BU KAMPANYAYI YAKALADIN YAKALADIN...


YakaladinYakaladin 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip Ses Elektronik İthalat şirketinin değer verdiği önemli bir projedir. Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edinmiş bir firmadır.

Zamanının çoğunu bilgisayar başında geçiren insanlar terden ve sıcaktan nasıl bunalırlar bilirsiniz. Özellikle yaz günlerinde sıcak enerjimizi azaltır ve çalışmak çok zor gelir. Bu ürün tüm gününü bilgisayar başında geçirenler için inanın süper bir ürün. İster pille ister usb ile çalıştırın. Çalışırken bilgisayarınızın usb' sine takın üfül üfül çalışın sıcaktan etkilenmeyin. Saksıdaki çiçek görünümüyle masa üstünüde güzelleştireceksiniz. Bilgisayar dışında kullanmak isterseniz bağlantısı olmadan 3 adet pille de çalıştırabilirsiniz.

Blogumdaki yeni kampanyamın sponsoru yakaladın yakaladın, şanslı 4 izleyicime sizi sıcaklardan kurtaracak olan saksıda çiçek şeklinde usb veya pille çalışan pervane' yi hediye etmek istiyor...


Bu harika hediyeye sahip olmanız için gerekli şartlar:

1-Bloğumun izleyicisi olmanız ve yarışma haberini bloğunuzda ya da face sayfanızda yayınlamanız.
2-Yakaladın yakaladın face hayran sayfasına katılmanız ve arkadaşlarınızı davet etmeniz.
3-Yakaladın yakaladın sitesine üye olmanız ve üye-kullanıcı adınızı bu postun altına yorumunuzla beraber bırakmanız gerekiyor.

Bloğu olmayanlarda gerekli şartları yerine getirip yarışmaya dahil olabilirler.

Son Katılım Tarihi; 18 Temmuz Saat: 20:00

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder