Gold Slim Akupunktur Küpe Tam 3 Kişiye Hediye..

Gold Slim Akupunktur Küpesi, kilolu bir bayan olarak hemen her ürünü denedim sonuç hüsran.Birtek Gold Slim Akupunktur Küpesini denemedim acaba çarem bu üründemi:)Şimdi Nihat Bey'in bana ve sevgili izleyiclerime sunduğu bu güzel şans sayesinde 3 izleyicim ve ben ürünü deneme şansına nail olucaz.Ürünümüzü biraz tanıyalım.


* Kilo verme konusunda ciddiyseniz,
* Ancak iradenize yenik düşmekten korkuyorsanız...
* Sadece diyet işe yaramıyorsa,
* Destek almadan başaramayacağınızı düşünüyorsanız...

Tembelliğe son verin, kilo vermek artık zor değil. Kilo vermeye sadece GOLD Slim küpe takarak başlayabilirsiniz.
Tüm istediğiniz kilo vermekse; iğnesiz akupunktur yönteminin yerine geçen GOLD Slim akupunktur küpesi kullanın. 



İğnesiz akupunkturun yerine tercih edebileceğiniz GOLD Slim akupunktur küpelerini kullanarak kilo sorununuzu çözebilirsiniz... Evde, işde, arabada, trende... her yerde… Fazla kilolarınızdan kurtulmak için GOLD Slim mıknatıslı akupunktur küpelerini kullanabilirsiniz... Siz günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken, GOLD  Slim akupunktur küpelerinizde kilo vermenize yardımcı olacak... Asla kendinizi aç hissetmeyeceksiniz hem de sinirleriniz bozulmayacak.   Artık sizde kilo vermeye sadece küpe takarak başlayabilirsiniz.


İnce bir vücut için,



* Basit,
* Doğal,
* Kanıtlanmış,
* Bilimsel,
* Uzun süreli çözüm!

Peki Nedir GOLD Slim?
GOLDSlim akupunktur manyetik küpesi, mıknatısın etkisi ile kulak akupunktur noktası üzerinde bulunan ve yeme içgüdüsü uyandıran sinir merkezlerini gönderdiği titreşimlerle uyararak yeme arzusunu giderir. GOLDSlim hızlı, güvenli ve etkili kilo vermeye yardımcı olmak için modern tıp tekniklerini birleştirir. Sadece beslenme ve hafif, basit bir egzersiz programı ile kilo vermenize destek olur.

Akupunktur sistemi yüzyıllardır kişilerin ağrılarını azaltmak için tedavi metodu olarak uygulanmıştır. Şimdi, bu akupunktur küpelerinin kilo vermeye yardımcı olduğu keşfedildi. Böylece akupunktur iğne uygulamasının yerine geçerek kilo vermek isteyen insanlara büyük kolaylık sunulmuş oldu.  GOLD Slim şık altın kaplama  küpeleri, kulak akupunktur noktasına, güçlü mıknatısların manyetik dalga ve kuvveti etkisi ile sürekli, yayılan sinyallerle sinirler uyarılır. Yayılan bu titreşimler açlık hissini azaltır.Metabolizmayı hızlandırır. Yağ yakımı sağlar. Böylece kilo verimi sağlanmış olur.
 
Gold Slim Akupunktur Küpe 14k altın kaplama olup, hiç bir alerjik reaksiyona yol açmaz, yan etkisi yoktur, güvenle kullanabilirsiniz!! GOLD Slim Akupunktur küpe 14k altın kaplamadır ve insan vücudunun normal fonksiyonlarını kullanarak kişinin vücudunun kimyasını yeniden oluşturur. Herhangi bir yan etkisi veya tehlikesi yoktur. Akupunktur binlerce yıldır milyonlarca insanın derdine derman olmuş bir yöntemdir . Yüzyıllardır kullanılan akupunktur tedavi metodu, şimdi kilo kaybı için kullanılıyor. Çin'de açık kalp ameliyatı yapılırken herhangi bir anestezi olmadan sadece hastanın ağrısını gidermek için doğal güç olarak akupunktur tedavi yöntemi uygulanmaktaydı. Akupunktur yöntemi açık kalp ameliyatında bile ağrı giderilecek kadar güçlüyse, iştah hissi de rahatlıkla giderilebilir. Yeni teknoloji ürünü GOLD Slim akupunktur küpesi de iğneli akupunktur yöntemi ile aynı etkiyi sağlar.
Muhteşem sonuca iğnesiz uygulama yöntemi GOLD Slim ile ulaşacaksınız. Üstelik GOLDSlim takmaya devam ederek bir daha asla kilolarınızı geri almayacaksınız. Bugün bir çok kişi fazla kilolarından şikayetçi. İstatistiklere göre erkekler günlük kalori ihtiyaçlarının ortalama %35, kadınlar ise %30 fazlasını vücutlarına almaktadır. Sonuçta ise; gut, şeker, kalp, tansiyon, metabolizma bozukluğu gibi bir sürü hastalık meydana gelmektedir. Ortaya çıkan sonuç içler acısı, çocuk yaşta obez hastalar görülmektedir. Bu sebeple diyet yapılması kaçınılmazdır.

Kampanyamızın şartları ise şöyle,
-Kampanyamızı facebook,twitter ve bloglarınızdan herhangi birinde paylaşmak.
-Siteyi ziyaret edip,site adresini yine kampanya duyurumuz gibi paylaşmak.
-İzleyicim olmak.
-Paylaşım linklerinizi ad,soyadla beraber yorum kısmına yazmak.
-Kampanyamız 19 Kasım 00.00 da son bulucak.
-Kargo firmaya ait.3 kişiye 58 TL değerindeki ürünümüz hediye.
 
 
http://balpotusuilemoda.blogspot.com/2010/10/gold-slim-akupunktur-kupe-tam-3-kisiye.html
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder