gonlumunpenceresi


SİHİRLİ MESAJLI KONSERVE hediye ediyorum;

Hediyedenizi.com iş birliği ile hazırladığımız kampanya koşullarından önce firmamızı tanıyalım;
Hediyedenizi.com , ofisinizden hatta evinizin konforundan ayrılmadan, saatlerce yorulmanıza gerek kalmadan, sevdiklerinize zevkle hediye seçip göndermenizi kolaylaştıran, güvenli bir İnternet mağazasıdır
Hızlı ve modern alt yapısı sayesinde binlerce ürünü birkaç dakikada fiyata, konuya, duruma ve yaş aralığına göre eleyip, kısa zamanda sıra dışı sürprizler hazırlamanıza yardımcı olur ve beğendiğiniz o güzel hediyeyi tam zamanında yerine ulaştırır.
Dünyada hızla yayılan bu alışveriş türünü size ülkenin en güçlü bankalarının güvenlik sistemleriyle(örneğin kredi kartı numaranız bankadan başka kimse tarafından görülmeden) ulaştırıyoruz. Ayrıca hediyedenizi.com diğer bütün kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmamayı ve kimseye satmamayı kesinlikle garanti eder.
Bütün bunları yaparken en belirgin ve üstün hedefimiz ise sizin en memnun şekilde aradığınız O hediyeyi bulmanızı sağlamaktır.

SİHİRLİ MESAJLI KONSERVE ( Canım Annem & Seni Seviyorum), İçinden Çıkanı Görünce Anneniz Çok Şaşıracak!!!
Birgün birisi size bir KALP hediye edeceğini ama bu KALBİ sulayıp büyütmeniz gerektiğini söylese üstüne üstlük suladığınız ve yeşillenip büyüttüğünüz KALBİN içinden çıkan Fasulyenin üzerinde gizli bir mesajın yazdığını söylese ne yapardınız? Herhalde şaka yapıyor deyip güler geçerdiniz, oysa sevgilinizi , dostlarınızı, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi Sihirli Mesajlı KALP ile şaşırtabilirsiniz.

KAMPANYA KOŞULLARIMIZ
beni izlemeye alıyorsunuz
sayfalarımıza katılıyorsunuz
*http://www.hediyedenizi.com/ sitemize üye olup beğendiğiniz ürünün linkini buradaki yorumunuzda belirtiyorsunuz.
*Son olarakta kampanyamızı facebook veya bloğunuzda duyurup duyuru linkini yorumunuza ekliyorsunuz.
Kampanya süresi 1 ay sürecek ve 2 kişiye hediye veriyoruz
kargo firmamıza ait
HEPİNİZE BOL ŞANSLAR DİLİYORUM

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder