ANTEPFISTIGI.NET'TEN 3 KİŞİYE BAYRAM HEDİYEMİZ VAR..


ANTEP FİSTİGİ.NET İLE SİZLERE LEZZETLİ BİR BAYRAM SÜRPRİMİZ VAR..

TAM 3 KİŞİ ÇİKOLATA KAPLI FISTIK KAZANACAK..

HEDİYEMİZ..


FİRMAMIZI KISACA TANIYALIM..

  Fıstık işine başladığımda bu işi farklılaştırmak istiyordum.Başardım da,önce antep fıstığını öğüttüm yetmeyince pirinç tanesi şekli verdim, o da yetmedi iç fıstığı rendeledim,doğradım. Bu işe hep değişimle başladım. Fıstığı nasıl değerlendirebileceğimi düşünerek farklı bir açıdan baktım. Şimdi de o güzel antep fıstığını çok detaylı bir şekilde kavurdum, kutuladım. İç fıstığı ise tam tavında derler ya kavurarak nefis bir çikolatayla da kapladım.Fıstığı insanların bir defalık değil her zaman isteyecekleri lezzette hazırlayıp sizlere sunmayı arzu ettim. Ayrıca da çok farklı,çok şık, çok ciddi, çok cici bir ambalaj şekliyle de sizlerin beyenisi için çantalı kutuları tasarladım.Görenlerin,alanların ve yiyenlerin tavsiyeleriyle de çok hoş bir portföy oluşturdum.

İnternetten satış

Bence dünyanın en güzel hediyelerinden biri Antep fıstığı ve çikolatadır.Gene klasik satıcılıkların aksine kendimi bundan 10 yıl önce nette,yani internette buldum ve gönül verip inandım.Çevremdeki insanlar ise o yıllar da bana inanmadılar,güldüler bilgisayardan nasıl bir şey alınır satılır nasıl gönderilir dediler,kesinlikle ve asla onları hiçbir zaman dikkate almadım.Hesap makinesi olmadan ciddi hesapların yapılamayacağı,bilgisayar olmadan firmaların çok güçlük çekeceğini,internet olmadan da ticaretin kesinlikle çok kolay olmayacağını gördüm.O yüzden de kuruyemişçi ve marketlerde satılanların aksine antep fıstıklarını ve çikolata kaplısını internetten çok ciddi ve şık bir ambalajla sizlerin engin hoşgörüsüne sundum.
Şimdilik Türkiye’nin her yerine kendinize,sevdiklerinize,iş yaptığınız kişi veya firmalara,kurumlara hediye olarak da yollayabileceğiniz şık ambalajında nefis bir ürün.
Umarım sizlerle birlikte Antep fıstığı konusunda bir ilke imza atmış oluruz

Gönderim şartları
Gaziantep’ten kargoya verilecek ürününüz şehrimize uzaklığı ölçüsünde İstanbul ve Ankara’ya 1 gün sonra diğer illere ise 1-2 gün içinde ister kendi adresinize isterseniz de ürününüzü hediye etmeyi düşündüğünüz kargo adresine teslim edilir.

Toplu siparişleriniz için telefonumuz
Cep 0532 291 92 09

Firma bilgilerimiz
Ayıntap paz.gıda ltd.şti
Fıstıkçılar sitesi 12 blok no:247
Gatem/Gaziantep

Şirket müdürü
Teoman Yıldırım
Cep 0532 291 92 09
Tel +90 (342) 238 22 11
Fax +90 (342) 238 11 22

Mail info@antepfistigi.net
Online msn turkeyankara@hotmail.com

ANTEP FISTIĞI'NIN FAYDALARI

Yapılan araştırmada, Antep fıstığının kalbi koruduğu, kötü kolesterolü düşürdüğü ve diyabete karşı koruduğu, kilo aldırmadığı ve kansere karşı koruyucu etkisi tespit edildi. Gaziantep Üniversitesi

(GAZÜ) tarafından yapılan araştırmada, Antep fıstığının kalbi koruduğu, kötü kolesterolü düşürdüğü ve diyabete karşı koruduğu, kilo aldırmadığı ve kansere karşı koruyucu etkisi tespit edildi.GAZÜ Tıp Fakültesi Fizyoloji ve Kardiyoloji Anabilim Dalının, GTO ve Aftd’nin katkısıyla 1,5 yıl süren araştırmasında "Antep fıstığının kardiyovasküler hastalıklardaki rolü" belirlendi.Araştırma sonuçlarına göre, doymamış yağ asitleri açısından zengin olan ve kolesterol içermeyen Antep fıstığı kalp sağlığını koruyor. Antep fıstığı damar yapısını düzenliyor ve damarda yüzde 33 oranında genişleme sağlıyor.Her gün 100 gram kavrulmuş Antep fıstığı yenilmesi durumunda kötü kolesterol LDL’nin yüzde 12 oranında düştüğü, kan glukozunu yüzde 10 oranında düştüğü ve diyabete karşı koruyucu olabileceği tespit edildi.Zengin demir, B vitaminleri ve kalsiyum içeriği sayesinde Antep fıstığı kansızlığı önlüyor. Kilo alımına neden olmadığı belirtilen Antep fıstığı, yüksek antioksidan içeriği nedeniyle bazı kanser türlerine iyi geliyor.

Aftd, GAZÜ ile yaptıkları araştırmada Antep fıstığının insan sağlığına faydasını bilimsel olarak ortaya koyduklarını ve çok olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Fizyoloji Anabilim Dalı Başkanı önderliğinde yapılan bu araştırmanın, dünyada birçok tıp dergisinde yayımlandığını bildirdi.

DİYABETE KARŞI KORUYOR

Araştırmanın sonuçları hakkında bilgi veren Aftd, araştırma kapsamında ilk kez Antep fıstığının kan glukozunu düşürücü etkisinin incelendiğini ifade ederek, "Antep fıstığının kan şekerini yüzde 10 oranında düşürdüğü ve diyabete karşı koruyucu etkisi olduğu tespit edildi" dedi.Antep fıstığının demir içeriği yüksek bir gıda olduğuna işaret eden Aftd, ülkemizde kadınlar ve çocuklarda önemli bir problem olan anemiyi (kansızlık) önlediğinin tespit edildiğini, osteoporozun korunmasında, zengin B vitamini ve kalsiyum içeriği ile sağlıklı beslenmenin bir parçası olduğunu belirtti.

KİLO ALDIRMIYOR

Aftd Antep fıstığının yağlı bir gıda olduğunu anımsatarak, şunları söyledi:"İnsanlar kalori alımından ve dolayısıyla kilo alımından endişelenebilir. 100 gram Antep fıstığında 560 kilogram kalori var. GAZÜ tarafından yapılan araştırmada, yüksek kalorili bir ürün olmasına rağmen Antep fıstığının kilo alımına ve yüksek vücut/kitle indeksine neden olmadığı tespit edildi. Yemiş tüketmek açlığı bastırmakta, diğer yiyeceklerin tüketiminin azalmasına neden olmaktadır. Ayrıca yemişlerin yağı depolanmak yerine yakılıyor."

KALBİN DOSTU, KANSERİN DÜŞMANI

Antep fıstığının, Akdeniz diyetindeki doymamış yağ asitlerinden zengin bir gıda olarak kalbi koruyucu etkisi bulunduğunu Aftd, şunları kaydedti. Endotel, kan damarlarının iç yüzünü döşeyen bir yapıdır. Hasarlanmasında insanlarda damar sertliği ateroskleroz ile başlayıp ilerleyici kalp hastalıklarına yol açmaktadır. Biz çalışmamızda Antep fıstığının damar yapısını düzenlediğini ve damar tıkanıklığını engelleyebileceğini ve damarda yüzde 33 oranında genişleme yapabileceği sonucunu bulduk. Bu parametre daha önce diğer kuru yemişlerle yapılan çalışmalara göre çok daha yüksek. Antep fıstığı yüksek oranda doymamış yağ özelliği nedeniyle kötü kolesterol olarak bilinen LDL’yi yüzde 12 oranında düşürdü. Ayrıca, daha önce hiçbir çalışmada düşüşü gözlenmeyen trigliserid değerlerini düşürdüğünü bulduk."Antep fıstığının kalp sağlığı üzerinde hiçbir olumsuz etkisi olmadığı, iyi huylu kolesterolü yükselttiği ve kötü huyluyu düşürdüğünü vurgulayan Aftd, "Ayrıca Antep fıstığı yüksek oranda antioksidan içeriyor. Sadece üzümde ve şarapta bulunan resveratrol antioksidanın, Antep fıstığında yüksek miktarda olduğu tespit edildi. Resveratrolün, bazı kanser türlerine iyi geldiği biliniyor" dedi.

ENERJİ HAPI

Günümüzde kardiyovasküler sistem hastalıklarının önemli sebeplerinden birisinin beslenme alışkanlığı olduğunu ifade eden Aftd, şunları kaydetti:"GAZÜ araştırmasında, Antep fıstığı kardiyovasküler sistem hastalığı riski olanlarda en etkili diyet olabilir deniliyor. Antep fıstığı hem insan sağlığı hem ekonomik değeri açısından çok önemli bir ürün. Özellikle çocuklara günde bir avuç fıstık yedirirlerse hem zeka düzeyine hem fizyolojik gelişimlerine katkı sağlar. Antep fıstığı hiç endişe edilmeden tüketilebilir.’sıkılaştırılmış enerji hapı’ afrodizyak etkisi de unutulmamalı. Dünyada 3-4 ülkede üretiliyor ve bizim bölgemiz Antep fıstığının gen merkezi.

                
                   HEDİYEMİZİ KAZANMAK İSTERSENİZ ŞARTLARIMIZ ŞÖYLE:


      *KAMPANYAYI BLOG YADA FACEBOOK HESAPLARINIZDAN DUYURMANIZ..
      
       * ÇİKOLATALI FISTIK SEVENLER GRUBUNA KATILMANIZ VE ARKADAŞLARINIZA      ÖNERMENİZ..


      *ANTEPFİSTİGİ.NET SİTESİNİ ZİYARET ETMENİZ..

     *DUYURU LİNKİNİZ,AD-SOYAD,MAİL BİLGİLERİNİZ İLE BU POSTA YORUM BIRAKMANIZ  YETERLİ..

         AYRICA KAMPANYAYA KATILABİLMEK İÇİN MUTLAKA BLOGUMU İZLİYOR VE                   FACEBOOK GRUBUMA KATILMIŞ OLMANIZ GEREKLİ..

       KAMPANYAMIZA SON KATILIM 8 KASIM,HERKESE BOL ŞANS..SEVGİLER..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder