DERMALOGİCADAN CLEAN START KİTİ HEDİYE EDİYORUZ

Merhaba arkadaşlar sizlere çok güzel bir süpriz hazırladık. Öncelikle Dermologica kalitesiyle Gençler için üretilen Clean Start serisini biraz tanıyalım.



Temiz bir başlangıç için
Clean Start by Dermalogica:
Genç Ciltlere Özel Bakım


Dermalogica uzmanları, gençlerin hayat boyu sağlıklı bir cilt bakım alışkanlığı edinmesi için Clean Start’ı geliştirdi. Komple bir cilt bakım sistemi olan Clean Start, genç ciltlerin en yaygın sorunlarını kontrol altına alan, cildi temizleyen, düzenleyen ve nemlendiren özel formüllü ürünlerden oluşuyor.

Gençlerin bugüne dek hiç olmadığı kadar "iyi" bir cilde sahip olmalarını sağlayacak ilk cilt bakım sistemi Clean Start, 13 – 24 yaş arası gençler için özel olarak geliştirildi. Clean Start ürünleri cildi dengeleyerek gençlerin en yaygın sorunları olan sivilceleri, yağlanmayı ve cilt tıkanıklarını kontrol altına alıyor.

Ergenlikle birlikte vücutta yeni hormonlar harekete geçiyor. Özellikle yağ bezlerinin aktivitesini artıran androjen hormonunun çalışmasıyla, yağ salgılaması değişiyor, gözenekler genişliyor ve daha öncesinde pürüzsüz olan ciltlerde bile sivilceler ya da siyah noktalar gözlemlenebiliyor.

8 özel üründen oluşan Clean Start sadece bir akne bakım serisi değil, genç ciltlere komple bir bakım sunuyor. Clean Start etkili ürünleriyle hem gençlerin yaşadığı en yaygın cilt sorunlara çözümler sunuyor, hem de cildi rahatlatıp arındırıyor.

Hiç bir Clean Start ürünü kurutucu alkol, tahriş edici koku veya yapay renklendirici içermiyor.

Cilt bakımında temiz bir başlangıç yapmak isteyenler Clean Start ürünlerini tüm seçkin eczanelerden ve güzellik salonlarından temin edebilecekler.

Nereden başlayacağını bilmeyenler?

Clean Start’ın cilt bakımına nereden başlayacağını bilemeyenler için özel bir de sürprizi var! Temizleyici, peeling/maske, tonik, nemlendirici ve gece bakım jelinden oluşan Clean Start Kit 31 Aralık’a kadar 155 TL yerine 88 TL ile satışta olacak.

Clean Start Ürünleri


wash off
güne temiz bir başlangıç
sabah-akşam, her gün
Cildin yüzeyindeki ölü deri hücrelerini, yağı ve kiri temizleyen, köpüklü temizleyici. İçeriğindeki Salisilik Asit gözeneklerdeki sıkışmış yağı ve sivilceye neden olan bakterileri arındırmaya yardımcı olur.
Fiyatı: 65 TL – 180 ml

all over clear
güçlendir ve arıdır!
sabah-akşam, her gün
Bu rahatlatıcı sprey tonik cilde püskürtüldüğünde yağlanmayı kontrol altına alıyor ve sivilceleri uzak tutuyor! Meyankökü ve Dulavrat Otu Özü cildin nemlenmesine ve rahatlamasına yardımcı oluyor.
Fiyatı: 60 TL – 120 ml

ready, set, scrub!
cildine yeni bir kimlik kazandır
sabah ya da akşam, haftada 3-5 kez
Bu bir maske… Bu bir peeling… Sivilcelerle savaşan, gözenekleri temizleyen bu ikili ürün cildin daha pürüzsüz, arınmış ve ferahlamış olmasına yardımcı oluyor. Silika granülleri, cildi tıkayan hücrelerin atılmasına yardımcı olarak, cildi pürüzsüzleştiriyor.
Fiyatı: 70 TL – 75 ml

bedtime for breakouts
temiz bir sabaha uyanmak için
akşam, her gün
Bu süper gizli gece bakımıyla, ertesi sabaha tertemiz bir cilt ile uyanaksın. Salisilik Asit gözeneklerdeki kirleri temizliyor ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor.
Fiyatı: 70 TL – 60 ml

hit the spot
sivilcelere dokun kaybolsun
ihtiyaç duydukça
Cilt tarafından emilen, şeffaf ve konsantre bu özel bakım ürünü! Sivilcenin oluştuğu yere bölgesel olarak uygulanan bu ürün içeriğindeki kükürt ile bakteri oluşumunu durdurmaya çalışıyor.
Fiyatı: 75 TL – 10 ml

welcome matte spf15
parlamaya elveda!
sabah, her gün
Bu hafif yapıdaki nemlendirici losyon cildi kurutmadan parlamayı önlüyor. Aynı zamanda sivilcelerle savaşan içeriği ile cildi gün boyu temiz ve nemli tutuyor. İçeriğindeki güneş filtreleri, gözenekleri tıkamadan UV ışınlarına karşı cildi koruyor.
Fiyatı: 75 TL – 60 ml

brighten up spf15
nemlendir ve ışılda!
sabah, her gün
Cilde doğal bir renk ve ışıltı veren bu çok amaçlı SPF’li losyon aynı zamanda cildi nemlendiriyor. Ağır, yağlı ve beyaz bir tabaka oluşturmadan, güneş filtreleri ile UV ışınlarının neden olduğu hasarların oluşmasını engelliyor.
Fiyatı: 75 TL – 60 ml

smart mouth lip shine
uygula ve parla!
ihtiyaç duydukça
Süper yumuşatıcı, parlaklık veren bu dudak koruyucu, dudakları nemlendiriyor ve yumuşatıyor. Yapışkan bir his yaratmadan dudaklara mükemmel bir ışıltı veriyor. Vitamin E, Kakao Yağı ve Shea Butter mükemmel bir yumuşaklık sağlıyor.
Fiyatı: 50 TL – 10 ml

clean start kit
cildini dengele!
her gün5 temel Clean Start ürününden oluşan bir aylık bakım kiti. Temizleyici, tonik, maske/peeling, nemlendirici ve gece bakım ürününden oluşan bu kitte cilt bakımı için 1 ay boyunca gerekli olan herşey birarada.




Kit içeriği: Wash Off / 50 ml, All Over Clear / 50 ml, Ready, Set, Scrub! / 15 ml, Welcome Matte SPF15 / 15 ml, Bedtime for Breakouts / 15 ml
Fiyatı: 115 TL yerine 31 Aralık’a kadar 88 TL

GELELİM KAMPANYAMIZA

115 tl değerindeki Clear Start Kiti şanslı 1 kişiye hediye olacak

Şartlar ise çok kolay

*Ürünü incelemek

*blogumu izlemeye almak

son katılım 10 ekim 2010

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder