RUBYROSE TÜRKİYE VE 2 KİŞİYE HARİKA BİR SET


Süperrrr ötesi bir kampanyayla karşınızdayım.Kampanyamız sonunda 2 kişiye çok güzel bir hediyemiz olucak.Hediyeyi bir kenara bırakıp öncelikle sitemizi ve şirketimizi tanıyalım :)

www.rubyroseturkiye.com firmamız aynı zamanda temsilci kayıt sisteminden oluşuyor.Yani siz bayanlar evde oturmaktan sıkıldıysanız farklı alternatifler arıyorsanız yada daha da çok çevre edinmek istiyorsanız keşke benimde bir işim olsaydı diye düşünüyorsanız; işte size kaçırılmıycak bir fırsat.Rubyrosetürkiye'ye üye olup ürünlerimizi tanıtarak çevrenize satışını yapabilir hatta kendinizede indirimli olarak satın alabilirsiniz.Biz bayanların zaten vazgeçemediği makyajdır ben siteyi ilk gördüğümde içinde zor çıkmıştım.Çok güzel ürünler var bir girip inceleyin derim.Buarada temsilci olmak isteyenler temsilci olmak için öncelikle 75TL ödeyerek içinde hepsi birbirinden güzel,çeşit çeşit ve çok kaliteli bir setinde sahibi oluyor.Bu setin içinde ne mi var buyrun bakalım neler varmış ; Bence bu fiyata bu set değer.İçinde yok yok ne ararsanız var hemde 75TL değerinde,aynı zamanda temsilci olduğunuzda diğer ürünleride indirimli fiyattan alabiliyorsunuz. Satış Temsilciliği Nedir? Kişilerin Ürünleri kendi çevrelerine sattığı ve yüksek kazançlar elde ettiği çalışma yöntemidir.Bireysel Temsilciler ürünlerin fiyatlarını kendi belirler,Bu sayede ne kadar kazanacağınıda kendisi belirlemiş olur. Şimdi gelelim kampanyamıza; Kampanyamız sonunda 2 kişi aşağıda görseli bulunan harika makyaj setini kazanıcak.Setimizin içinde nelermi var?
54 adet far
2 adet ikili aplikatör
4 ton allık
1 adet allık fırçası
2 ton pudra
1 adet ruj
1 adet mascara
Harika bir set değilmi? Şimdi hepinizin içinizden bu set benim olmalı diyorsunuz.Eee bunun için ne duruyorsunuz hemen kampanyamıza katılın.Bakalım şartlar nelermiş ...

**İzleyicim değilseniz izleyicim olmanız,aynı zamanda sağ taraftan face sayfamıda beğenirseniz sevinirim..

**
www.rubyroseturkiye.com buradan sitemize üye olmanız
**Beğendiğiniz bir ürüne yorum yazmanız bunu buradaki yorumunuzda belirtmeniz

**Facebook ve bloğunuzda kampanyamızı görselleriyle duyurmanız

Şartlarımız bukadar.Kampanyamız 15 gün sürecek ve 9 Kasımda son bulacaktır.Kargo firmamıza aittir.Hepinize bol şans ;)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder