undefined
undefined

YİNE ORJİN (2 KİŞİYE HİJYENİK KÖPÜK AİLE SETİ HEDİYE)




Ben bu büyüklüğe alıştım sizde alışın :)  Orjin ailesi ile yaptığımız ikinci kampanyamız.Geride bıraktığımız kampanyamızda hatırlayacaksınız ki kocamanbir set hediye ettik ama bir kişiye..Bize bu yakışır dedik ve iki ikişiye yukarıda resmi görülen mükemmel setten hediye edelim dedik.İsmail Bey'e ve Orjin'e ne kadar teşekkür etsem azdır....

Hediye edeceğimiz ürünü lütfen bu linkten inceleyiniz;

Burdan :) 


Elbetteki bazı şartlarımız,tabiri caizse sizden önemli ricalarımız olacak,hadi şartlara bakalım bu seti kazanmak için ne yapmamız gerekiyormuş :)


KAMPANYA ŞARTLARI (UYMAYANLAR ÇEKİLİŞE DAHİL EDİLMEYECEKLER)

* http://www.orjinhijyen.com.tr  sitesine üye olup sitede bulunan herhangi '3' ürüne FAYDALI yorum bırakmak (güzel ürün,ucuz,kaliteli vs. kısa yorumlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır,yorum en az 4 cümleden oluşmalıdır)

*Kampanyamızı blog,facebook,paylaşım platformları,kadın portalları gibi herhangi bir internet alanında duyurmak

       NOT : KAMPANYAMIZDA EN ÖNEMLİ HUSUS SİTEYE BIRAKILAN YORUMLAR OLACAKTIR.YORUMLAR KESİNLİKLE TEK TEK İNCELENECEKTİR.SİTEYE BIRAKILAN YORUM KESİNLİKLE 3 ADET OLMALI VE 4 CÜMLEDEN OLUŞMALIDIR.


TOPLAMDA İKİ KİŞİ YUKARIDA RESMİ BULUNAN SETİ KAZANACAKTIR.ÜRÜNLERİN KARGO ÜCRETİNİ FİRMA KARŞILAYACAK VE KAZANAN KİŞİLERDEN HİÇ BİR ÜCRET TALEP EDİLMEYECEKTİR.


KAMPANYAMIZ 15 TEMMUZDA SONA ERECEK,KAZANANLAR BURDAN DUYURULACAKTIR.

                 Katıldığınıza dair bu yazının altına yorum bırakmayı sakın unutmayın :) Bol şanslar arkadaşlar.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder