Biojavu'dan MükemmeL bir Hediyemiz Var !


    
LEKELERLE BIRAKIN BİOJAVU SAVAŞSIN.!

Vücudumuzun aynası olan cildimiz kronik yorgunluğa, sağlıksız beslenmeye ve fiziksel ya da duygusal zorlanmalara karşı reaksiyon verir. Anti aging konusunda çok satan kitapları olan dermatolog Dr.Ashley der ki: "Zaman cildinizin en büyük düşmanı değildir; cilt lekeleri dahil yaşlanma sürecini tetikleyen olumsuz faktörlerin başında güneş, sigara içmek (veya içilen ortamda bulunmak), çevresel toksinler, özellikle A,C,E vitaminleri ve folik asit açısından yetersiz ve sağlıksız bir beslenme, aşırı alkol tüketimi, stres, sert sabunlar veya yanlış nemlendiriciler ile uyku bozuklukları gelir."
30'lu ve 40'lı yaşlara eriştiğimizde melanosit hücreler güneş hasarına karşı savaşma kabiliyetini yitirir ve eşitsiz pigmentasyon'a yol açar.
Sizin tek yapmanız gereken arkanıza yaslanmak  BİOJAVU nun başarısını izlemek.
Günde sadece 2 kere cildinize uygulayacağınız
BİOJAVU, ile cilt lekelerinizin giderilmesine yardımcı olabilirsiniz.
Sadece 15 günde cildinizde oluşan inci beyazlığını görmek için ne bekliyorsunuz.

Durmayın!

Cildinizdeki lekelerle
BİOJAVU  ile savaşın.



Kutu Biojavu içeriği 30 ml'dir.

Ücretsiz Danışma Hattı: 0800 261 00 01
KULLANIM ŞEKLİ

Sabah akşam temizlenmiş cilt yüzeyindeki lekelerin üzerine masajla yediriniz.Dilerseniz üzerine günlük bakım kreminizi kullanabilirsiniz.

NOT:BİOJAVU Leke kremini kullanmaya başladıktan 7 gün sonra lekelerinizin üzerinde renk değişimi ve 15 gün sonrada  gözle görülür değişimi fark edeceksiniz.



        İsmi kulağa hoş geliyor değilmi ;) İnci tozu kremi...Leke gidermede kullanılan bu kremin çalışmasını yaptığım için ne kadar memnunum anlatamam.Doğum lekeleri,yaşlılık lekeleri,çiller,yara&yanık ... Aklınıza ne gelirse gelsin Biojavu üstesinden gelir ;)


            KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI 

* sitemizi inceleyin http://www.biojavu.net/ 

* ürünümüz hakkındaki düşüncelerinizi buraya bırakacağınız yoruma ekleyin

* bizden bahsedin ! kampanyamızı blog,facebook gibi araçlarda duyurun ve linkini yine buraya bırakacağınız yoruma ekleyin 


              Kampanyamız 1 ay süre ile devam edecek ve 27 ekimde sona erecektir.Hediyemiz yukarıda belirtilen 1 adet üründür.Gönderimizin kargo ücreti elbette bize aittir.Bol şanslar. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder