Makdis.com & Jasmin Kampanyası

23 Ekim 2010


BALIN ŞİFASI CİLDİNİZDE, BİNBİR ÇİÇEĞİN GÜZELLİĞİ YÜZÜNÜZDE!
Bal, binlerce yıldır insanoğlunun dertlerinin şifasıdır. Balın cilt üzerindeki mucizevi etkisi bilinen bir gerçektir. Bugüne kadar sayısız kozmetik ürününde bu şifa kaynağından faydalanılmıştır. 
Ancak en temel soru kullanılan balın gerçek ve doğal bal olup olmadığı ve ürünlerin karışımındaki orandır. İşte Sevva Naturel bunun farkında olarak üretiminde müdahil olduğu ve denenmiş doğal balı kullanmaya özen göstermiştir. Sevva Naturel'in üretimde kullandığı bal Iğdır'ın bitki örtüsü zengin kırsal bölgelerinde üretilmiştir.












ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
    * Yüksek kalitede, gerçek organik baldan, sızma zeytinyağı, shea butter, gliserin ve diğer destekleyici karışımlarla hazırlanmış çok etkili  bir krem.
    * Kadın, erkek, genç yaşlı herkes için, elde, yüzde ve vücutta kullanılabilir.
    * Kullanılan balın tamamen doğal, şekersiz ve bitki zenginliği yüksek kırsal alanlardan temin edilmiş olmasına özellikle dikkat edilmiştir.
    * Kesin ve %100 olarak doğal olduğu saptanmış bal kullanılmaktadır.
    * Ürünümüz İSO 9001 ve İSO 2000 sertifikalı tesislerde el değmeden üretilmektedir.
 
SEVVA NATUREL BAL KREMİNİN EN BELİRGİN ETKİLERİ:
Sevva Naturel Organik Bal Kremi ciltte devrim denilecek önemli bir değişimin başlangıcı olabilmektedir. Bu sizin cildinizin ne kadar sorunlu ve bakıma muhtaç olmasıyla alakalıdır. Ancak en bakımlı cildin bile bu üründen alabileceği çok şeyler olabilir. Ürünün cilt üzerindeki önemli etkilerini üç ana başlıkta sıralayabiliriz:
*Yenileyici ve gençleştiricidir.
(Balın cilt üzerindeki yenileyici ve besleyici özelliği bilinen bir gerçektir.)
*Ciltte kuruluğu kesin çözümdür.
(Bal ve formülümüzdeki diğer unsurlar kuruluğa tam bir çözüm sunuyor.)
*Cildi canlandırır.
(Ürün kılcal damarları harekete geçirir ve ciltte zor hissedilen bir pembeleşme meydana getirir.)


DOĞAL SAF BALDAN ÜRETİLDİ
Sevva Naturel Bal Kremi Iğdır'ın bitki örtüsü yönünden zengin ve ekolojik yapısı bozulmamış kırsal bölgelerindeki arıların ürettiği balı kullanmaktadır. Kullanılan balın saf doğal bal olduğu konusunda en küçük bir tereddüt söz konusu değildir. Hatta bu balın üretimi Sevva Naturel'in müdahele ve denetimi dahilinde gerçekleşmiştir diyebiliriz.

YÜZ MASKESİ YERİNE KULLANIN
Sevva Naturel Bal Kremini gece yatarken kullanın, sabahleyin yüzünüzü yıkadığınızda iyi bir yüz maskesi kullanmış gibi tertemiz ve pırıl pırıl bir yüzle karşılaşacaksınız. Denediğinizde bunu kolaylıkla hissedecek ve onaylayacaksınız.

DAHA CANLI YÜZ GÖRÜNTÜSÜ
Bal kremi özellikle balın etkisiyle ciltteki kılcal damarları harekete geçirir ve yüzünüzde çok hafif bir pempeleşme ve canlanma rengi oluşur. Özellikle aşırı beyaz va renksiz yüzlerde bunu daha kolay hissetmek mümkon olabilir. Ancak unutmayalım ki her ciltte aynı etki aynı düzeyde gözlemlenemeyebilir.

BİNLERCE BİTKİNİN MUCİZEVİ ETKİSİ BİR ARADA!
1 kg bal üretebilmek için 40 bin arı 6 milyona yakın çiçek dolaşıyor. Sevva Naturel kullandığı balın üretimini bizzat denetlediği için alacağınız kremin aslında yüz binlerce çiçekten toplanan bir şifa kaynağı olduğundan emin olabilirsiniz. Her bitkinin, her çiçeğin insan cildi üzerinde çeşitli etkileri faydaları var. Peki ya binlerce çiçeğin arının eşsiz üretim sanatıyla bir araya gelmiş haline ne demeli? Cildinizi bu mucizeden mahrum etmek ister misiniz?

KRALİÇE KLEOPATRA'NIN GÜZELLİK SIRRI!
Bal, binlerce yıldır insanların cilt bakımı ve makyaj için kullandığı bir doğal kaynaktır. Mısır Kraliçesi Cleopatra'nın güzellik sırları arasında anılan en önemli ürünlerden biri olarak baldan bahsedilmektedir.Mısır'ın büyük kraliçesi ve son Firavun olan Cleopatra güzelliği ile efsaneleşmiş bir kadındı. O kadar ki Rum Sezarını kendine aşık etmişti. Cleopatra'nın güzelliğinin sırları sürekli konuşulmuştur. İşte Cleopatra'nın yüz ve vücut güzelliği için kullandığı en önemli bakım malzemelerinden biri bal olarak biliniyor.
ONLARCA ÜRÜNE SON!
Cildinizin sağlıklı ve güzel görünmesi için çeşit çeşit kimyasal bazlı üründen kurtulup, uzun vadede sizi her gün daha genç ve güzel gösterecek bir tek krem kullanmak istemez misiniz? Cildinizin bakımını tek başına üstlenmek için Sevva Naturel Bal kremine şans tanıyın.

AYAK VE ELLERİNİZDEKİ SORUNLAR İÇİN DE İDEAL!
Çatlayan eller ve ayaklar için çok uygun ve etkili bir bakım ürünü. Çok zaman almadan cildinizin yumuşayıp iyileştiğini gözlerinizle göreceksiniz. Kabuklanan eller ve ayaklar, sertleşen deri .. artık sorun olmayacak. SEVVA KREMİ TÜM VÜCUDUNUZDA GÜVENLE KULLANABİLİRSİNİZ!

CİLDİNİZİN GÖZENEKLERİ ŞİFAYLA DOLSUN!
Arının binbir çiçekten topladığı her damlası şifa çiçek özlerinden ve polenlerden oluşan mucize bal, cildinizin gözeneklerini şifa ile dolduracak. Suni nemlendiriciler, geçici parlaklaştırıcı ve beyazlatıcılar değil, gerçek bir mucizeyle cildinize gerçek bir çözüm sunun. Unutmayalım ki hiçbirimizin yedekte ikinci bir cildimiz yoktur!


Ürünümüzü sitemizden veya telefonla ( 0212 659 33 99 ) sipariş verebilirsiniz.

http://www.makdis.com/site/page.asp?dsy_id=48718 
http://www.balkremi.net/

Firmamız bu mucize kremini 2 kişiye hediye edecek.
Katılım şartları:
1- Makdis.com ve Balkremi.net  siteleri ziyaret etmek
2- Facebook Sevva Naturel Organik Bal Kremi sayfasını beğenip arkadaşlarınıza önermek
3-Kampanyayı facebook veya blogunda duyurmak
ve katıldığınıza dair yorum bırakmak.
Kampanyamız 7 kasımda son bulacak.
Çekiliş firma tarafından yapılacak.

NOT:KARGO KAZANANLARA AİT.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder