kadınca kararınca

HEDİYEFABRİKASI.COM SPONSORLUĞUNDA HARİKA HEDİYELER SİZLERİN OLACAK

Merhaba arkadaşlar yeni bir kampanyaya başlamış bulunmaktayım. Saolsun Hediyefabrikası.com bizi kırmadı ve bayramda sizlere çok güzel hediyeler vermeye karar verdi:)

Önce firmamızı bir tanıyalım

Hediyefabrikasi.com, Altunlar Mağazacılık İnt. Hizm. Kuy. San. ve Dış Tic. LTD. ŞTİ markasıdır. Şirketimiz 27 mart 2007 yılında faaliyete geçmiş bir aile şirketidir. Şirketimizin genel faaliyet alanı online satış sitelerine tedarikçilik yapmaktır. Altunlar Mağazacılık‘ın 300’ün üzerinde bayiisi bulunmaktadır. Bu bayiiler arasında Türkiye’nin en büyük online satış siteleri bulunmaktadır.

Altunlar mağazacılık her gün gelişmekte olan internet dünyasına profesyonel bir şekilde ayak uydurmuş ve kurulduğu günden bu yana tecrübesine tecrübe katarak ilerlemesini devam ettirmiştir. İlerleyen zamanlarda edinmiş olduğu tecrübeler ve günümüz piyasa koşullarını da göz önünde bulundurarak perakende sektörüne girmeye karar vermiştir. 01 Şubat 2006 ‘da Akad İç ve Dış Tic.’in kurmuş olduğu Hediyefabrikasi.com ‘u 01 mart 2010 yılında Altunlar Mağazacılık bünyesine katmıştır.

Hediyefabrikasi.com olarak amacımız ; En kaliteli ürünleri internet kullanıcısına sunmak ve hediye arayışıyla geçirilen zamanı en aza indirgemektir. İnternetten yapılan satışlarımız ve kurumsal hediye projelerimiz sayesinde, hediye seçimlerinizi mümkün olduğu kadar kolaylaştırmak ve zevkli hale getirmek en önemli ilkemizdir. Bu anlamda Altunlar Mağazacılık, kaliteden ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeyen yapısı ile sektörün önde gelen online satış firmalarından olmayı kendine hedef edinmiş ve bu yolda emin adımlarla ilerlemektedir.


Ürünleri hakkında

Klasik hediyelerden sıkılanlar için hazırladığımız yüzlerce çeşit değişik hediyeyle hizmet veriyoruz. Hediyelerimizin en büyük özelliği kişiye özel olarak hazırlanmaları. Çünkü bize göre en beğenilen ve akılda kalan hediye kişiye özel olandır.

Hediyefabrikasi.com birçok kategori altında isme özel işlenen gümüşler, nakışlı tekstil ürünleri, fotoğraf baskılı ürünler, lazer işlemeli kristaller gibi çeşitli ürünler sunuyoruz.

Hediyefabrikasi.com kişi özel ürün dışında binlerce elit hediye birçok kategori altında bulmanıza imkan sağlamaktadır.Böylece çok değerli vaktinizi sevdiklerinize daha fazla zaman harcayarak kullanabileceksiniz.

ŞİMDİ GELELİM KAMPANYAMIZA

Arkadaşlar 3 kişiye hiç bir yerde bulamayacağınız bu sevimli çim adamları hediye ediyoruz





BU HEDİYELERE SAHİP OLMAK İÇİN ŞARTLAR

1-izleyicim olmak
2-http://www.facebook.com/pages/Hediyefabrikasi/133400136675293 gruba katılmak
3-face duvarında yada blogunda tanıtmak ve buraya linkini göndermek

son katılım 10 eylül 2010 başarılar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder