Renkli Bahcem

Tish-O İşbirliğiyle İlk Kampanyam!

Merhaba arkadaşlar ilk kampanyam ile karşınızdayım :) Büyük bir seviçle kampanyamı tanıtıyorum sizlere. İlk kampanyamın Tish-O ile olması ayrıca mutluluk verici :). Dilerseniz önce firmamızı tanıyalım...
Tish-o", Demal Teksitl Ltd . Şti' nin tescilli markasıdır. Demal Tekstil Ltd Şti, 1989 yılından bu yana onlarca ülkeye tekstil ürünleri imalatı ve ihracatı yapmaktadır.

Şirketimiz, 2006 da başlayan ar-ge çalışmaları neticesinde, birçok kişinin hayal dahi edemediği bir proje olan, Türkiye'nin ilk online tasarım markası "tish-o" yu 2007 yılı başında Türkiye'ye kazandırmıştır.
"tish-o" nun ürünlerinin tamamı fabrikamızda imal edilmekte ve basılmaktadır. Bu anlamda, "tish-o", imalat deneyimi olan ve imalat ve baskıyı kendi bünyesinde gerçekleştiren sadece Türkiye değil, Dünya'daki tek markadır. Yani aldığınız her bir ürünün ham iplikten başlayarak, örülüp kumaş haline gelmesi, boyanması, kesim ve dikim işlemleri, basılmış ürün olarak elinize gelinceye kadarki bütün işlemler bünyemizde gerçekleşmektedir.

Profesyonel bir ekip ve titiz bir çalışmanın sonucu oluşturulan ve uzun soluklu bir proje olan "tish-o", önce Türkiye'de, sonra bölgemiz coğrafyasında ve daha sonra Dünya'da ülkemizi temsil edecek iyi bir marka olmayı hedeflemektedir. 1 yıldan fazla ve onlarca ülkede araştırmalar yapılarak gerçekleştirilen altyapı çalışmalarımız tamamen bu hedefimize ulaşmak için markamızı sağlam temeller üzerine kurmamıza imkan vermiştir. Ülkemizde şu an ulaştığımız marka bilinirliği, bize hedefimize ulaşmanın zor olmadığını göstermiştir.

Yine bu araştırmalar sonucu Türkiye'ye getirdiğimiz "Nefes Alabilen Baskı" yöntemi çok beğenilmiştir. Bu nedenle ki "tish-o" giyenler, başka marka baskılı bir ürün giyemeyeceklerini dile getirmektedirler.

Marka ismi, logosu, maskotu olan köstebeği, kalitesi ve yaptığı etkinlikler ile birçok kişinin favorisi olan sevimli markamız "tish-o" , her gün bünyesine ünlüler de dahil olmak üzere birçok yeni kişiyi katmaktadır.

Ülkemize getirdiği bu yenilik ile "tish-o", kısa zamanda yazılı ve görsel medyanın ilgi odağı olmuş ve birçok görsel ve yazılı medyada haber yapılmıştır. (Tv8, CnnTürk, Cnbc-e, SkyTürk, TRT1, Milliyet, Bluejean, Heygirl vs. ve çok sayıda yerel medya )

"tish-o", hızını artırmaya, kaliteli hizmet ve ürünler sunmaya devam edecektir. Şirketimizin sahip olduğu yılların deneyimi ile birlikte, "tish-o" ya aşık genç bir ekip olarak, "tish-o" yu kendimizce belirlediğimiz "literatürden t-shirt, sweatshirt gibi kelimeleri çıkarmak ve basılı olan her ürünün artık "tish-o" olarak ifade edilmesini sağlamak" hedefine ulaşmak için çalışmalarımıza daha sıkı şekilde devam edeceğiz.
Tv ve gazete haberleri için tıklayın!


Gelelim kampanyaya katılmak için şartlarımıza;
 HEDİYEMİZ


Gerekli kontroller Tish-O ekibince yapıldıktan sonra yapılacak çekilişle 1 kişi Tish-O dan kendi tasarımı olan  tişört kazanacaktır.
**Kargo ücreti firmaya aittir!

Ünlülerin Tish-O 'ları :)
                                                              
                                                   
                 OsmanTan Erkır - Barış İşareti
Ata Demirer - Hotmale (try it for free)                                                      Deniz Berdan Kupa Kızı Tişört

.....ve dahası BURADA!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder