TRESAN İLE YEPYENİ BİR ÜRÜNE BİR KUCAKTA BİZ AÇTIK VE SİZLERE HEDİYE VERİYORUZ



GELİ YEPYENİ BİR ÜRÜN SİZLER İÇİN GELİYOR.AKŞAM EVE GİTTİĞİNİZDE YORGUNLUK NEDİR BİLMEYECEK VE AİLENİZ İLE ZAMAN GEÇİRİRKEN YÜZÜNÜZ SOMURMAYACAK.NASIL MI?
KRAUTERHOF CREME MIT ROTEM WEINLAUB
(Kırmızı asma yaprağı ve at kestanesi ekstreli ayak ve bacak kremi) 250 ml-100 ml
Yorgun bacak ve ayaklarınıza yeniden canlılık kazandıran yüksek kaliteli bir ayak ve bacak kremidir. Kırmızı Asma Yaprağı ve At Kestanesi ekstresi gibi çok etkili, doğal ve çok eski zamanlardan beri bilinen etken maddeleri sayesinde yorgun bacakların bakımını ve damarların korunmasını sağlamaya yardımcı olur.Kırmızı Asma Yaprağının ekstresinde bulunan Flavanoid maddesi ve At Kestanesi ekstresinde bulunan Escin ; ağrılı, yorgun, şişkin bacaklar ve varis gibi şikayetlerinin azaltılmasına ve damar deformasyonlarının önlenmesine yardımcı olur.Yeterince spor yapamamak,sağlıksız beslenme,devamlı oturmak veya sürekli ayakta durmak ,sigara içmek ,bütün vücudun yükünü taşıyan ayak ve bacaklarda , özellikle bayanlarda dolaşımla ilgili sıkıntılar yaratmaktadır.Oluşan damar deformasyonları,ileriye dönük olabilecek varis oluşumlarının habercisidir.Varisler ancak cerrahi müdahale ile giderilebilir,ama varis oluşmasını önleyecek tedbirler alınabilir.Krauterhof Kırmızı Asma yaprağı kreminde bulunan Asma yaprağı ve At kestanesi ekstresi,damar çeperlerini koruyarak oluşabilecek varislerin önlenmesine yardımcı olur.
Bu değerli Kraeuterhof Ayak ve Bacak Kremi ile kan dolaşımını hızlandırıp,
yorgun ve ağırlaşmış bacak ve şişmiş ayaklara rahatlatıcı bir etki sağlayabilirsiniz
Kullanımı:Ayak ve bacak bölgesine sabah ve akşam sürünüz ve dairesel hareketler ile masaj yapınız









TRESAN ISIRGAN OTU ŞAMPUAN (Brennnessel Shampoo)
( Normal ve Kuru saçlar için )



500 ml

Normal ve kuru saçlar için önerilen bu bakım şampuanı,Panthenol ve Isırgan otu ekstresi ihtiva eder.Isırgan otu ekstresi,kafa derisinde kan dolaşımının uyarılıp,saç köklerinin beslenmesine ve güçlenmesine yardımcı olur.
Saçlar köklerinden beslenir. Sağlıklı ve bakımlı saç dökülmez. Özellikle yıpranmış saçlarda doğal bakım uygular ve saçlara hacim kazandırır. Uzun saçların daha kolay taranıp daha kolay açılabilmesi için Tresan Besleyici Saç Bakım kremi kullanınız.
Kullanımı: Islak saça masaj yaparak uygulayınız,bol su ile durulayınız.


BU ÜRÜNLERİ KAZANMAK VE DENEMEK Mİ İSTİYORSUNUZ?
beni izlemeye alın
Facebook’ta “ASAM TÜRKİYE” sayfasına üye olmak.Sayfada eklenmiş olan “Özlerinde Doğallık Var TRESAN-KRAUTERHOF” adlı resmi paylaşmak,resme ismini etiketlemek.
www.asamturkiye.com anasayfasında ve www.tresan.com sitesinin bir alt sayfasında bulunan “F” (facebook’ta paylaş) ikonuna tıklayıp kendi Facebook hesaplarında siteleri paylaşmak.
Varsa bloglarında kampanyayı paylaşmak
KAMPANYAMIZ 10 GÜN SÜRECEK.KARGO FİRMAMIZA AİT.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder