OLTUTAŞI MARKETTEN 1 KİŞİYE HARİKA 1 KOLYE HEDİYEMİZ..

04 Eylül 2010 Cumartesi

OLTUTAŞI MARKETTEN 1 KİŞİYE HARİKA 1 KOLYE HEDİYEMİZ..


 ÖNCE FİRMAMIZI KISACA TANIYALIM..

Kuyumculuk sektöründe 1962'den beri İhsan SÜMBÜLLÜ ismiyle, altın takı ve oltu taşı işlemeciliği üzerine imalat ve perakende mağazacılık yapan firmamız 2005 yılında gümüş takı ve oltu taşı imalat ve toptan pazarlama sahasında Azra Kuyumculuk Ltd.Şti. adıyla kurumsallaşmıştır. 2006 yılında Pırıltı Gümüş & Oltutaşı ismiyle perakende mağazamız faaliyete geçmiştir.

Globalleşen dünyada, elektronik ticaretin gelişmesi sürecinde, reel perakende mağaza müşterilerimizin de teşviki ile, 2009 yılından itibaren www.oltutasimarket.com e-mağazamızdan güvenle alışveriş yapılabilmektedir. Her ne kadar e-mağazamız, OltutaşıMarket tescilli markamız ismiyle adlandırılsa da, ürün yelpazesi öncelikle gümüş takı ve oltutaşı tesbihin her çeşidi olmak üzere, son zamanların trendine uygun olarak özellikle erkek takısı olarak çelik takı, saat, ve sair ürünlerden oluşmaktadır.

Temelde dürüstlük ilkesiyle, "müşteri lehine empati kurmak vazgeçilmezimizdir" düsturuyla, "ayrıcalıklar ayrıntıda saklıdır" parolasıyla yola çıktığımız için, müşterilerimizi ayrıcalıklı addediyor ve her zaman daha iyiyi onların beğenisine sunmak için elimizden geleni yapıyoruz..
 


OLTU TAŞI MARKET İLE 1 KİŞİYE AŞAĞIDA GÖRSELİ BULUNAN ÜRÜN HEDİYEMİZ..

 -

ÜRÜNÜ DAHA YAKINDAN İNCELEMEK İSTERSENİZ BURDAN TIK TIK.. 

ŞARTLARIMIZ İSE ŞÖYLE..

KAMPANYAYI VARSA BLOGUNUZDA YOKSA FACEBOOK HESABINIZDA DUYURMANIZ.. 

* http://www.facebook.com/pages/OltutasiMarket/224151692772 linkinden OltutaşıMarket.Facebook sayfasını beğenmeniz,

*www.oltutasimarket.com WEB SİTESİNE ÜYE OLUP, ürünlerden 2 ürüne YORUM YAZMANIZ ve SİTEDEN ULAŞACAĞINIZ ZİYARETÇİ DEFTERİNE BİR YORUM BIRAKMANIZ…

DUYURU LİNKİNİZ,FACEBOOK KULLANICI ADINIZ,ÜYE ADINIZ VE YORUM YAZDIĞINIZ ÜRÜNLERİ BU POSTTA YORUM OLARAK BELİRTMENİZ..

KAMPANYAMIZ 23 EYLÜL'DE SONA ERECEKTİR,HERKESE BOL ŞANS.. 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder