06 Aralık 2010 Pazartesi

Fa' dan hediyelerimiz varrrrr

Fa ile Tazelik Hep Yanında!
Bayanlar hayatımız koşturmaca.  Çoluk çocuk, iş güç derken hep ayaktayız, hep koşturuyoruz. Peki bu yoğunlukta kendimize dikkat edebiliyor muyuz? Koltuk altımız kuru mu, tazeliğimiz yerinde mi diye bakabiliyor muyuz? İnsan devamlı kendini kontrol edemez. Ama güvenilir bir deodorantı varsa buna hiç gerek yok zaten.  Siz istediğiniz kadar koşturun, Fa ile  tazelik ve ferahlık daima sizin yanınızda!

Bitti mi? Bitmedi! Fa sadece ferahlığımızı düşünmüyor. Nereye gidelim, ne giyelim, ne dinleyelim, ne izleyelim bunları da düşünüyor. Bunların hepsini koskoca bir portalda bize bir arada sunuyor: www.gencsenfa.com ’u mutlaka takip edin, şehirde gezecek-görecek neler var, en son trendler neler hepsini bir tık’la öğrenin!

Gençsen Fa'yı Facebook ve Twitter’da da takip etmeyi unutmayın! Bu sayfalarda en güzel konserler ve kaçırılmayacak diğer etkinliklere biletler, yüzlerce hediye Fa ürünü ve daha birçok sürpriz sizi bekliyor, hemen tıklayın:

  
Gelelim Fa'dan hediyeler kazanmak için yapmanız gerekenlere:
1-Blogumu izlemeye alıyorsunuz.Bunun için sağda izle yazan yere tıklayınız.
2-Fa’nın Facebook sayfasını beğeniyorsunuz ve arkadaşlarınıza öneriyorsunuz: http://www.facebook.com/GencsenFa
3-Blogunuz varsa blogunuzda, yoksa Facebook profilinizde kampanyayı duyuruyorsunuz. Duyuru linkini ve takip edebilmemiz açısından face adreslerinizi bu yazının altına yorum olarak yazıyorsunuz.


İşte hepsi bu! 18 Aralık’a kadar, GençsenFa Facebook sayfasına en çok arkadaşını davet eden 3 kişi ve bunların haricinde çekilişle 2 kişi, Fa’dan fotoğrafta gördüğünüz muhteşem hediye setini kazanacak. Setin içerisinde hem kadın hem erkek için en güzel Fa ürünlerinden bulunuyor. Hepinize bol şansJ


Fa hediye setinde bulunan ürünler:


Bayanlar için;
·         Blue Romance Deosprey
·         Blue Romance Roll On
·         Fresh&Oil Hibiskus&Cranberry Duş Jeli
·         Caribbean Lemon Kolonya
     Baylar için;
·         Sport Deosprey
·         Sport Roll on
·         Sport Duş Jeli
·         Sport Aftershave
·         Caribbean Lemon Kolonya

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder