DeppoCenter 2010 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.

DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığı ile taşıyarak siz değerli üyelerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunmayı hedeflemiştir.


Sitemizde aradığınız birçok kişisel bakım ürünü,sağlık ürünü,spor ürünü,makyaj ürünü bulabilirsiniz.DeppoCenter da biriktirdiğiniz puanlarla rahat rahat alışverişin tadına varın.Puanları depolayın.Puan sistemimiz ile üyelik aşamasından başlayarak,oy verdiğiniz ankette,yorum yaptığınız üründe,tavsiye ettiğiniz üründe ve alışverişiniz de puanları depolayın ve doya doya harcayın.

Deppocenter’ da network marketing sistemi ile karıştırmayacağınız bir temsilcilik sistemi mevcuttur. Bu sisteme dahil olup, alırken kazanır sattıkça kazanırsınız. Ayrıca bu sistem ile işyerinizde arkadaşlarınızla, evinizde komşularınız ile birlikte alışverişinizi bir temsilciniz üzerinden yapar ve indirim kazanırsınız. Temsilcilik şartlarını yerine getirdiğinizde sizde kazancınızı deppolamaya başlayabilirsiniz.
Ödeme de sıkıntı yaşanmaması için her türlü seçenek mevcut..




Firmamızın birde yorum kampanyası mevcut.5 adet birbirinden güzel hediye sitemizde ürünlere yorum bırakanlardan şanslılara verilecek.Sistem şöyle,

250. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2520GSPK


500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2541GSRB


1000. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2648


2500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2545


5000. YORUM Ruby Rose Çeyizlik Makyaj Seti HB-5000W



Yorum Kampanyaları, blog üyeleri arasında ürünlere, öncelikli olarak yorum bulunmayan ürünlere yorum yapılması ve her yaptığı yorumu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmayıp farklı cümleler ile ifade etmesi şartı ile yorumlar geçerli sayılacaktır. Aksi takdirde yapılan yorumlar kontrol sırasında pasif hale getirilip geçersiz sayılacaktır.
Ayrıca üyeler yaptıkları her yorum için puan deppolayacak ve alışverişlerinde bu puanları kullanabileceklerdir.
Kampanya puan sistemi

Puan Değeri:1 TL = 1 Puan 
En düşük hediye çeki oluşturma sınırı:100 TL = 100 Puan 
Üye Olmada Kullan:5 TL
Yorumlarda Kullan:0.05 TL
Tavsiyelerde Kullan:0.05 TL
Ankete Oy Vermede Kullan:0.05 TL
Alışverişte Kullan:KDV hariç 100 TL alışveriş için 1.00 TL = 1 Puan verilir

Kampanyamıza geçecek olursak Ruby Rose Makyaj Seti HB- 2000 firmamızdan size hediye.Kampanya şartlarımız ise şöyle,


DEPPOCENTER.COM Sitesine üye olmak ve ürünlere yorum bırakmak.(Üye olduğunuz kullanıcı adını belirtiniz) 
- DEPPOCENTER.COM Facebook grubuna katılmak ve bir ürünü facebookda paylaşmak.
-  DEPPOCENTER.COM Twitter da eklemek (Twitter hesabı olanlar için)
- Kampanyamızı blog, facebook veya twitterda duyurmanız.Ad,soyad ve duyuru linklerinizi vererek yorum bırakmanız.
-Kampanyamız 28 Mart 00.00 da bitiyor.İstenilen katılım sağlanmaz ise kampanya 1 ay daha uzatılacaktır.Kargo firmamıza aittir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

DERİNCE BİR GÜZELLİK KAT KENDİNE..


"Bir güzellik kat kendine!" sloganıyla e-satış dünyasına bomba gibi girmeyi planlayan yepyeni bir firmayla kampanyamız. Her zaman olduğu gibi öncelikle firmamızı tanıyalım :

Bir güzellik kat kendine!...

DeppoCenter 2009 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığıyla taşıyarak siz değerli müşterilerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş sunmayı hedeflemiştir..



Aradığınız bir çok kişisel bakım ürününü, sağlık ürününü, spor ürününü, makyaj ürününü bulabilirsiniz
Puanlarınızı deppolayın..Puan sistemimiz ile üyelik aşamasından başlayarak, oy verdiğiniz ankette, yorum yaptığınız üründe, tavsiye ettiğiniz üründe ve alışverişinizde puanları kazanın ve doya doya harcayın... Online alışverişin keyfini deppolayın....

Temsilcilik sistemiDeppocenter’ da network marketing sistemi ile karıştırmayacağınız bir temsilcilik sistemi mevcuttur. Bu sisteme dahil olup, alırken kazanır sattıkça kazanırsınız. Ayrıca bu sistem ile işyerinizde arkadaşlarınızla, evinizde komşularınız ile birlikte alışverişinizi bir temsilciniz üzerinden yapar ve indirim kazanırsınız. Temsilcilik şartlarını yerine getirdiğinizde sizde kazancınızı deppolamaya başlayabilirsiniz.





GELELİM KAMPANYAMIZA

FIRSAT 1

Şartları tam olarak yerine getiren 1 kişiye firmamız yapacağı çekilişle güzel bir makyaj seti verecek. İşte hediyemiz



ŞARTLARIMIZ
*DeppoCenter' a üye olun ve Ürünlere yorum bırakın

*Firmamızın Facebook Sayfasının beğenin ve profilinizde paylaşın

* twitter da takibe alın

* Kampanyamızı Facebook Profilinde duyurun
* Kampanyamızı twitter' da Profilinde duyurun
Kampanyamız 1 ay sürecek olup süre sonunda firmamız gerek gördüğü takdirde kampanyayı 1 ay daha uzatma hakkına sahiptir. Çekililiş firma tarafından yapılacak ve kazananlara mail yoluyla bilgi verilecektir.
Kargo ücreti DeppoCenter tarafından karşılanacaktır.

Ayrıca kampanya sonrasında dahi, firmamızın facebook sayfasına katılan ve twitter hesabını izlemeye alan arkadaşlar özel indirim çeklerinden yararlanma fırsatı bulabilecek.

Fırsat 2 :
Bloglarasında yapılacak bu kampanyada sitedeki ürünlere yapılan yorumlardan 250. 500. 1000. 2500. ve 5000. yorumu yapan aşağıdaki biribirinden güzel makyaj malzemelerini kazanacak..

250.Yorum için Ruby Rose Makyaj Seti HB-2520GSPK

500. Yorum İçin; Ruby Rose Makyaj Seti HB-2541GSRB


1000. Yorum İçin;Ruby Rose Makyaj Seti HB-2648
2500. Yorum İçin;Ruby Rose Makyaj Seti HB-2545


5000. Yorum İçin;Ruby Rose Çeyizlik Makyaj Seti HB-5000W




Yorum Kampanyaları, blog üyeleri arasında ürünlere, öncelikli olarak yorum bulunmayan ürünlere yorum yapılması ve her yaptığı yorumu kopyala yapıştır yöntemi ile yapmayıp farklı cümleler ile ifade etmesi şartı ile yorumlar geçerli sayılacaktır. Aksi takdirde yapılan yorumlar kontrol sırasında pasif hale getirilip geçersiz sayılacaktır)
SON KATILIM 27 MART..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

28 Şubat 2011 Pazartesi

Reklam Tanıtım & DeppoCenter






Deppocenter Bir Güzellik Kat Kendine!! Sloganını ile yola çıkmış ve hepimize güzellik katmayı ilke edinmiş bir firma. Sayfamızda önce puanlarınızı deppolayıp sonra
hediyelerinizi deppolayabilirsiniz. Puan sistemi ile bize sağladığı hediye çeklerini alışverişlerimizde kullanarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.
DeppoCenter 2010 yılında İstanbul 'da kurulmuş olup, bugün itibariyle, siz değerli
müşterilerimize hizmet vermektedir. DeppoCenter grubu, toplam 50.000 kişilik, Kayıtlı temsilcisi, bayiisi ve online müşterisi ile, online mağazacılık sektöründe yeni oluşumu ve hedefleri ile farkını sizlere yaşatacaktır.DeppoCenter, bu birikim ve tecrübesini sanal dünyaya DeppoCenter.com aracılığı ile taşıyarak siz değerli üyelerimize 7 gün 24 saat kolay ve güvenli alışveriş imkanı sunmayı hedeflemiştir.

Yorum Kampanyalarında Hediyeler
250. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2520GSPK
500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2541GSRB
1000. YORUM Ruby
Rose Makyaj Seti HB-2648
2500. YORUM Ruby Rose Makyaj Seti HB-2545
5000. YORUM Ruby Rose Çeyizlik Makyaj Seti HB-5000W

Blog Kampanyamız sonunda 1 kişi
Ruby Rose Makyaj Seti HB- 2000

Şartlarımız Şöyle
1- Sayfamıza Üye olmak ( Tık Tık )
2- Facebook ve Twitter de deppocenter sayfasını izlemek





3- Facebook, Twitter veya blog sayfanızda duyurarak yorumlarda duyuru linkiniz ile birlikte iletişim bilgilerinizi bırakmak.

Kampanyamız 1 ay sürelidir ve kazananı firma belirleyecek. Yeterli
katılım sağlanamadığında 1 ay süre ile kampanyamız uzatılacaktır.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS