EN İYİ MARKALAR SADECE SİZİN İÇİN BURADA

02 Aralık 2010 Perşembe

YENİ YIL PARFÜMÜNÜZ KOZLAB KOZMETİKTEN...

Sevgili dostlarım yeni bir kampanya ile karşınızdayım. Bu kampanyamızda bizlere destek veren kozlab kozmetiğe ve de gamze hanıma teşekkür ediyorum. Kampanyamıza ve de hediyelerimize geçmeden önce bu güzel firmamızı bir tanıyalım.

Kozlab kozmetik
İnsanlar yüz binlerce yıldır bitkilerin, yağların ve iksirlerin iyileştirici ve güzelleştirici özelliklerinden yararlanmışlardır. Bu bitkilerle tedavi olmuşlar ve hayatta kalmışlardır.
Doğal yaşam anlayışı, nesilden nesile aktarılarak bugünlere gelmiş ve günümüzde bir yaşam stili halini almıştır. Doğal ürünler tüketmek, doğal kozmetik malzemeleriyle kişisel bakımlarımızı yapmak, gıda takviyeleriyle alamadığımız vitamin ve mineralleri alarak yaşamak... Bunların hepsi doğal ve sağlıklı yaşam için vazgeçilmez unsurlardır.
Doğal kozmetik, doğadaki etken maddeler yardımıyla insan vücudunun bakımı ve güzelliğini amaçlar. Bu ancak cilde ve çevreye dost hammaddelerle sağlanabilir. Doğal kozmetik, doğal cilt fonksiyonlarımıza yardım eder ve canlandırır. Yumuşak ve doğal bir bakım sağlar ve böylece her yaştaki cildin sağlıklı kalmasına yardımcı olur. Doğal kozmetik, vücut – ruh uyumunu canlandırır.
Yaşamın kaynağı olan doğa, bize sağlıklı ve uzun bir hayat sürebilmemiz için gerekli her şeyi sunmaktadır. Önemli olan, sunulanın farkında olmaktır. Çözüm, organik doğallıktır.   
Bu felsefeden yola çıkan KOZLAB, 2007 yılında insanları mutlu edecek ve kendilerini iyi hissetmelerini sağlayacak "Doğal Yaşam ve Sağlık Ürünleri"nin üretimi ile faaliyete başlamıştır. Temel felsefesi insanların kendilerini güzel ve sağlıklı hissetmelerine faydalı olabilecek ürünler üretmek olan KOZLAB, yatırım aşamasında modern laboratuar altyapısı ve ekipmanları ile Ar-Ge faaliyetlerine büyük önem vermiştir. Üretim faaliyetlerine başlamadan öce sürdürdüğü 10 yıllık Ar-Ge  çalışmaları sonucunda geliştirdiği ve ürünlerinde "polifenol özütü" nü Türkiye’de ilk olarak kullanmıştır. KOZLAB, bütün ürünlerinde polifenol den gelen doğal sağlığı ve güzelliği sizlere sunmaktadır.
KOZLAB, üretim, depolama ve laboratuar koşullarının G.M.P. kurallarına uygun olmasına önem vermekle birlikte, çalışanların sağlığı ve çevreye duyarlılığına olan hassasiyetlerini de göz önünde tutarak aşağıdaki belgeleri almayı başarmıştır.
  • DERMATEST "VERY GOOD" CERTIFICATE
  • DERMATEST " SAFETY ASSESSMENT CERTIFICATE"
  • GMP (İyi Üretim Uygulamaları)
  • ISO 9001:2000
  • TS 18001-OHSAS 18001
  • ISO 14001:2004
  • Chelab Not Irritating Sertificate

Vizyonumuz ;Tüm Dünya İnsanlarının Kullanabileceği Ürünler Üretmek, Ulusal Lider ve Global Kurum Olmak

Misyonumuz ;

İnsanlığa Faydalı Olmak
Herkesin Kullanabileceği Orijinal Ürünler Üretmek
Koşulsuz Memnuniyet Sağlamak

KOZ-LAB ;
Tüm Dünya İnsanlarının Kullanabileceği Ürünler Üretmek, Ulusal Lider ve Global Kurum Olmak
İnsanlığa Faydalı Olmak
Herkesin Kullanabileceği Orijinal Ürünler Üretmek
Koşulsuz Memnuniyet Sağlamak
Dürüstüz
Şeffafız
Pozitifiz
Olaylar ve kişiler karşısında adil, eşit ve objektifiz
Soruna değil, çözüme odaklıyız
Değişimin gelişim için fırsat olduğuna inanıyoruz
Kişi, çevre ve toplumsal değerlere duyarlıyız
Birbirini tamamlayan destekleyen,geliştiren ve başarılı bir takımız.

SİZLERLE BERABER AİLEMİZİ BÜYÜTÜYORUZ !!!





Gelelim kampanyamıza
Kampanyamız sonunda 1 kişi bay 1 kişide bayan parfümü toplamda 2 kişi hediye kazanacaktır
Kampanya şartları
1-facebookta arkadaş olarak eklemeniz vede arkadaşlarınıza önermeniz kaç arkadaşınıza önerdiğinizi burada belirtmeniz  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001506331472
2-twitterde izlemeye almanız
3- kampanyamızı duyurup buraya linkleriyle birlikte yorum olarak bırakmanız
4- izleyicim olmanız
son katılım 27 Aralık 10
bol şans ….

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder