TabLocu.com'dan BENZERİ OLMAYAN BİR KAMPANYA ! SANAT HEDİYE EDİYORUZ !




       Farkımız Ne ! Farkımız Sanat ! Farkımız Emek ! 

 Evet yanlış duymadınız arkadaşlar sanat hediye ediyoruz.El emeği göz nuru ürünlerimizi alabilmeniz için size 150 TL hediye çeki veriyoruz...

 Sanat denildiği zaman ilk aklıma gelen sitelerden birisidir TabLocu ! Geçtiğimiz ay yeni evim için tablo alacağım bir site ararken rastladım buraya.Diğerlerinden farkını ayırt etmek çokta zor olmadı.Farkı şuydu; Çoğu sitede postere çerçeve eklenmiş tablolar,canvas adı verilen baskı çalışmaları yada makina boyaması ürünler vardı.Şimdi bi düşünün hangisi daha hoş geliyor kulağa?.Tablo almak için belli bi miktar para harcayacağız ama neden bu ürün el emeği ve bu işe yıllarını vermiş ressamların ürünleri olmasın?.

 İşte sitemizdeki dev sanat eserlerimiz !!!!!!!!!


  İşte Buda Benim Favorim



"Piyasada ki baskı türevleri ürünleri bilirsiniz, birçoğu canvas tablo, poster..vb olarak lanse ediliyor ve baskı ürünler süslü cümleler ile yüksek fiyatlara pazarlanabiliyor, ancak Tablocu.com da ki tablolar tamamiyle ressamlar tarafından yapılan hakiki el emeği yağlıboya tablolar ve bu el emeği ürünler üstelik neredeyse bu baskı ürünler ile aynı fiyatta satılıyor :), bence büyük bir hizmet.."

       
 

      -----------------------------------------------------------------------------------------------------

    KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 


* http://www.facebook.com/pages/Izmir-Turkey/TablocuComtr-Online-Modern-Sanat-Galerisi/184029332092?ref=ts&v=wall 

   facebook sayfamızı beğenin ve arkadaşlarınıza önerin

* bizden bahsedin ! kampanyamızı blog,facebook gibi araçlarda duyurun ve duyuru yaptığınız alanın linkini buraya bırakacağınız yoruma ekleyin.

                   Kampanyamız 1 ay süre ile devam edecek ve 1 kişiye sitemizde harcayabilmek adına 150 tl hediye çeki verilecektir.Bol şans.(1 kasım)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder