Parfümde Olay.com İle Harika Ötesi Bir Kampanya


Yepyeni harika bir kampanyayla sizlerleyiz..
Parfümde Olay Bant Reklamları | video.mynet.com

Türkiye'nin Parfüm Satış Sitesi,birçok orjinal ürünün satışa sunulduğu online satış mağazası,parfumdeolay.com size en ucuz online parfüm satış olanağı sunar kampanyalı ve indirimli dünyaca ünlü parfüm çeşitlerini parfumdeolay da bulabilirsiniz.
www.parfumdeolay.com
BİNLERCE ORJİNAL MARKAYI TEK BİR ÇATI ALTINDA BULUNDURAN İNCİ FASHİON MAĞAZAMIZDA BULUNAN DÜNYACA ÜNLÜ LİSANSLI GİYİM VE ORJİNAL KOZMETİK MARKALARINI TÜRKİYENİN HER YERİNDE BULUNAN MARKA SEVER SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZLE DAHA YAKINDAN VE DAHA ÇABUK BULUŞTURMAK İÇİN 2008 YILINDA www.ParfumdeOlay.com ve www.Lisanslimarkalar.comONLİNE E-TİCARET WEB SAYFALARINI KURDUK.WWW.PARFUMDEOLAY.COM E-TİCARET PORTALINDA İNCİ FASHİON İÇ GİYİM BUTİK PARFÜMERİ KOZMETİK KONSEPT MAĞAZAMIZDA BULUNAN MARKALI LİSANSLI ÜRÜNLERİN TANITIMI VE REKLAMI YAPILMAKTA OLUP AYNI ZAMANDA ONLİNE SATIŞI YAPILMAKTADIR..
PARFÜMDEOLAY.COM KALİTEYİ VE MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİNİ İLKE EDİNMİŞ OLUP,MÜŞTERİLERİNİN MEMNUNİYETİNİ KENDİ ÇIKARLARININ ÜSTÜNDE TUTAN BİR İLKE BENİMSEMİŞTİR. .

SİZİN MEMNUNİYETİNİZ,BİZİM MUTLULUĞ
UMUZDUR..GÜLERYÜZLÜ PERSONELLERİMİZLE HAFTANIN 7 GÜNÜ, SAAT 08:00 21;00 ARASI SHOWROOM MAĞAZAMIZDA HİZMETİNİZDEYİZ..
PARFÜMDEOLAY.COM MARKASI VE LOGOSU 2007 YILINDA KURULAN İNCİ Fashion İÇ GİYİM BUTİK PARFÜMERİ KOZMETİK FİRMASININ LİSANSLI MARKASIDI
R..TÜM HAKLARI SAKLIDIR


İşte sitemizd
en birkaç ürün resimleriKampanyamıza gelecek olursak kampanyamız sonunda 1 kişi altta resmi bulunan 100 ML Women Secret Garden (yeşil ) parfümün sahip olacak.

Kampanya Şartlarımız...
**İzleyicim olmak
**
http://www.parfumdeolay.com sitemize üye olup beğendiğiniz bir ürüne yorum yazmanız ve yorum yaptığınız linkle birlikte üye adınızı burada belirtmeniz.. **http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=28196585837 facebook grubumuza katılıp arkadaşlarınızı davet etmeniz
**Bloğunuzda ve ayrıca faceinizde bu kampanyadan söz etmeniz duyuru linkinizi burada paylaşmanız


Şartlarımız bukadar arkadaşlar.Kampanyamız 10 gün sürecektir ve 6 Ekimde son bulacaktır.Bu güzel mis kokulu parfümü kazanmak için hadi şimdi sizi yorum kısmımıza alalım ;)

Bana bu imkanı sunduğu için Parfümdeolay sitemize ayrıca çok teşekkür ederim..Hepinize bol şans..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder