31 Ağustos 2010 Salı

ßąÝŔąM ÇiKÓLąŢąNîZ HeDiYeEvíNdeN( 5 KİŞİYE)

Öncelikle sitemizi biraz tanıyalım:


2007 yılından beri faaliyet göstermektedir.Ürünleri tanıtmaya gelince bir çok hediye seçeneğiyle karşılaşabilirsiniz.Örneğin özel günler için hediyeler,kişiye özel hediyeler,Çeşit çeşit özel olarak hazırlanmış bayram Çikolataları gibi...

Bu kampanyamızda sizleri düşünerek bu bayramda çikolataya para harcamayın diye sizlerden 5 kişiye evet yanlış duymanız tam 5 Kişiye Bayram Çikolatası hediye etmeye karar verdik..


Hediye edilecek ürünümüz:

Mesajlı şirin bayram çikolatası !

Kampanyamızın şartlarına gelince:

*Öncelikle izleyicim oluyorsunuz
*Sitemize http://www.hediyeevi.com.tr/ üye oluyorsunuz ve beğendiğiniz bir ürüne yorum yaparak bunu buradaki yorumunuzda belirtiyorsunuz.
*Kampanyamızı blogunuzda,faceinizde,yada bağlı olduğunuz grup veya üye olduğunuz forumlarda duyuruyorsunuz.Face veya bloğuuzda duyurduysanız bunun linkinide buradaki yorumunuzda belirtiyorsunuz.


İşte yapmanız gerekenler sadece bu kadar.Kampanya sonunda 5 kişi bu şirinmi şirin tatlımı tatlı bayram çikolatasının sahibi oluyor.Kampanyamız 1 Hafta sürecek ve 7 Eylülde son bulacaktır.Çikolatalarınız tam bayram günü elinizde olacak.Bu bayram sizi çikolata masrafından kurtarıyoruz :)

Hepinize bol şans diliyorum....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder