02 Aralık 2010 Perşembe

Venüs Kadını & Dottor Ciccarelli Kişisel Bakım Ürünlerinden Tam 9 Kişiye Hediyelerimiz Var (02-15 Aralık)


Merhaba arkadaşlar yeni bir kampanya ile yine yılbaşı öncesi sizlere çok güzel hediyelere sahip olma şansı sunuyoruz.

Eminim hepimiz kişisel bakımımıza herşeyden fazla özen gösteriyoruz.

Bunu yaparken de hasas cildimize,temas eden ürünlerin güvenilir,kaliteli,DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ ürünler olmasına dikkat etmemiz lazım.

Şimdi size tanıtımını yapacağım firmamız her türlü kişisel bakımımızda kullanabileceğimiz kaliteli,güvenilir, zengin çeşitleriyle güvenle kullanabileceğimiz ürünlere sahip bir firma.

http://www.dtciccarelli.com/
















Bu güzel kampanyayı sizlerle bulışturmamı sağlayan Farmaceutici Dottor Ciccarelli firmamızın tanıtımına geçiyorum.

1821 YILINDAN BERİ KALİTE VE GELENEK

Farmaceutici Dottor Ciccarelli’nin ilk 1821 yılında açılmış olan eczanesi, bugün hala orjinal ve güçlü geleneğinden ödün vermeyen, kurucuları İtalyan olan bir şirkettir.
Etik kurallarını, tüketicinin ihtiyaçlarını, tüketiciye olan saygısını ve her geçen gün tartışmasız yüksek kalitesini doğal içerikleriyle korumaktadır.
Ahlaki ilkelere sımsıkı bağlılık, tüketiciye ve onun problerine saygı, içerikleri iyi seçerek uygun bir fiyatta ürünü sunmak ve daima en yüksek kalitede olmak Dottor Ciccarelli’nin Geleneğine ve Kalitesine olan saygısıdır.
Farmaceutici Dottor Ciccarelli yıllardır pazardaki varlığını büyüyen ve genişleyen kişisel ve hijyen bakım ürünlerini, yasal gerekliliklerine uygun olarak titizlikle gerçekleştirir.
Kalite fiyat oranına göre ürünlerini eczanelere satar. 1970’lerde süpermarketlerde de gelişimi gösteren ilk İtalyan şirkettir.
Bugün ise, tüm satış kanalında lider durumdadır.
Eczanelerde Dottor Ciccarelli Ayak Bakım Serisiyle, S.O.S Kişisel Bakım ürünleriyle ve Pasta Del Capitano Ağız ve Diş Sağlığı Serileriyle satışını gerçekleştirmektedir.
Farmaceutici Dottor Ciccarelli her geçen gün stratejik bir firma olma özelliğini ve marka bilinirliğini korumaktadır.
Şirketimizin her gün süren ve yıllardır artan başarısının temelinde kalite ve teknolojik yeniliğin gelenek ile birleşmesi olduğunu biliyoruz.
Şimdi Ürünlerimizi Tanıyalım.

PASTA DEL CAPITANO AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

100 Yıllık Gülümseme100 YILLIK GÜLÜMSEME
Pasta Del Capitano ağız ve diş bakım serisi ürünleri 1905 yılında lansmanı yapılmış, İtalya’nın en ünlü ürünleri arasında yer almaktadır. 100 yılı aşkın süredir varlığını kaliteden ödün vermeden sürdürmektedir.
Pasta Del Capitano ağız ve diş bakım ürünleri Ciccarelli Araştırma Laboratuarlar’ında formüllendirilmiş ve test edilmiştir. Teknolojik yenilik ile geleneği eşleştirilerek kaliteli ürünler ortaya çıkaran Farmaceutici Dottor Ciccarelli firması ağız hijyenine de ayrıca önem vermektedir.
Pasta Del Capitano’nun geniş ürün yelpazesinde DİŞ MACUNLARI, AĞIZ TEMİZLEME SULARI ve DİĞER AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ bulunmaktadır.

DİŞ MACUNLARI

ACTION A,C,E VİTAMİNLİ DİŞ MACUNU
A,C,E vitamin kompleksleriyle zenginleştirilmiş bu diş macunu hücrelerin yenilenmesine, diş eti dokusunun korunmasına, dişlerin güçlenmesine, diş ve diş eti yaşlanmasına karşı direnmeye yardımcı olur. 75 ml.
OX-ACTIVE BEYAZLATICI DİŞ MACUNU
Eureco H.C. aktif oksijen içeren bu diş macunu, dişleri sadece beyazlatmakla kalmaz, antibakteriyel etki sayesinde bakterilerin temizlenmesine yardımcı olur. Doğru kullanımda, uzun süren koruma. 75 ml
ORJİNAL ANTİBAKTERİYEL DİŞ MACUNU
Özellikle hassas diş etleri için ideal olan bu diş macunu, diş taşlarının oluşumuna karşı, diş minesinin korunmasında ve güçlendirilmesinde yardımcıdır. 75 ml
DİŞ TAŞI VE ÇÜRÜK ÖNLEYİCİ DİŞ MACUNU
İçeriğinde bulunan Triklosan ve iki Fluorid tuzu, diş çürümesine karşı koruma sağlamasında, diş minesinin güçlenmesine ve diş taşlarının oluşumunun engellenmesinde yardımcıdır. 75 ml
ANTİ TARTAR SMOKERS DİŞ MACUNU
Nane kokulu bu diş macunu, dişlerin ve diş etlerinin derinlemesine temizlenmesi için üretilmiştir.diş minesinin korunmasına ve güçlenmesine tartar oluşumunun engellenmesine yardımcı olur. 75 ml
BİTKİSEL ANTİ TARTAR DİŞ MACUNU
Diş çürümelerine ve diş taşlarına karşı etkili olan ve içeriğinde dört doğal bitki ekstreleri içeren jel formüllü diş macunudur. Sakinleştirici, dokuları onarıcı ve kan dolaşımını ayarlayıcı özellikleriyle koruma ve hijyen sağlar. 75 ml

AĞIZ TEMİZLEME SULARI

AĞIZ TEMİZLEME SUYU ANTI PLAK
Alkol içermeyen, nazik formülü ile kullanımı kolay ağız yakmayan bu ağız temizleme suyu tüm aile için kullanımı keyifli bir diş ve ağız hijyen ürünüdür. Bakterilerin oluşumunu engellemeye ve oluşmuş plakların yok edilmesine yardımcı olur. 400 ml
AĞIZ TEMİZLEME SUYU SENSITIVE
İçeriğindeki Propolis aktif maddesi sayesinde diş dokularında doğal bir antibakteriyel etki sağlamada ve kanamayı durdurucu özellikleriyle diş etini korumaya yardımcı olur. Diş minesinin korunmasında ve çürükleri önlemede yardımcıdır. 400 ml

DİĞER AĞIZ BAKIM ÜRÜNLERİ

FRESCO AĞIZ SPREYİ
Gaz, alkol ve şeker içermeyen bu ağız spreyi, nefesin tazelenmesinde ve özellikle yemeklerden sonra ağızda oluşan istenmeyen kokuların giderilmesinde yardımcıdır. Taşınabilir boyutu ile çantada ve cepte kullanılabilir. 15ml
OX ACTIVE DİŞBEYAZLATMA SİSTEMİ
İki hafta düzenli kullanım sonucunda, dişlerin beyazlamasına yardımcı olur. İçeriğindeki Eureco H.C organik maddesi, dişlerin direkt etki sağlamasında ve dişlerin üzerinde oluşan lekelerin giderilmesinde yardımcıdır. 50ml

*Bu uygulama 6 ayda 1 yapılır.

S.O.S Kişisel Bakım

SAĞLIĞINIZ VE BAKIMINIZ İÇİN...
Cilt, dudak ve tırnaklar her gün dış ajanlar tarafından saldırıya uğruyor. Güzellik açısından onlara dikkat etsek de aslında sağlığımız açısından da korunmaları gerekmektedir.
L’Officinale Del Dottor Ciccarelli S.O.S ürün serisi cilt, dudak ve tırnaklarda oluşan problemlerin yardımına koşuyor.

S.O.S TIRNAK YEME ÖNLEYİCİ
Çocukların ve yetişkinlerin tırnak yeme alışkanlığını durdurmayı ve çözmeyi amaçlayan bu jel, içeriğindeki acı tat ve özel doğal maddeler sayesinde düzenli kullanım sonrasında tırnakların yapısını güçlendirerek tekrar büyümelerini sağlar. 10ml.
İçerik: Equiseto – Biotin(Vitamin H) – Panthenol(Provitamin B5) – Chitosane – Bitrex – Capsicum Annuum.
Tırnakları güçlendirmeye, korumaya ve hücre yenilenmesine yardımcı olur.
Kullanımı: Günde birkaç defa, ellerinizi yıkadıktan sonra jeli fırçalı uygulama sistemi ile tırnaklarınıza ve etrafına uygulayınız.
DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.

S.O.S TIRNAK GÜÇLENDİRİCİ
Zayıf el ve ayak tırnakların üstesinden gelmek ve korumak için doğal, etkili bir solüsyondur. İçeriğindeki doğal aktif özellikleri sayesinde tırnak yapısının güçlenmesini, korunmasını ve esneklik kazanmasını sağlar. 10ml.
İçerik: Equiseto – Biotin(Vitamin H) – Panthenol(Provitamin B5) – Chitosane.
Yapılan klinik testler sonucunda, iki hafta sonra tırnağın düzgün, pürüzsüz ve parlak hale gelmesine yardımcı olur.
Kullanım: Fırçalı uygulama sistemi ile kullanışlı bir şeffaf tüp içerisinde sunulmaktadır. Günde sabah ve akşam ellerinizi yıkadıktan sonra el ve ayak tırnaklarınıza uygulayınız. Bakıma en az 1 ay devam ediniz ve 3 ayda bir tekrarlayınız.
DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.
SkinSave, Kebere, Zeytin ve Dikenli Armut’tan elde edilen doğal aktif maddelerin karışımıdır, Akdeniz aktif içerikleriyle sinerji sağlar.

S.O.S DUDAK BALSAMI
Yatıştırıcı ve koruyucu etki 1 formülde kombine edilmiş yenileyici dudak balsamıdır. 5.5ml.
İçerik: Kebere – Zeytin – Dikenli Armut – Virgin Beeswax (Balmumu) – Allantonin – Vitamin E
Besleyici, yumuşatıcı ve koruyucu özellikleri ile 2 hafta süreyle her gün kullanım sonrasında dudak derisinde gelişme göstermektedir.
DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.
S.O.S BAKIM KREMİ
Kızarıklığı, yanmayı ve kaşıntıyı azaltmaya yardımcı olur.
  • Böcek Sokması
  • Cilt döküntüleri
  • Yanıklar
  • Dermatit
  • Tıraş/Epilasyon kızarıklıkları
Kortizon ve antihistamin içermez. 25 ml.
İçerik: Kebere – Zeytin – Dikenli Armut – Lipex L Sens (Shea yağından alınır.) – Rhamnosoft – Betaine
Doğal içerikleri ile yumaşatıcı, nemlendirici ve yatıştırıcı etkiler göstermektedir.
DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞTİR.


DOTTOR CICCARELLI AYAK BAKIMI

Ayağınıza Sağlık

Dottor Ciccarelli Ayak Bakım ürünleri, eczacılık çalışmalarının ve araştırmalarının sonuçlarını kapsayan ETKİLİ, GÜVENLİ ve DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ ürünlerin sıklıkla oluşan ayak problemlerini engellemek ve çözmek için tasarlanmıştır.

Nasır Giderici ve Koruyucu Bakım Ürünleri: Ayaktaki nasırları ve sertleşmiş bölgeleri engeller, korur ve yok etmeye yardımcıdır.
Ayak Bakım Ürünleri: Ayakları, ayak bileklerini ve bacakları rahatlatmada ve nemlendirmede yardımcıdır. Terlemeyi dengeler, kötü ayak ve ayakkabı kokularını engelleyerek yok eder.
Silikon Ayak Sağlığı Ürünleri: Alışılmamış ayak problemlerini engelleyerek, korur ve bakımını yapar.

Evettt gelelim kampanyamıza;
Kampanyamıza katılan üyelerimizden çekiliş ile belirleyeceğimiz tam 9 kişiye kişisel bakım ürünlerimizden hediye edeceğiz.
Hediye edeceğimiz ürünler;

3 kişiye Pasta Del Capitano Beyazlatıcı Diş Macunu

3 kişiye S.O.S Dudak Balsamı

3 kişiye Timodore Topuk Çatlak Kremi

Olmak üzere toplamda 9 kişi DERMATOLOJİK OLARAK TEST EDİLMİŞ bu güzel ürünlere sahip olacak.Bunun için hepimizin bildiği küçük şartlarımız var.

-Ciccarelli sitesini incelemeniz ve kendi blogunuzda ya da facebook hesabınızda kampanyamızı yayınlamanız.

-Ciccarelli facebook sayfasını beğenmeniz ve bunu özellikle rica ediyor ve belirtiyorum arkdaş listenizden önerebildiğiniz kadar arkadaşınıza sayfamızı önermeniz. http://www.facebook.com/dtciccarelli?v=wall
-Son olarak şartları gerçekleştirdiğinize dair yorumunuzu buraya ad-soyad ve mail adresiniz ile birlikte yazmanız.

Ayrıca firmamız kendi facebook sayfasında bir kampanya daha yapıyor.Dilerseniz ona da katılarak şansınızı 2'ye katlayabilirsiniz.:)

Toplamda 15 kişi hediye kazanacak.

Evet hepsi bu kadar.Kampanyamız 15 Aralık 2010 tarihinde sona erecektir.

Bu güzel kampanya için Pınar hanıma ve Dottor Ciccarelli firmasına teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder