Organikturk.com & Jasmin Kampanysı

30 Ekim 2010


ORGANİK TEKSTİL KONUSUNDA BİLİNÇLENMELİYİZ
Organik gıda tüketiminin her geçen gün daha da günümüzde,organik tekstil ürünleri hak ettiği değeri henüz bulamadı. OrganikTurk.com  sizler için hem sağlıklı, hem de üretilirken dünyaya ve doğaya zarar vermemiş ürünleri bir araya getirmeyi hedeflemektedir. OrganikTurk.com'da satılmakta olan tüm ürünler doğal elyaflardan üretilmiştir ve bütün pamuklu ürünlerde, pestisid ya da diğer toksik maddeler kullanılmadan yetiştirildiği sertifikalandırılmış pamuk kullanılmıştır.


BEBEĞİNİZ İÇİN:


EVİNİZ İÇİN:


SİZİN İÇİN:


ORGANİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ NASIL ELDE EDİLİR?
Organik tekstil ürünlerinin ham maddesi organik pamaktur.Yetiştirilmesi esnasında böcek ilacı (pestisid),kimyasal gübre ya da diğer toksik maddelerin kullanmadığı sertifikalar ile kontrol altında alınmış pamuğa organik pamuk diyoruz.


NEDEN ORGANİK?
Tekstil ürünlerde kullanılan pamuk,üretim esnasında kullanınlan böcek ilaçları dolaysıyla en fazla kimyasal içeren tarım ürürnüdür.Böcek ilaçları yıkansa bile pamuk elyafı üzerinde kalır.
Pamuk üretiminde kullanılan kimyasalların pek çoğu ise sinir sistemize zarar veren kanserojen maddelerdir.Üstelik cildimize temas eden maddelerin en az %60'i cilt tarafından emildiğinden ve çocukların ciltleri yetişkinlere göre beş kat daha ince olduğundan çocuklar büyük risk altındadır.
Organik ürünleri ise böcek ilacı,suni gübre ve diğer toksik maddeler kullanılmadan yetiştirilen  pamukttan üretilir.Ayrıca klor içeren ağırtıcılar,kimyasal terbiye işlemleri,ağır metaller içeren AZO boyalar ve ciltte kaşıntı sebep olan formaldehit içermez.Kumaşların boyanması sertifikalı boyahanelerde,doğa dostu boaylar ile yapılır.

 
Şimdi sizlere Türkiye'nin ilk %100 organik sertifikalı OrganicEra® Organik Tekstil markamızı tanıtmak istiyorum. Organicera pamuk kıyafetler böcek ilacı, suni gübre ve diğer toksik maddeler kullanılmadan yetiştirilen pamuktan üretilmiştir. Ürünler klor içeren ağartıcılar, kimyasal kumaş terbiye işlemleri, ağır metal içeren sentetik AZO boyalar içermez. Ciltte kaşıntı, kızarıklık ve astıma sebep olan ve kumaş terbiyesinde kullanılan formaldehit içermediği için alerjik ve kimyasallara karşı hassasiyeti olan bünyeler ve astım hastaları için idealdir. Kullanılan düğmeler,ıtçıtlar ve fermuarlar nikel içermediği için ciltte kızarıklara yol açmaz.


ORGANİCERA ORGANİK BEBEK KIYAFETLERİ:


ORGANİCERA ORGANİK HAVLU KOLEKSİYONU:



ORGANİCERA ORGANİK OYUNCAK KOLEKSİYONU:

FİRMAMIZIN BLOGUMUN TAKİPÇİLERE BİR SÜRPRİZİ VAR

Organikturk.com ile yaptığımız yeni kampanya sonucunda çekilişle tam 4 kişi 

KATILIM ŞARTLARI:
 2- Facebook grubuna katılmak 
ve arkadaşlarınızı davet etmek.
3-  Ürünlerden en az 1’ini facebook profilinizde paylaşmak 
ve katıldığınıza dair yorum burda yazmak.
Kampanyamız 1 ay sürecek ve 30 Kasımda son bulacaktır.

 ÇEKİLİŞ FİRMA TARAFINDAN YAPILACAK.
Organikturk.com'a ve Nur Hanıma katkılarından dolayı 
sonsuz teşekkürlerimi sunarım...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder